Mina Flickor

Förlåt Jonas men jag snodde "från din bilddagbok" den vackert tagna bilden på systrarna Wellén från resan i Göteborg .

De är ju så söta !


Mina favoriter <3

Göran Zachrisson

Hej hej .

Var och tittade på fotboll igår. Jag säger bara det , "sommarn är slut". Det var kallt som bara fan och det var mega mycket mygg . Usch och fy . Men tjejerna var grymma så det var en rolig match att se på . Slutresultateet skrevs till 5 - 0 med vinst för L-100 damer (B-laget) .

Just nu sitter jag och tar det lite lugnt bara . Ska strax åka in till sthlm och luncha med Magnus Lindfors på Söder .
Efter det ska vi bege oss till Kungliga tekniska högskolan för att skriva in oss på Civilingenjörs programmet . Ska plugga lite också nu på förmiddagen .

Ikväll är det löpning igen i eljuspåret . Har sjukt ont i mitt bakre vänstra lår fortfarande . Sjukt jobbigt . Skule vara så kul och börja träna nu . Får se om jag iaf kanske kn springa ikväll . Jag menar man är ju så duktig och stretchar . NOT ! Man får helt enkelt skylla sig själv .

En sak som är säker är att årets innebandy säsong kommer bli ruggigt rolig och spännande . Ser fram emot den och hoppas på mer publik i år på matcherna .

Mina dagboks inlägg kanske inte håller blondinbella klass . Men hon avslutar iaf inte alltid med Göran Zachrisson citat som jag nu ska börja göra !

90% är högerhänta, 5-6% är vänsterhänta... fråga mig inte varför, det är bara så.

Peace Out !

Andra Chansen

Var på Reflax arkitekter idag för andra gången. Vi är nu endast två kvar som kanditerar för den lediga tjänsten. Jag och någon brud. Förhoppningsvis ful och dum sådan. Ja, jag vet. Hon måste vara mega ful och otroligt dum om det ska vara värre än mig. Typ en icke rolig Baben Larsson.
Men som sagt idag fick jag träffa en projektledare för det pojekt jag skulle hjälpa till på om jag "fick" jobbet. Även VD´n tittade förbi och ställde ett par retoriska frågor.
Jag tycker intervjun gick helt okej och jag hoppas nu de hör av sig med positivt besked.
Riktigt skönt att inte behöva stressa iväg imorse i ottan för att åka till ett skitigt jobb där det är kallt/svettigt och jobbigt.
Kan lätt leva med ett liknande sätt i tillvaron som man hade idag istället. Man går upp "normal" tid och läser tidningen och äter en stadig frukost, för att sedan ta en varm dusch och klä upp sig lite "halvt" si-sådär ;) Sedan väntar förhoppningsvis en dag av varierande arbetsuppgifter på ett kontor där man inte blir blöt om det regnar. Möjligen att en trond skulle kunna få kaffe bryggaren att slöa till lite. Nej skönt skulle det vara att slippa gå utomhus.
Nej om jag får säga det själv var jag riktigt snygg och charmig idag. Om inte projektledaren varit 3 barns-mamma och lesbisk så hade jag nog haft halva inne. "TYP".

Igår var jag på stan i Uppsala med syrran och morsan. Även Anna tittade förbi =D
Vi shoppade lite kläder och så. (Mamma betala).
Fick ett par Jeanse (Selected), en shorta och en munk-tröj-jacka. Sjukt snygg var den iaf ;)
Efter bidragit Holmlunds med lite stålar så gick vi till Tzatziki. (Vet inte hur det stavas). Åt iaf en ruggigt god middag. Kom även fram till där att det inte är alldeles lätt att ge dricks när man betalar med kort :P haha

I helgen på lördag ska förhoppnings jag och morsan och farsan åka hem till Anna och familjen Wellén och äta god mat och sitta och ljuga lite. Kommer bli sååå kul ;) (Shit vad mycket och jag fick in i den meningen)

I helgen spelar L-100 damer fotbolls match. De håller på att göra det otroliga med att gå från div 4 till div 3. Häng med och heja på tjejerna och göra dagen till en fest. Bara att höra av er till mig. Skulle vara kul om vi blev ett gäng. Ansiktsmålning kommer finnas tillhands. Öl får drickas ur kamoflerade bägare.
Match/ölstart kl 12.00 på Stenevi i Långhundra !

Nu ska jag fixa en grym låt som jag kan ha som ringsignal.

Peace out !

Fiasko

Förlust med 5-0 mot Skånela igår. Sämre fotboll får man leta efter. Vi spelade med en man kort, i princip i hela första halvlek då Daniel Bengtsson och Greken kört vilse påväg till matchen. Haha , vårat lag är så sketna.

Imorn är sista dagen på jobbet. Skönt. tyvärr lutar det åt att det blir skolstart på torsdag istället. Fiasko!
Skulle varit skönare med att börja jobba. Man får väl helt enkelt bara leta vidare.

Skriver inga roliga bloggar just nu. Vi går ju iofs mot mörkare tider och man kanske går ner i både tempo och humör. Allt ser dock mörkare än ljust ut i tillvaron i dessa tider.

Nej , sucks to be me . Fiasko

Peace Out !

Halv sjukling

Inte långt kvar nu tills man börjar jobba eller plugga . Hoppas innerliggt på att det blir jobba . Eftersom de inte hört av sig efter jobbintervjuen så har jag ingen aning om hur det blir ? Man blir fan uppstressad av att inte få nå svar .
Låg hela natten och hosta och ojja mig . Pallar inte bli sjuk nu men är rädd jag redan blivit det . Jätte tråkigt eftersom det är mycket fotboll nu och innebandyn har börjat, + förhoppningsvis starten på det nya jobbet .

Vädret är kasst och man går runt och hänger läpp för massa små grejer .
Jobbet lunkar dock sakta på . Det är bara tråkigt att ha lite arbets-sysslor bara . Tiden går ju så sakta då . Slutar på torsdag så får väl räkna ner .

Mamma och syrran var i Stockholm idag och shoppa loss . Fick ett par fräsch badbraxer :) Lite off-season , men badbyxer kan man aldrig få för många av =)

Ska strax iväg och springa eljuspåret i regn och rusk med Vide men med lite tur kanske jag får träffa Anna strax innan och säga hej .

Kommer bli en tom natt i natt . Alldeles själv . Inte alls van vid det =(
Imorgon kommer dessutom bli en lång dag , kommer vänta , och vänta på att de ska ringa .

Helgen kommer förhoppningsvis vara nykter . Behöver vila ut mig . Dessutom spelar Anna fotboll tidigt på lördag mot UIF och jag på söndag mot Skånela . Jävligt tråkigt att jag antagligen då missar innebandy matchen mot Sigtuna i alsike =(

Det har varit en sjukt jobbig dag . Känner mig grinig, trött och sjuk . Jag hoppas det går över till helgen .

Trevlig helg allsammans .

Peace Out !


Velvet - take my body close

Mycket bra låt .
Ni måste lyssna !!!!!



Peace Out !

Reflex

Var på Reflex Arkitekter idag på arbetsintervju .
Sjuuuuuuuukt coolt företag. De gör ritningar till laboratorium, skolor, industrier, feta villor, arenor, företags hus. ALLT.
Där var jag och snacka. Jag och tre till har blivit hand plockade och fått komma dit för en arbetsintervju. Tjänsten som söks är byggingenjör. Ska så småningom få skissa fram byggtekniska detaljer. (Typ hur byggnaden ska byggas, vilken sorts matrial och typ av teknik man ska bygga med.) Får självklart börja som "lärling" och mest göra lite administrativt.
Det verkade iaf jätte kul. Mycket ungt folk, snitt ålder på 30 skulle jag tro, dom har endel affärsresor, tydligen bra löner och så ligger Reflex på söder, typ vi Slussen. Alltså gångavstånd till Centralstation. Nice =D
Aja får jbbet säkert inte, men det skulle vara en lycka och få det (A)
Det får vi reda på fredag nästa vecka senast: :)
Nej ska städa rummet lite .

Peace Out !

Vinst mot Knivsta

Ja igår small det igen. Vi vann mot Knivsta =)
Det var en underbar match. Publiken (20st) måste ha njutit.
Johan Andersson gjorde 1-0 . Riktigt snyggt faktiskt.
Sedan gjorde Knivsta 1 - 1. Helt okej mål! I andra gjorde Jocke Bengan och en Tobbe, tror jag han hette, mål . Det blev iaf 3 - 2 till slut . Mycket skön vinst.
Vill verkligen inte skryta men var riktigt nöjd med min egna insats. Var iofs ruggigt seg. Hade ingen kondis. Men min tackling på blondinen (nr19) som mucka med Johan Andersson i lördags ekade nog fan ända till NY, och mina tunnlar och över fots dribblingar runt 3 Turkar I RAD . Det fick t o m farsan att häpna. Synd som sagt att man inte ha någon kondis. spelade bara 55 - 60 min.

Knivsta var nog lite v-modiga. Jag tror iofs inte alla vara från knivsta, kändes som halva laget var från märsta. Eller så hade de bara solat sjukt mycket i sommar.

På Torsdag smäller det. Antingen en glad Jocke, eller totalt nere Joakim. Kommer mer uppgifter om vad som händer då på just torsdag eller fredag.

Och juste sist men inte minst!!!
Imorn kommer struttan hem. WEEEEEEI.
Som jag har väntat.

Nu ska jag sova.

Peace Out!

Helgen i bilder

I fredags blev det utgång på BJ. Det blev en ganska blöt kväll.
Kvälen började hos Sekan där vi förfestade och spelade Wii.

Sedan bar det av till BJ .
Var helt okej där, även om jag inte är en större fantast av det stället. Hatar juh även People så vart fan ska man annars dra :(
Men vi hade kul den kvällen iaf :P Jag och adde hade riktigt kul på vägen hem till taxin. haha
 


I Lördags passad jag och majk på att vara lite nyttiga och städade bilarna :P

Efter det Spelade vi Wii (Tiger Woods 2008). Sjuuuuuukt kul spel.

Kl 18.00 vare dags för middag hos Torre ;)


Festen spåra totalt. Jag och henka var sjukt sega. vi hade druckit endel under kvällen men vare lite trötta och sega. Vi beslöt oss därför för att peppa varandra under hela kvällen och se till att den andre alltid hade något att dricka. Vi Delade på min 1 liters Pears. Shmask. Kvällen sluta på Ängby Krog. Var sjukt mycket folk och jag lärde mig ett nytt buggsteg. fett coolt !. På vägen hem blev det tjafs med några småttingar och mig Johan Andersson o stor sek. Var nån turre som spelar i knivsta där med.. fett ful o störig. What ever, det hände aldrig något direkt iaf men det var sjukt nära.



btw. Festen i Lördags var firandet av Torres 23 års dag.

Ska iväg nu och spela fotbolls match.
Knivsta - Vassunda

Peace out!

Far Away



I'm walking through the rain again
Thinking about you
Feeling all the pain again
Everything so blue
You are so far, far away
Please come back and stay
One more day

<3 Miss you <3


Tillbaka!

Hemma efter en vecka i Götet och man är nu redan tillbaka i den gamla vanliga vardagen och jobbar .
Det vore bittert dock att klaga på livet nu . Man har trots allt haft en riktigt trevlig och härlig vecka i Göteborg med 4 st underbara vänner .
Vi har skrattat otroligt mycket . Det blir lätt så när alla bjuder på sig själva .
Vi har gjort det mesta . Åtminstonde gjorde vi så pass mycket som man bara hinner och orkar med på en vecka .
Varje dag satt en lycklig själ uppe tidigt och peppade övriga för en lång dag med roliga aktiviteter och äventyr .
Inför resan var förväntningarna höga . Dels för att fjolåret var ett av de roligaste någonsin och dels för att detta var för oss alla den enda stora grejen vi skulle hitta på under sommarn. Tidigare hade vi annars pillat naveln, badat, festat och lite så. Om änns det då jonas, adde och malin jobbat hela tiden .
Under veckan i Götet har vi badat, solat, ätit gott , drucik gott, supit hårt, dansat stiligt, sätt på bio (Hankock & Batman), Sätt på fotboll på Ullevi (champions league , IFK Göteborg - FC Basel), åkt till danmark, shoppat kläder, glass och alkohol i gbg, spelat minigolf och sist men inte minst gått och upprepat frasen "Jag haur glöumt kouuden". har säkert glömt massor annat vi gjort. Det är en stad av möjligheter och som bjuder på en stor upplevelse och mycket skratt.

Har i veckan nu börjat jobba. Dagarna traskar nu i vanligt takt, istället för i 180 som under semestern. Ännu slöare lär tiden ticka nu när min älskade farit till en lite större stad än Göteborg, nämligen New York . Avis? Nej inte alls, istället för att vara med 9 miljoner amerikaner, shoppa billigt , äta sjukt gott och leva i ett av världens metropol så kan jag ju hänga här i incest-knivsta och titta på "morden i midommer" om kvällarna . Nej, jag är inte bitter .
Nej men det är faktiskt tråkigt att Anna är borta . Vi har tillbringat ungefär 2 veckor i rad med varandra så känns tungt nu att vända sig i sängen och bara se en ensam kudde ligga där istället för min underbara ängel . 6 långa nätter till , jag räknar ner =( .

I helgen är det ju City-festen i Gävle också . Känns mer aktuellt än Rasta-fucking-knark-festivlen i Uppsala . Nej Uppsala , Skärpning ! Ska vi ta över Pride-festivalen också ? Kanske lyxa till fyrisfestivalen me att ta hit Carra-fucking-cola och göra vågen till tre-fyra skralliga fjortisar vars högsta önskning är fred på jorden. Nej jag är inte bitter .
Nej skulle vara kul med City-festen . Igen pallar dock hänga med dit . Iofs har jag hört att bl. a Nordman, E-type och The Poodels ska dit . Allvarligt , det är som att blanda ketchup och glass. DiLeva var ju med förra året. Kan ju hoppas på att han kommer i år igen så äre som att slänga ner lite kaviar också i den där blandningen. SHMASK . Nej, jag är inte bitter.

Alla är sketna . Ingen orkar med något i helgen . Håller iofs med , är sjukt trött och fattig själv . Juste , regna på jobbet idag också . Nej .... jag är inte bitter .

Ska snart ut och springa elljuspåret med Vide . Sjukt taggad .... NOT !

Haha bitter kille . Nej jag är inte bitter , jag saknar bara min Anna <3

Lite bilder från Göteborg
         
Hare fint så länge kära läsare

Peace out !


RSS 2.0