Red is Blue

Hejsan !

Äntligen hemma från jobbet . Det var inte alls kul att jobba i regnet idag kan jag säga er. Skönt att komma hem i värmen istället, tyvärr måste jag plugga, därför är man inte allt för lycklig ändå.
När man ändå är inne på missnöje och ledsamheter kan man juh berätta om helgen. Låter nu som hela helgen var ett enda regnmoln, men så var det självklart inte.

Fredagen
var nämligen jätte rolig. Länge sedan jag hade en sån rolig dag. Roligt folk, lagom dragen, kul fest.
Har juh skrivit om kvällen tidigare , men kan varmt rekommendera att gå på fem kamp på Grönalund.

I Lördags var tanken att mycket skulle hända, eller snarare det var så mycket flyttande planer så det blev svårt att bestämma vad man skulle göra. Med en liten sammandrabbning av "halvsyskonen" malin och jocke sluta det iaf med krogen ;) . Vi förfesta hos busan och var sedan på Etage och People. Kvällen höll faktiskt på att sluta över förväntan bra, tack vare trevligt sällskap och god dricka :) . Tyvärr fiaska kvällen 50 meter från min underbart efterlängtade säng.

Hotad. Träffade nämligen på någon som påstått sig blivit lurat (=jag ljugit för den) och jag blev hotad till att jag skulle bli nitad. Låter rimligt och fair play med tanke på att man var endast 2 decimeter kortare och trots allt skulle väga lika mycket som denna andra med en skivstång i bakfickan. Jag å andra sidan hoppades på en verbal ordfajt. Vilket det också blev. Tyvärr kan jag erkänna att jag verkligen gjort fel till viss del, då jag lovat personen som hotade mig att festa tillsammans med han under midsommar,men som jag sedan dagen innan midsommar istället inte svarade i telefon till när han ringde.
Slutsatsen man kan dra snabbt är att "jag" dissade personen.
FEL!
Faktum: Jag svarade inte i telefonen då personen som ringde sedan en vecka tidigare hade slängt ur sig illamenad ord i syfte att "såra eller beskriva sitt tycke" till min flickväns syrra. När min flickvän protestera och säger till honom att det var dumt att säga så till hennes syrra, besvarade han att det var hans sätt att visa att den andra person "betedde sig dåligt". Bland annat denna händelse ledde i sin tur till att de blev osäkra på om de verkligen villa ha personen på en eventuell grillfest där det även fanns stora möjligheter till att ytterligare personer som inte tyckte om honom i större uttsträckning skulle kunna komma till. Därför beslöts att jag inte skulle svara om han ringde mig för att han då antagligen istället skulle ringa till min flickvän som då kunde tala om för honom att han betett sig dåligt och att det kanske inte vore en så bra idé om han kom på en eventuell grillning. Men personen som ringt mig och som jag inte svarade till, ringde aldrig min flickvän. Att jag då inte ringde upp var fel men det tillåter inte han att hota mig i lördags då han tidigare under veckan fått reda på att jag hade haft folk hemma hos mig på grillfest. Dette i sin tur ledde till att när jag träffade han i lördags på väg hem från krogen, fick skit för jag inte bjudit han till min fest då han dels lagt ut mycket pengar på min flickväns födelsedagfest.
FAKTUM KVARSTÅR, han hade kallat min flickvänns syster fula saker och var ej omtyckt av vissa andra heller. Var därför jävligt tråkigt att få så mycket skit av en kille som inte ens har en aning om hur det egentligen ligger till. Killen blir istället bara sur på mig, vilket jag faktsikt inte skiter i. Personen vet inte ens om jag ville ha dit han eller inte, han tror han vet. Men i smset jag skrev till han på midsommarafton står sanningen. "Det spelar ingen roll vare sig jag bjuder dig eller inte, jag kommer få skit iaf".

Att jag tar åt mig har antagligen att göra med att jag vill vara alla till lags. Det är svårt när personer beter sig som skit.
Därför känns livet lite grått just nu. 

Du kanske får chansen att nita mig nästa gång, du skulle säkert må så mycket bättre efter. Konservativa jävla diva/ego!

Det här är inte spriten som talar och jag hoppas det går ut över dig "personen"

Peace out.

Fem Kamp

Klockan är ganska mycket. snart halv 1.
Kom hem för 25 minuter sedan med mor & far som varit på firma fest de med.

Ni förstår ikväll var jag nämligen på firma fest jag medmmed JM. Jag är jätte trött och ja lite dragen , men inte alls farligt vill jag medela ,

Kvällen börjar med en sjukt jobbig och tröttsam morgon som vanligt. Inte nog med att den bara var jobbig, jag vakna nämligen inte upp me någon Anna Linnéa Wellén heller :(
Till jobbet kom jag iaf så småningom. Dagen flöt på bra och till slut vankades det fest. .
Vi var 37 tappra byggare som grilla o hade "mys".  Efter grillen tog vi bussen till vaxholm.
Inga problem.
när vi kom iland dök docl ett problem upp . Jag och 3 byggere lyckades nämligen tappa bort resten . PÅ 5 MINUTER ! shit va sketna.

Kulan och Tommy vänder sig hastigt till mig och säger :
Hur vill DU ha d? Vilka håller du på ?
Jag:Njaa tjejen håller på AIK så försöker tycka om dom .
Kulan och Tommy:
FAAAAANN va bra! Då tar vi Djurgårdsfärjan 4 och svinar ut av bara helvete som bara gnagare kan göra !

tråkig bild men vi kom iaf bra mycket tidigare till grönalund än resten. Vi stanna utanför och tog en kall pilsner på en pub mitt emot Grönan.

Kl 5 gick vi in på Grönan. Vi Drack ytterligare lite till och sedan körde vi fem kamp. Sjukt kul där jag vaqr lagkspten . d gick helt okej fär vårat lag. vet inte vart vi kom , men inte sist iaf .

Efter alla sjkutningar med luftgivär o pilkastning o sånt drog jag och Tobias och latcha med lite aktiviteter som Christoffer  sjögren , bergodalbanor , och lite öl
Vi Spela bland annat och jag vann :

Weeeei

Efter det blev det tyrolen. Måste bara säga det . Anna och malin wellén. Ni Skulle ÄLSKAT DOM ! Jag vet det bara;)
 
Dem spelade många klassiker och brqa låtar som man kunde sjunga med i .

kl 23.00 ringde päronen och hämta mig ;)
kvällen sluta underbart utom en grej.
japp ni gissa rätt ,
ingen anna när man kom hem  :(


Min underbara älskling är något utöver d extra, Hon är juh så underbar . Hon är helt enkelt Bästa ! <3


PussEventuella stav fel skiter jag i då ni själva är så fucking jävla dumma och läsa min blogg på eget bevåg .

6 månader

6 Månader av Kärlek

Du är underbar <3


Utkast: Midsommar Eftersom ...

Midsommar
Eftersom så många redan har skrivit om midsommar så pass mycket, känner jag mig glad att slippa skriva om den. Vet ni inte vad som hände så hänvisar jag till att läsa Anna Wellén´s och Malin Wellén´s bloggar, alternativt titta till Jonas Alexandersson´s eller Annika Tuvan´s bilder på bilddagboken.

Datorn utlånad
Anna´s dator fiaskade för ett tag sedan så jag var snäll och lånade ut min. lagom när hon fick den här om dagen så började den ironiskt nog funka. Men glömde datorn där igår så nu sitter jag på päronens dator och skriver.

Sjuk
Blev sjuk strax innan midsommar, sedan dess har det bara blivit värre och eskalerat till en självömkan. Idag kan jag svära på att jag har haft feber. En huvudvärk som tränger sig ut i varje hjärncell, (alla två), och en allmänn känsla av "skjut mig någon". Trots de känslorna så har jag faktsikt gått på jobbet idag och faktskit lyckats överleva.

Tristes
För att inte göra den här blogen helt värdelös och tråkig likt ett program av kalibern Grönarum eller en film gjord av Ingmar Bergman, så tänker jag istället gå tillbaka i tiden.

Gamla söta/mega fula bilder
Eftersom jag sitter vid päronens dator har jag inget annat än faktiskt gammla LAN bilder. Förlåt grabbar men jag måste faktiskt trycka ner oss själva och visa hur faktiskt Ocoola vi har varit. Snälla tjejer som råkar vara/varit ihop med en av stackarna på bilderna. Det är inte så illa som det ser ut. Vi växte trots allt upp till slut !

   
Haha , men vi har blivit lite "sötare" nu.

   
Taget 2002 , strax innan jul. Jag & Adde = 16 år , Micke & Jonas = 14 år , Poppe = 13 år tror jag

   
Taget 2003 strax innan påsklovet.

Ja mycket har hänt efter att dessa kort togs. Måste säga att dessa stunder var nog lätt några av de roligaste jag haft i hela mitt liv. Vi hade sjukt kul tillsammans på våra LAN.

Veckans kommentar:
- Ska vi gå till Holmlunds?
- VA!? Har du mens ?!

Anna <3
Jag var med Anna i princip hela förra veckan. Vi har myst och lekt med min mormor & morfars hundvalp, festat och mycket annat. Trots det kan jag inte sluta längta efter henne nu. Tack för en underbar vecka älskling (L)

Allmänt

Lång tid har gott sedan jag skrev senast .
Det är helt enkelt för jag inte hunnit .
Har jobbat , planerat fester , tittat på fotboll , festat , varit bakis och pluggat .

I helgen vare full rulle . I fredags fira vi nämlige min underbara älskling som fyllde 18 år i torsdags .
Vi grillade hos jocke freid och sedan bowla vi och drog på krogen . Jag hade fruktansvärt kul . Hoppas innerliggt Anna hade lika trevligt , d var så kul att du nu var med =D Weei .

I lördags vare ner på sug ängby o se på fotbolls matchen mellan Sverige och Spanien . Efter den drog vi och "festa" hos sekan . Fiasko då jag o Anna var lite trött . Vi drog hem och myste och sov istället :)

På jobbet går det helt okej . Har inte allt för mycket och göra men brukar alltid dyka upp något .
Känner mig lite tråkig för har inge kul att skriva :(

Midsommar snart "hoppas det händer nå kul !?" :O

Juste syrran kommer på torsdag med sin kille . Vi får dessutom vara hundvakt till mormor & morfars hundvalp då med ;) har inge bild tyvärr . Men den är söt :P

Ska hämta älsklingen snart . Saknar dig hela tiden :(

Du får mig att skratta, och jag vill skratta hela livet
Du får mig att skratta
och jag vill skratta hela livet
<3

Vallentuna


I Torsdag's var jag hos Anna . Massa mys . Weei ! Alltid massa god mat, vindruvor, chipz, dipp och sånt när man är där på helgerna . Man blir så bort skämd . dessutom har de en så mysig altan och uteplats . Så skönt och sitta där och mysa eller ligga på framsidan och sola .


I Fredag's var jag hemma
. Passa på att sitta och prata med föräldrarna om allt möjigt och dricka lite gott vin . Det var mycket trevligt faktiskt . Farsan fällde ett par kommentarer som skulle vara av stort intresse tror jag . tyvärr har jag inte tid och skriva ner dom . Får bli nästa gång . För en var iaf riktigt rolig :P


I Lördag's drog Anna till Sthlm och hade mys medan en annan istället var uttråkad och drog och såg på L-100 spela fotboll mt Riala . Matchen slutade 0 - 0 . Det roligaste på matchen var när malin fråga Thomas om hon skulle bytas in snart eller om hon kunde gå på toa . Thomas svara då : Det beror på ? Är det , det stora eller det lilla ? Bahahahahah .
Senare på kvällen lutade det åt en ute kväll men kvällen sluta i FIASKO !
Såååå tråkig Lördag´s kväll . Borde stannat hemma . Alla var så griniga . Alla ville bara till Ängby . Sluta med att jag gick hem kl kvart i två ensam i en fucking jävla lokal regnskur .


I Söndags spelade jag golf (gick helt okej, slår sjukt långt). På eftermiddagen var fotbolls dags mot IKF Uppsala (torsk 8 - 1) På kvällen drog jag och farsan och kolla i vallentuna var jag skulle jobba idag det tog fan mer än en timme . När vi kom hem vid 20.45 åt vi pizza och kollade på fotboll . Var helt slut i kroppen och själen .


Idag börja man jobba i Vallentuna på JM Bygg i Bällsta Berg . Fick massa sysslor på förmiddagen som gick helt okej att utföra . Fick då chansen att heja på endel snickare . Inte alla tyvärr. På eftermiddagen vare lite torrare med arbetsuppgifter . Skulle inventera , alla vet hur tråkigt det är . Men ALLA vet inte hur svårt det är när de säger : här kolla dom här 3 A4 sidorna på verktyg och annat och se om vi har det på bygget . Alltså kan nån svara på vad en "20 fots Container , Special" är ? Nej inte jag heller , eller en P6000 bod , DET FINNS 30 BODAR DÄRBORTA ! Fan jag hitta inget på bygget , kände knappt nån för att våga fråga vad saker var typ och fatta knappt hälften av allt på papprena vad de var för nått . Fiasko . Imorn ska jag snacka me "Basen" över snickarna så får han kolla igenom papprena och säga vart dom finns att leta efter . Tänker fan inte leta efter en jävla cementvattenblandare och automatiask skruvdrager på det där stora jävla bygget. De kan juh vara vart som helst . Fan snickarna hade cyklar för det var så långt till alla hus . Allt låter värdelöst nu , det förstår jag , men kommer säkert styra upp sig när man väl lär känna lite folk . Ett par snickare jag snacka med verkade riktigt sköna faktiskt :P
Under dagen fick jag även reda på att vi ska hålla föredrag på måndag om en vecka . Det leder till att jag nu måste plugga . Vi måste nämligen revidera lite av vårt examensarbete och ändra lite på strukturen . Jag är så stressad . Veckan är fullspäckad . Det är juh visserligen kul att det händer mycket , men just nu är det lite over kill . Nej , måste plugga nu . Har tur som iaf får träffa min sötnos ikväll . Det gör faktiskt denna sketna dag till något såå mycket bättre . =)


©Peace out fuckers

Fredag kväll

Hej alla glada !

Äntligen fredag , Sveriges flaggas dag .
Har suttit hemma med mor och far och tagit det lugnt ikväll.  Druckit vin och öl och grillat . Shmask ! =)
Pratade om allt möjligt . Bl.a. om livets alla motgångar , om jobb och sånt .
Mitt i allt allvarligt prat började vi prata om mormom & morfars nyköpta hundvalp . Apropå den nyköpta hunden kom frågan till om varför vissa djur har svans . Min smarta idé om att det är för balans (det var för balansen för dinosourier !) . Pappa och mamma skrattade åt mig :(
Mamma sa då :
Men varför har kor svans då, inte direkt för balansen kan jag tro.
Jag sa :
Nej det är för att vifta bort flugor .
Pappa säger :
Nej , nej . Då hade juh du haft svans Joakim !

Tack farsan , tycker om dig med ;)

senare ikväll har vi kollat på Golden league . Shit vad Susanne Kallur äger . Så skön tjej . Annat mot den där torra fjantiga Jävla kl~uft !

Reporten intervjuar Kallur :
Det där gick juh inge bra !? 12.71 . Varför gick det dåligt ? Du sprang juh på 12.54 senast .
Susanna Kallur :
Haha , ingen aning . Ennu en dålig dag på jobbet antar jag .
Reporten :
Men du verkar inte så besviken ?
Susanna Kallur :
Haha nej . Ibland går det bra och ibland går det dåligt .
Reporten :
Vad ska du förbättra till nästa gång ?
Susanna Kallur :
Ja det blir starten och .. haha hela loppet :P

Sååå klockren tjej . Go Kallur .


Sitter för övrigt nu och ser en film om D-Dagen . Kul med krigsfilmer :P

nått knas med min blogg , går bara och skriva i kursivt .


Sitter och väntar på att min sötnos ska komma hem . Hoppas du har kul :P

Ha d fint alla stackars (snitt på 7) som brukar kolla min blogg . Tråkigt att era liv är så tragiska så ni inte har roligare än att läsa om mina fredag kvällar :) haha

Peace Out ! puss

Sol & Sol

Hejsan !

Måndag
Beställde match tröja i måndags så man är taggad till Sverige's matcher . "nr. 12 , Norell" Fick mail igår om att dem skickat den . Weei
Ska bli så fruktansvärt kul med EM . Alltså måste styra upp något nästa lördag när Sverige möter Spanien !

Tisdag
Har varit med micke ett par dagar. Vi har legat och stekt i solen o snackat massa skit . Sjukt skönt !
I tisdags var vi nere på Särstabadet och tog årets första dopp. Det var jävligt kallt . Lätt värt det eftersom man nu slipper bada på hela fucking jävla sommarn eftersom man doppat sig en gång redan !
Shit , skulle varit riktigt skönt med en pool :)  aja , lär dröja innan man får det .

Onsdag
Igår var jag o latcha med Majk . Vi solade och klarade ut GTA 4 . Muy Bíen !
Efter det åkte jag in till stan och träffade på Anna och Mathilda . Sjukt jävla bra väder .
Anna och Mathilda hade varit och hejat på sin skola . Dem går nämligen på Katedral så det var juh klasskamp mot Skrapan (Lundelska) . Tyvärr förlorade Katte i år igen (11 året i rad) . Man kan juh inte vinna allt . Dessutom är min älskling AIKáre så hon är van med motgångar :) . Förlåt älskling men jag är så evil idag .
Efter lite mat på stan begav sig jag och Anna till Gyllenesaxen. Jag klippte mig . drog även och köpte hår färg . tyvärr glömde jag färgen i kassan . E ja , ni hörde rätt . jag betalde för hår färgen men glömde den i kassan . Jag är SJUK i huvudet ! Aja , Anna var och hämta den idag så vi ska färga håret senare ikväll :)

Sol
Har gjort en hel del den här veckan , både solat och varit i stan och latchat med micke och fått vara med min älskling .
I helgen ska Anna tyvärr iväg och leka med mathilda så då har jag bestämt att jag ska äta gott o dricka vin med mamma och pappa imorn . På lördag går det rykten om fest på emilsjögren , men det får man se vad det blir av den saken .
På söndag ska jag lira lite golf och sedan blir det fotbollsmatch på kvällen . Måste erkänna att jag är sjukt otaggad . Vi har förlorat dem senaste 2 matcherna :(

Pilsbo
Om vi säger så här . Det är mycket just nu som går runt i mitt huvud . Speciellt om man tänker på olika fester och så i sommar . Malin du fattar vad jag menar (A) .
Nu kommer en ytterligare party upphöjare i sommar . Nämligen Pilsbo .
Jag var med i Pilsbo 2 ggr . Vi hade fruktansvärt kul när jag var med .
Därför kommer jag i år att försöka styra upp och hönsa folk att hänga med och tälta och festa, spela kubb, spela fotboll , bada , sola , beachvollyboll, fiska och festa lite till 3 dagar och 2 nätter. kommer antagligen ske v. 28 eller 29 .
Hoppas folk är lika taggade som jag på pilsbo . Finns juh myckat annat man ska hinna med i sommar , men Pilsbo är lätt värt att prioritera !

Hos Anna
Sitter hos Anna nu . Hoppas det går bra och träna snuttan . Skynda dig hem o färga håret på mig :) Miss you <3

Camp Sweden
Tittar på TV4 sporten . Där säger dem att 25 000 liter öl förväntas drickas upp under EM på Camp Sweden . Det är fan ganska mycket . Österikarn som äger stället säger även att han hört att Svenskar dricker mycket men är ett snällt folk... Yee right .. BAHAHAHAHA

©Jochen

Helgen

Go Kväll !

Pallar inte skriva om en kompis varje vecka.. kommer istället skriva när jag känner för det och har tid.
Tänkte istället i detta inlägg ta upp vad som hänt i helgen och lite annat.

I Fredag's
Var jag hemma hos Anna och pluggade lite o lyckades bränna mig lite på ryggen i den heta solen . På eftermiddagen var jag och grattade min kusin Erik Norell till studenten :)
Haha , killen var sjukt fulll men även sjukt glad . Vi var där till ca kl 9 och åt god mat . Erik drog då vidare till Kung Carl i Märsta . Vet inte om han kom in , men jag är skeptisk .
Senare på kvällen åkte jag hem till Welléns och hade en mysig hemma-kväll .

I Lördag's
hade vi innabandy match mot U-laget då vi vann med 18-9 typ ? Efter det vare avslutning på Ängby Krog .
En helt okej kväll som jag fick avsluta med att somna in i min älsklings famn . Var lite sliten när jag kom hem . Okej jag var odräglig , jobbig , högljud och luktade aningen sprit . Förlåt Anna :$ , ska skärpa mig till nästa gång . Lite bilder från kvällen följer nedan :
   

I Söndag's
vare fotbollsmatch . Den var mycket jämn men vi förlorade tyvärr med 1 - 3 . Tidagare underdagen var jag nere vid särsta och hejade på lite knivsta folk . Mycket vackert väder och många slitna själar
 

Idag , Måndag
hade vi redosvisning av vårat examensarbete till JM AB . Jag var sjukt nervös men vi fick tårta efter redovisningen så jag kan juh inte ha varit så dålig .
Whooops , klockan är över 12 så är faktiskt tisdag . Nej ska sova lite nu . Sätt på film med Majk så är sjukt trött .
Så nu ska jag lägga mig och drömma lite .


Jag ska drömma om dig <3


RSS 2.0