Länge sedan

Det var inte igår man skrev blogg. Ska jag vara HELT ärlig har jag inte hunnit. Tror närmare bestämt minutrarna framför datorn senaste veckan har varit rekord låg.
Tenta på måndag som jag pluggat förbrilt för har tagit upp den mesta tiden. Jag hoppas innerligt att allt plugg kommer löna sig. Den här helgen har jag t o m sagt ifrån mig att vara med på dagens innebandy match. Självklart lyckades ändå grabbarna vinna, som de alltid gör när jag inte är med.
Han iaf åka över till farmor på en fika. Det var huur länge sedan som helst. Farmor är så cool. Ni vet den där moderna farmorn. Kommer med tips och ideér som faktiskt är riktigt bra. Hon har dessutom sjukt koll på hela släkten så för att ta reda på hur alla har det och pysslar med kan man prata med henne. Hon hade t o m mer koll på vad Erik gjorde i Australien än jag själv .

Anna spexa ihop en tjejkväll med mat och annat mys för att avsluta det med en utgång på stan. Jag passa därför på att helt enkelt investera i lite chips och en film. men jag slapp vara ensam i "biomörkret". Malin kom förbi under kvällen och tittade på, filmen Morgan Pålsson, med mig. Jag tycker den funka. Den hade sina sköna "moments". Eller vad säger du malin?
citat ur filmen;
Morgan och hans kamera man är nergrävda i öknen och endast deras huvuden sticker upp. Undsättning kommer. Då säger morgan.
- Shit det är Norskan, Göm Dig!
Haha

Han även med att träffa Sekan & Co och köra de till stan och tjäna in en liten hacka :P

Nu ska jag sova och imorn ska jag lära mig allt det som jag under dagen renskrivit. Mycket fint och väl strukturerat om jag får säga det själv . .

Har byt ringsignal på mobilen. Mycket bra låt som jag fått av Johan Lindström. Jag vet den har gått ganska länge på 107.5. men jag och musik = efter.



Sov gott and peace out !

Promenad i vinterland

Igår begav vi oss av mot Bålsta för att spela innebandy match mot Valhall. Vi hade väl förväntas oss en lättare seger men jag tycker vi lyckades vinna komfortabelt med 9 - 3 till slut iaf. En rejäl utskällning fick vi av coach för vårt "ur-usla spel" och träningen på tisdag känner man därför redan nu ångest för. Han lär köra hårt med oss då.

Efter matchen tog det iaf inte många sekunder innan folk började pimpla bira. En annan passade på att åka hem och schmaska i sig lite tacos. M , M , mmmm ... såå gott .
Begav mig senare till Peter's nya residens. Han bor numera på tallkottsvägen. (Där thomsson bodde). Måste säga att du har fixat det mången snyggt Peter i lägenheten ! Men vi alla vet ju att det är Mathilda som styrt upp det där inofficiellt. Haha.
Iaf så fylldes Peters kryp in på undan för undan och vid 10 vare fullt kalas. Många spårningar och mycket roligt att alla var så glada. Misstänker att det är många slitna själar idag. Mohahaha. Efter korvfesten hos Peter fixades 3 bilar fram och den maskulina ligan inklusive alexandra drog till stan. De flesta till platina. (Skäms men jag var sugen på åka till people måste jag erkänna.) Men Platina gick inte av för hackor. grym Dj som vanligt och trevligt folk. Lika kul som vanligt och träffa gamla kompisar and stuff.
Tobbe Morin fixa skjuts hem iform av Nuhi och kvällen slutade sött i värmen under täcket i ensamheten. Shit vad sorgligt det där lät, men skoja inte att man var trött. Sov i bilen hela vägen hem tror jag. sååå trött.

Idag var man LIKA trött. Men Malin lyckades släpa ut mig på en promenad i vida Knivsta. Som tur är, är inte knivsta så stort så promenaden tog inom behagliga 2 timmar. Det var mången snö och riktigt trevligt. Nästa gång ska jag lätt ta med pulka ! sjukt taggad !


Peace Out !


MAJK Trummisar!

Kolla trummisen . Är han inte fett grym och sjukt snygg .
Tror ni alla känner han ;)


Baklí

Det finns inget som är så kul, som jag är så dålig på, .. som att baka. Det är sant. Jag bakar inte alls ofta (framför allt inte själv). "In case of fire". I sommras bakade jag och Anna en hel del. Eller jag vispa och åt smeten medan hon gjorde resten. Okej hon vispa också och jag åt smeten. Men kul är det iaf. Så idag tänkte jag faktiskt slå på stort och baka. (Pallar inte plugga, städa och har ingen träning) så bakar ;)
Jag menar det kan inte vara så svårt att baka.. bara och följa receptet :)
Hmm, undrar vad jag ska baka bara?


- Negerbollar

- Chokladrutor ( min favvo :P )
- Sockerkaka
- Muffins
- Eller stora bullar =)


Återkommer om jag lyckas, så får vi se vad det liknar det jag bakat :P


Ingen bil

Igår vare match mot Arlanda. De är som alltid väldigt bra och det känns alltid som derby när vi möts.
Den här gången lyckades vi dra längsta stråt och vinna med 7 - 3. Det låg långt inne men i sista perioden var vi det klart bättre laget.

Förra, förra veckan var svinigt kall medan förra var riktigt skön. Nu kommer en till sån där jävla kall vecka när det är kallt och mörkt som i en jävla isbjörns rövhål !
Inte nog med det ska mamma låna bilen 10 dar. Usch ska få gå till stationen. *burr*

Sena dagar, tidiga mornar, endel träning och sen har väl den här veckan gott med.

Nej godnatt och sov gott. Ska lägga mig ochförsöka  sova lite. Är så jävla kallt här inne bara. Elementet är paj. Fan springer isbjörnar här inne !

Peace Out !

Fartfylld kväll

I fredags vare inflyttnings fest hos Torre-borre. Det var "gamla ligan" med viss modifiering. Mycket kul att så många kunde komma. t o m Dennis. Det var en trevlig kväll :)

Igår vare återförening med några av mina gamla klasskompisar. Mange, Kenholt, Johan-toan och Martin den Sydfranska prinsen. 
Mötte upp grabbarna hemma i Kenneth's resident på Kantorn. Ligger där vid Moskén för er som inte vet. Mange hade druckit sedan kl 1. Han var därför mången glad när jag tittade in. Satt där och drack pilsner, wisky och rökte cubanska ciggarer. Beställde pizza framkört till dörren. Det var mången gott.
Mycket skratt blev det. När alkoholen sedan började sina beställdes taxin. Vandrade omkring på stan en stund innan vi bestämde oss för Platina. Mycket gamlingar där först men det ordnade upp sig mycket bra och kvällen blev ett glatt minne.



Fick lite av Kenholts parfym . Shit vad gott den lukta. (DKNY). M.. M .. Mmm
Ska köpa den så fort jag kan:)

Träffade mycket folk igår. Roliga är när man träffar folk "som man inte känner". T ex kom Mickis store bror fram till mig och heja o snacka. Ni vet han som jobbar på Radio & TV i knivsta. Visst har jag varit där någon gång.. men hallå, inte så många ggr.
Min kusin Anna's kompisar heja på en som man känt de jätte länge. Haha. Vet juh inte ens vad dom heter. Men det är väl ändå lite av charmen med att gå ut. Alla är glada och har man sätt en person mer än 2 ggr kan man faktiskt anse se sig som "krogen vänner".


Träffade Josefin Öst och såg faktiskt en fin ring på vänster handen ? Har JAG missat nått här ? Hmm. Hon bytte snabbt ringen till andra handen efter mitt påpekande. Haha.

En gammal klass kompis i gymnasiet kom fram till mig o grabbarna på krogen. Han är fett kaxig och har alltid varit det mot mig, han är skysst men blir lite jobbig ibland. Grejen var att han gjorde en blunder. Han kaxade inte bara mot mig när han kom fram, han lyckades även fälla en dum kommentar till en full Magnus. Allvarligt , har aldrig sätt Mange fälla så många vitsar och klanka ner en kille så mycket som då. Haha. killen börja juh nästan grina. Mange sa han inte förstod hur man kunde vara så kaxig när man hade hårfestet i baknacken och hade ett ansikte som likna en fisk. Det var "lite" av vad som kom ur herr magnus mun. Det hela slutade med att killen kom fram till mig på slutet av kvällen och bad om ursäkt för hans "kaxighet" under gymnasiet. Haha lugn. Vem bryr sig, var inte så illa liksom . Men då har Magnus tydligen sagt till honom att han hade 2 alternativ. Antingen skulle Mange lägga ner han på baken och spöa skiten ur honom eller så skulle han be om ursäkt till mig. Haha , lite hård där magnus men tanken var faktiskt god.

Nu börjar skolan på allvar så krogen besöken kommer antagligen bli väldigt få. Det kan dock vara bra både för hälsa och plånbok.

Nej tagga för match nu. Arlanda ska få pisk.

Puss på er !


Fall for you

You are the girl that is impossible to find



Mjältbrand

Fått hem ett brev där det står jag har ett paket att hämta på ICA. Inget lustigt med det, folk skickar presenter till mig med jämna mellan rum. Det lustiga är att de har stavat mitt namn helt fel, "JOAKIM NOPRRELL". Dessutom skickat det till "HÄRADSVÄGEN". Jag bor fan på 'HARULLSVÄGEN'. Sven berätta att det var någon särskola som bodde på häradsvägen. Vet fan inte om jag vågar hämta paketet. lovar att det är någon jävla lustikurre, eller i värsta fall typ brevbomb, eller typ mjältbrand. Gaaaah.

Haha juste måste berätta.
Efter den absolut tyngsta innebandy träningen NÅGONSIN var alla jätte trötta och satt och bara gapa typ och prata lite skit. Då står Peter Jansson i duschen och gör så här:
I dörröppningen in till duscharna vänder sig Peter, "tittandes mot oss i omklädningsrummet" och håller upp handuken tvärs över dörren så den skyler bl.a. magen och könsorgonet.
Ingen har då upptäckt detta så folk pratar i gemene mun på varandra.
Då kommer Peters klockrena kommentar.
- Är det någon som vill köra fiskdamm?!
Det blev först tyst i 2 sekunder.... sedan utbröt en glädjeorgie.

Jag trodde jag skulle dö av garv! Lätt det roligaste idag.

Godnatt med er och sov gott =) 

Blå slagen

Efter matchen i söndags har jag träningsverk i både ben,rygg och mage. Har även ett (av flera) sjukt jobbigt blåmärke på höften. D höll mig vaken halva söndasnatten kändes det som.
Lite skönt är det ändå att ha träningsverk, man känner sig lite duktig på något sätt. Man måste juh ha tagit ut sig bra liksom, 'eller så har man väldigt dålig kondis'. What ever.
Idag var första dagen på mycket länge som man kom hem innan kl 5. Kändes mycket skönt. Ska verkligen ta vara på tillfället. Tuff vecka resten, och det blir väl inte lättare veckor juh närmre jul man kommer heller. Men när det väl blir jul, då jäklar får man väl fira lugnet hoppas jag.
Nej, i med lite käk, hoppa i mjukisarna och slänga innebandy klubban på ryggen så är det bara att bege sig till innebandy-träningen med en tung fys som uppvärmning.

Match på Söndag i Alsike, kl 20.00

Peace Out !

Släkt-träff

Fredagen bjöd på utgång. Jag hängde på Johan Andersson, Sekan, Johan Eriksson och Conny. Vi var på Redroome för att sedan bege oss till det ganska nyöppnade "Teatern". Det var helt okej där. Majestätisk ingång och en grym DJ. Sluta med att halva knivsta var där tror jag . Riktigt kul och träffa alla. Tog sedan nattbussen hem vid 02.20, alldeles själv i regnet. Men fick komma hem till en underbar Anna och värma mig <3

Lördagen hade jag tänkt plugga på lite. Nej jag vet, jag var för bakis för det. Dessutom var jag på bio med Anna och hennes familj som såg på Mamma Mia. Jag och hennes bror såg istället på nya Bond då sång och dans inte lät lika attraherande som action. Filmen var helt okej. Väldigt mycket aktion. Me like :P
Sedan åt vi fin middag på Corfu. M.. M... Mmmmmmm .
När vi väl kom hem var jag sååå sjukt trött. Aldrig varit så trött någonsin tror jag. Fick tyvärr inte sova så länge som jag hade behövt idag för hade innebandy match.
Mälby stog för motståndet. De var stora och hårda, men vi lyckades vinna med 7 - 3 .
Efter det begav jag mig från Gimo till Vattholma, där det var släkt träff hos mormor och morfar. Riktigt trevligt ;) Träffa även Mormor & morfars hund så klart . MOLLY !
Hund är sååå sjukt fin. Kaxig liten skurmopp de där :P



Nej helgen har inte gjort mig smartare. Helgen har ändå varit utmärkt. Det har varit både fest och mys. Nu får man istället försöka se framåt och gilla läget. Veckan bjuder på mkt plugg och endel träning. Hoppas få möjlighet att träffa Anna endel också mitt uppe i allt hennes plugg. :/ , hoppas hoppas hoppas . 



Jag kan vara sjukt rolig, trevlig, snäll och t.o.m med smart "ibland". Men gott självförtroende har aldrig varit min starka sida. Men när självförtroendet aldrig finns där kommer man heller aldrig bli bättre eller lyckas. Dags att börja tro på sig själv, och ta till sig av det positiva och bra, av tillvaron och kommentarer.
 
Follow your heart, no mater how far
roll the dice, never look back and never think twice

Livet har bara börjat .

Bra låt


Peace out, for now !


Snart jul


<3

Blivit långa dagar i skolan senaste tiden. Känns som både jag och Anna pluggar 24/7, eller, jag kanske inte är riktigt fullt så duktig. Mycket plugg och träningar blir det iaf, så båda två somnar som två klubbade sälar varje kväll och vaknar illa kvickt, 'känns det som', med en ångest över en ny dag med nya projekt och uppgifter. Positivt är väl istället att veckorna går fort. Snart helg med eventuella utgångar, innebandy matcher, mys och andra påhitt :) . Snart också nästan bara 5 veckor tills Anna beger sig till andra sidan jordklotet. Måste vara underbart. För henne förstås. En annan får längta efter jultomten och snö på julaftonen typ. Fast med lite av den erfarenhet man har vet man juh att man borde köpa en lott bara men fick se en liten plätt gulsnö på julen. Och tomten. Ja vad ska man säga om han? Trött på se farsan med en dörr matta som skägg och en mössa som Åsa-Nisse. Nej men det är som alltid runt jul. Det är släktingar, maten och nyår man längtar till. Men kommer kännas konstigt att vara utan hjärtat i så många dagar, men de kommer att gå bra. Jag får latcha med bror och syster hennes så länge.

Sitter här nu och ska läsa lite jurudik. Hoppas sedan på att få se Torre´s nya lya och kanske få smutta lite Cola och käka C´hips till Champions League. Celtic vs Man Utd. Kan bli en bra match!

Imorn blire upp tidigt. (kl 5.30) Skola hela långa dagen och ett hårt träningspass på innebandyn på kvällen. Dessutom får man sova själv nu inatt, inte alls kul. Saknar ju min Anna. Har väl blivit för bortskämd och få somna in varje natt med henne :) men den som väntar på nå gott, väntar aldrig för länge. Ha d fint käre läsare.

Peace Out ! 


RSS 2.0