Snart jul


<3

Blivit långa dagar i skolan senaste tiden. Känns som både jag och Anna pluggar 24/7, eller, jag kanske inte är riktigt fullt så duktig. Mycket plugg och träningar blir det iaf, så båda två somnar som två klubbade sälar varje kväll och vaknar illa kvickt, 'känns det som', med en ångest över en ny dag med nya projekt och uppgifter. Positivt är väl istället att veckorna går fort. Snart helg med eventuella utgångar, innebandy matcher, mys och andra påhitt :) . Snart också nästan bara 5 veckor tills Anna beger sig till andra sidan jordklotet. Måste vara underbart. För henne förstås. En annan får längta efter jultomten och snö på julaftonen typ. Fast med lite av den erfarenhet man har vet man juh att man borde köpa en lott bara men fick se en liten plätt gulsnö på julen. Och tomten. Ja vad ska man säga om han? Trött på se farsan med en dörr matta som skägg och en mössa som Åsa-Nisse. Nej men det är som alltid runt jul. Det är släktingar, maten och nyår man längtar till. Men kommer kännas konstigt att vara utan hjärtat i så många dagar, men de kommer att gå bra. Jag får latcha med bror och syster hennes så länge.

Sitter här nu och ska läsa lite jurudik. Hoppas sedan på att få se Torre´s nya lya och kanske få smutta lite Cola och käka C´hips till Champions League. Celtic vs Man Utd. Kan bli en bra match!

Imorn blire upp tidigt. (kl 5.30) Skola hela långa dagen och ett hårt träningspass på innebandyn på kvällen. Dessutom får man sova själv nu inatt, inte alls kul. Saknar ju min Anna. Har väl blivit för bortskämd och få somna in varje natt med henne :) men den som väntar på nå gott, väntar aldrig för länge. Ha d fint käre läsare.

Peace Out ! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0