Redroom is da shit

I fredags spelade halva vide någon form av nattcup i allianshallen. Själv var man taggad för fest men begav mig till allians med micke, torre, jonas, och så torre's pavvo. Juste icke att förglömma vare nå tjejer i thomsson's bil. En låg oddsare. Var ruggigt segt och se på innebandyn men var jävligt impornerad på hur bra tjejerna var i varje lag. Var sjukt kul att man fick se så många "proffs" också. Men efter blivit ertappad med TORRES öl och för jag dessutom var tillräckligt glad i hatten , liksom löken och peter,  så begav vi oss till redroom och efter det till  bluemoon-bar. Riktigt rolig kväll där jag måste säga att redroom var helt klart över förväntan. Förutom en bartender som hönsade mig och peter att dricka en jävla massa tequila så var det soft med ett ställe där det fanns tillräckligt med bröd till korvarna. Bra förfest ställe.

Idag ska jag städa och plugga lite. Eventuellt kommer mormor & morfar. Ska blocka fram mitt bredaste leende och sitta och ljuga med morfar;)
Ikväll åker jag till Anna. Awiii:D Hade lovat komma igår men blev inkallad och jobba:( " Suck! " . Ikväll får de istället bli P-corn, chirre och en bakels kan man tro ?

Juste ska sälja bilen. Om någon är sugen på en Hyundai coupé 97 för 22 900. så hör av er ;)

OBS. Om ni börjar pruta får ni bereda er på att mamma höjer priset. Hon påstod att hon skulle sälja bilen för 25 000 trotts att jag ska lägga ut den för 22 900. Haha, många lär få en chock när de kommer och prutar ner priset lite  och så höjer morsan priset över utgångspriset. Hahahahahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0