Fylle begrepp

Min dator har kraschat. Jag blir så less. Sitter vid päronens nu men där funkar inte msn. Livet suger. Men blev ändå lite glad nu då jag hitta lite gamla dokument som jag glömt bort jag hade på den här datorn. Tänkte lägga upp ett av dem här. Med lite tur så kanske det kan pigga upp din tillvaro med:)

Sååå... Sanningen ögonblick.

Hur full har du varit ?

Kan du se tillbaka i tiden och minnas om du varit med om någon liknande fylla som beskrivs nedan, eller kanske är det flera?
Min gissning är att det är flera då jag har ett visst hum om vilka det är som läser.

Jag kan iaf säga att det är ett FÅ TAL som .... som ... jagintevaritmedom . . . iaf. 

Jag skoja! Kan faktiskt inte känna igen mig i någon av fyllebegrepp. Så de så.

- WAITING !!!!!

Okej okej, här kommer begreppen ! Lugnlí . . . .

Askungen-fylla: Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.


Törnrosa-fylla: Du slocknar i hundra år.


Snövit-fylla: Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.


Lilla Sjöjungfrun-fylla: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.


Lilla Rödluvan-fylla: Du vaknar upp med mormor i samma säng.


Kejsarens nya kläder-fylla: Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.


Fula Ankungen-fylla: Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.


Nalle Puh-fylla: Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.


Stålmannen-fylla: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.


Joakim von Anka-fylla: Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.


Musse Pigg-fylla: Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.


Hans och Greta-fylla: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens

uppkastningar.


Pippi Långstrump-fylla: Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.


Stora Stygga Vargen-fylla: Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.


Bambi-fylla: Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.


Attila-fylla: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.


Hitler-fylla: Du slocknar i en bunker.


Christoffer Columbus-fylla: Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.


Tarzan-fylla: Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.


Y2K-fylla: Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är totalnollad så du börjar om

från igår.


Microsoft-fylla: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

Kändes lite obarmhärtigt, men efter 7 års festande i Knivsta har min intellektuella hjärna funnit ett mönster bland knivsta-folks fyllor. Kände mig därför tvingad att förklara den .

Knivsta-fylla: Du vaknar upp med någon som antingen är under 15 eller över 50, (tanken att försöka träffa någon runt samma ålder lyckades aldrig riktigt slå dig under gårdagskvällen), du finner 20 kvitton från people i plånboken (samtliga på en summa över 100 kr), ångern blir dock djupare när du finner att du bytt ut ditt bankomatkort mot ett rabattkort på Sivs-klipperi med ett riktnummer på 014. När du öppnar dörren och ska gå hem inser du att du är på emilsjögren och har endast 5 meter till din egna portuppgång och och du får en deja vú känsla av att du varit där förut, du går snabbt till ängby krog med en låg oddsare på att det var där du glömde jackan, sedan går du raka vägen till ICA ,(men inte för att handla), du vet att du träffar någon du känner där som kan köra dig hem. Du tänker under hela dagen att du ska ta det jävligt lugnt en längre tid nu, men efter ett par timmars tänkande sitter du på en förfest på tallkotten och oar till Lasse Stefans.

En typisk Knivsta bo en ute kväll:
Man står och skriker WAITING i kön intill krogen även fast det är 25 personer före och vakterna står och pratar med polisen. Väl framme och när vakterna frågar om legetimation ger man ut sitt visitkort med adress & telefonummer hem till sina föräldrar då man inte haft råd att uppdatera dessa, man vet dessutom att det kommer vara enda tillfället under kvällen som man får möjlighet att dela ut sitt kort. Väl inne på krogen sätter man sig snabbt vid Black Jack bordet och spelar lugn, cool och rik. Fast egentligen har man inte en aning om vad man gör. Sedan efter misslyckat ragg med dealern som man trodde skulle ha tid att snacka trots 7 hunkar runt bordet som även hade marker till skillnad från dig så går man till baren och beställer två stora starköliii och 2 stycken Starka redbullíi (med förhoppning att få bjuda en söt flamma helst under 15 år och supa ner och lura hem). Succe vänds till fiasko när man inser att alla tror man lagt droger i drinkarna. (vilket man även gjorde i den man inte skulle dricka själv). Stolt som man är försöker man strunta i fiasko och se det positiva. (Mer dricka till mig). Med en promille halt på 1,5 som drastiskt förändras till en liggande 8 finnar man sig utkastad från krogen. Som alltid går man till Etage där vakterna släpper in både djur och människor så länge de betalar inträde. Nere i kapprummet på Etage börjar synen komma tillbaka. Man finner inte transvestiten och hennes lilla chiwuwa´s skämt lika roliga längre. Man går till baren och beställer in en 12:a Long Island. Det svartnar för ögonen och en Knivsta-fylla har ännu en gång funnit sin plats.

På återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0