Saluhallen and ... Whatever

En välsvarvad formation iform av Pjoter, Conni, Löken, Solli och självklart jag festa loss igår. Även Stor sekan, thomsson, hästen och några brön men vars namn vi inte behöver yttra för de är fan sjuuuuukt ointressant. Med dessa grabbar startklara för fest kanske ni förstår varför kvällen blev "relativt" fartfylld.
Kl 17 satt man hemma hos löken och sekan med solli och åt pizza och halsa Rosévin. En flaska senare och ett par öl så drog vi till Platina. Var riktigt mycket folk och på något vis lyckades jag alltid gå runt med en drink som jag inte hade betalat för... Höfterna fick jobba i sidled på dansgolvet och stämbanden blev markant ut-töjda efter många försök att överösta både musik och toner. Löken hade dock inte ens röst igår kväll så skulle vara kul att höra hans röst. Kapsylen går till Peter.
Motiveringen lyder:
Efter att slickat ur både snapps- och grogg-glas, och därefter både tappat hörsel, talförmåga, lokalsinne samt vätt och etiket och därefter slagit upp Connys läpp efter en brottningsmatch så lämnar jag härmed över veckans kapsyl till Pjoter! :)

Lite gamla spontankort på grabbarna som var med ut igår.

Ändå så nykter ...


cheeeeeees ...


wtf ...

Fick ett par skratt-attcker på senkvällen. Mycket rolig kväll!

Går dagens citat:

- Man borde hålla på med "Kåt-Två"....

Kanske K2 Solli !? :P eller vare Conny som mumla ? :)
Det var förlänge sedan för att komma ihåg de... ett helt dygn nästan.

Åtnjut gårdagens hetaste förfest låt. Bahaha !

Do it all night ...

 


Fredagsmyyys

Kvällen har spenderats hemma med familjen i tv-soffan. Självklart har vi tittat på Idol och röstat på Erik. Eftersom alla var klart överens om att Mariette sööög, rösta vi också på Calle när de hängde löst. Sjukt nöjd med att Erik och Tove gick vidare. Erik har verkligen rösten, karisman... ja allt. Men jag kan inte sluta gilla Tove. Hon är stört skön. Härlig, självsäker, söt, snygg, rolig.. Kommer helt enkelt bli svårt att bestämma sig vem man vill ska vinna om hon och Erik hamnar i Final. Erik är ju trots allt från Knivsta och de skulle svida om man inte heja fram honom kanske ...

Imorgon bitti är det iaf dags att bege sig av till Östhammar och lira innebandy. Med 3 raka förluster är kniven mot strupen och inget annat än en vinst räknas som godkänt.

Imorgon kväll så ... ja du, vi får la hoppas på de bästa;)

Kvällens citat kommer från pappa

- Fan, den där Mariette ser ut som en sjuåring när hon vinkar och vajar med armarna som knappt når över huvudet.

Nu blir det till att mysa ner sig i en mjuk säng framför tvn och tagga inför en lååång dag imorn.

Pösssss

...

NOT!

Housevakter

  • Sitter hemma hos Anna´s kusin där vi ska vara "husvakter" i två veckor. Fräääääscht!
    okej, jag vet att ni inte bryr er så vi skippar de snacket och går direkt över till nästa ämne.

 

  • ... Eeee , jag har nog faktiskt inget mer att säga. Men de har jag säkert till nästa inlägg. 

Helgens bravader!?

Vad ska man säga om helgen ?! ...

En "lugn" fredag... ?
Senaste inlägget skrevs kanske inte under nyktra förhållanden men kvällen sluta ändå ganska lugnt. Gick hem tidigt för att överleva en lördag fylld av jobbande :( Tåkigt men sant
Men det var riktigt kul hos Sekii på förfesten och nästa helg tänker jag istället festa hela vägen. mihihihi

Annars då. Jorå, gamla vanliga. Torsk i innebandy och helgen var över innan man hunnit reagera. Är glad för att måndagen nu är över iaf.

Apropå utgånen i fredags tänker jag inte nämna allt, men vissa själar lyckades utmärka sig iaf. Tror jag måste ge kapsylen till Sluppe som däcka lagom innan alla drog vidare till puben. Men Sekii kommer strax efter pga av offentlig streaking (INTE OK!), samt tappade bort både nycklar o annat. Ingen high five hade de blivit heller under kvällen, lite otippat kanske? Hörde även av säkra källor att det gick hett till hos Stenmark på hans födelsedags kalas :)

Nej peace out så hörs vi !

Förfest med Snickarna

Sitter hos Stor Sek med Solli, Sluppi, Lökki, Empliiiii och självklart Sekiiii.

Ser på idol (Bästa omgången EVER!) och sjunger ikapp med grabbarna.
Stackars små grabbar, de har jobbat och slitigt med Johan Andersson och Emelie anderssons nya fina lya.... mycket kvar dock men jag tror de kommer bli grymt fint.
I reklampauserna på Idol går våran sekis egna musiken på högsta volym och jag hörde en mååååången grym låt nyss som JAG aldrig hört förr.
Tydligen är låten ett år gammal ...

Här kommer den iaf


Vaccin ?

I helgen förlorade vi mot Rasbo, som om inte de skulle vara trist nog gick Brynäs igår och förlorade mot jumbon Modo.
Hur är det möjligt? Man frågar sig gång på gång ... 

Men jag ska inte lägga min energi på det, istället ska jag trash-talka om svininfluensan och vaccineringen. Så fort man råkar säga att man kanske inte kommer ta vaccinet eller åtminstonde inte funderat/bryr sig, så blir folk hysteriska.
- Men tänk om du smittar någon som är i risk gruppen
- Tänk om du får influensan
- bla bla bla bla fucking bla.

Jaaa kära läsare, om jag blir smittad så blir jag väl sjuk, eftersom jag inte är i riskgruppen borde jag väl överleva. Att ta vaccinet skulle leda till att man kan bli sjuk nån dag, iofs bättre än att vara sjuk en vecka.
- Men pluggar jag lite varje dag för att slippa tenta plugga dag som natt veckan innan tentan?
- Tränar jag ORDENTLIGT mina 5 pass i veckan under vintern/våren så jag får den där efterlängtade "beach-looken"?
- Slutar jag dricka öl och alkohol efter varje sketsam Söndag jag vaknar bakis trots att jag säger de?
Svaret är NEJ!
Tänker inte då heller köa i 5 timmar för att ta ett virus som jag inte dör av och som jag inte anses kan vara tvingad till för de i riskgrupp. De har väl ändå tagit vaccinet?

no more said.

peace out :)

Fredagsmys på Kalas

Igår blev det en sporadisk utgång med Majk!
Förfest hos micke där vi spelade Call of Duty och groggade. Mycket bra kombination vill jag lova, för vi blev bättre och bättre  efter varje grogg!
Fick skjuts in till stan där vi först besökte Redroom. Sjukt mysigt ställe!
Sedan blev vi nekade flustret!
- Nähäää, säger du
- Johooo, säger jag
Vi gick istället till Kalas. Var faktiskt riktigt bra där. Mycket folk, bra musik och micke och jag var "lagom" glada i hatten. (Hatten tappades bort senare under kvällen)
Fick höra varför Kalas går under namnet Ikea också igår.
Fattas tydligen många skruvar och benen går lätt isär...

Idag mår man lite sämre dock, men jag har ändå varit väldigt duktig och hjälpt föräldrarna kapa tre tallar på tomten. VAR SJUUUUKT KALLT !


Jag höll mig undan vimmelfotograferna. Tydligen de med, för vem fan ligger och tar kort ifrån golvet ?? Jo vimmelfotograferna på kalas!? *Suck*


Pragovisch

Har ännu inte fått reda på om jag kommer att få åka till Prag i vår. "Men chanserna var tydligen stora." Men jag väntar ivrigt på svar.
Sitter och läser lite resefakta om Prag.

- Tjeckerna dricker tydligen 160 liter öl om året i snitt. Deru Peter, där ligger t.o.m du i läääääää.

- Det finns ett dussintal stora ölhallar och 8000 pubar i Prag. CHECK!

- Priset ligger mellan två och tio kronor för en halvliter, beroende på hur flådigt ställe man besöker och vilken ölsort förstås ;) CATCHIIIIING!

- Jagr's Sportbar, hockeyälskares favoritbar. Kan hända att jag kommer hänga där. Måste jag förklara att baren ägs av Jaromir Jagr?
H.. O.. C..  K.. E.. Y..    HOCKEY!

-Många säger att man får mycket för pengarna i Prag gällande shopping. Återstår att se, men jag kommer ta med mig en extraväska att proppa den full med olika fynd, om jag får chansen... Shopyholic?? mybe!

- Ska tydligen vara ett bättre urval på utelivet än Uppsala. Men å andra sidan tror jag tamefan Trelloborg har bätre uteliv än Uppsala så det säger väl inte så mycket. Hoppas på att det ärn ett roligt studentliv i Prag. Sägs vara mycket Amerikaner som åker dit. Vore skoj, då kanske man kan lära sig bättra på sin engelska lite kasnke  kanske ...

so long Fuckers!


Förnedrande bloggen

Allas våran Daniel Sek... (orka inte skriva hela efternamnet... okej jag vet inte hur de stavas) , "Stor sekan".. Säger man de för att han är äldst?... hmm njaaa, tål att diskuteras kanske? Men Daniel du har väl inte körkort?! Tycker det är synd. Tänk vad mycket kul man kan göra i en bil liksom. Funderat lite på de där och alla säger att det är så jäääääävla tråkigt att åka bil. Men då kom allas våran Martin Elnerud med lite tips om vad man kan göra i en bil om man har lite tråkigt. Nämner bara ett par av hans exempel, för några var lite "too much" liiiksom...

- Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym på max och ratta in P1. Headbanga i takt till de våldsamt tråkiga diskutionerna.

- Titta konstigt på personen i bilen intill när du står och väntar vid rödljuset. Hoppa sedan till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller  henne och lås din bils alla dörrar.

- Ha en lång konversation, titta med jämna mellanrum på passagerarsidans säte och låtsas börja gräla med den osynliga personen. Om det utförs i en bilkö blir det extra kul.

- Ät mat som kräver bestick.

- Vinka mycket. Om någonvinkar tillbaka så peka finger åt dem.

- Häng sjukt mycket Wunderbaums i backspegeln. Prata sedan och klappa dem kärleksfullt.


Stop laughing. We'll be laughing at you next time!



Själv fick jag idag njuta av en sovmorgon samt att man i skolan blev bjuden på både kaffe & kladdkaka :D
De är ju kalas!
Nu ska man strax iväg och på innebandyträning och snacka "taktik". Efter blir de tv-speli med Majk!
Snart helg... Not !!! Men här är iaf en skön remix av sexy bitch som får lederna att vilja röra på sig.




SK Vide - Boyz boyz boyz

Imorgon blir det ingen träning pga att man ska typ göra om golvet i Alsike hallen. Istället har Hästen bokat lokalen på högåsen och så ska vi se på vårav match från i helgen och prata taktik.
låter seriöst... men känner jag Vide rätt kommer väl halva laget dit med popcorn, chips och läsk och tror att det är en vanlig film vi ska se ... :P

Bjuder på en låt som är sååååå mycket Vide just nu .
Enjoy


Trötter!

Matchen igår kan väl sammanfattas med ordet ... Fiasko !?
Förlust med 4 - 2 och en lååååång väg hem från Hallstavik.

Hade väntat mig en fruktad utgång på kvällen, men när man kom hem lät de som hela Knivsta powernapa och knappt fundera på att gå ut.
Själv var jag superotaggad. Men åkte in till Sthlm för att gå ut med Mange och ligan istället, för att hoppas på att med lite rus i kroppen kunna förnöja kvällen.
De blev pannkaka... Jag blev bara trött, även då jag hade trevligt! Åkte hem till Knivsta och han med en sväng till Ängby och träffa där många glada flin.
Trots alla glada själar såg jag ingen annan utväg en att gå hem och lägga mig, då humörat inte var på topp.
Sparar istället ihop mina krafter och (pengar) till en utgång när kroppen är fulll laddad!

Flurran nästa helg... eller hur vare sekan ? ...
Jag kanske kan komma in som ditt handbagage ?

Gårdagens citat på Ängby krog.

Stor Sek: Vart fan har du varit!?

Jag: Jag har varit i Stockholm.

Stor Sek: Bööööööööög!


Ciao !

Förnedrande bloggen

Hörde precis på radion att det går en naken man med ölmage och liten pitt på motorvägen. Ringde därför Thomsson, men får fan inte tag på honom...
(som vanligt).
Hör av er om ni får tag på honom, man är ju lite orolig.



Stop laughing. We'll be laughing at you next time!


Back to Stone Age

man var tillbaka på stenåldern igår när man åkte till skolan. Shit vad lätt man påverkas negativt bara av att comviqs mobilnät inte fungerade. Eftersom vi inte hade bestämt vart vi skulle träffas på morgonen och ha projektarbete fick jag mer eller mindre panik på väg in till skolan när detta med comviq kom till min vetskap. Men på något sätt lyckades allt lösa sig och vi hitta varandra. (Verkligen ett I-landsproblem)

Efter skolan drog jag typ direkt till jobbet. Hände väl inge major utom att vi hade två praktikanter där som var rätt roliga. Efter 2 dar på jobbet kallar de chefen redan en häxa, de äter godis på arbetstid och pratar mycket snusk. (Allvarligt... Anställ dom! :P) Sedan hände ytterligare en liten intressant sak.
Damlandslaget i innebandy kom in hos oss på statoil, (ICA), och handlade. *blink* *blink*. =) De har tydligen träningsläger i väsby.
Vet dock inte om jag kan dra några paralleller till SK Vide. För damerna köpte nämligen inte Cola, redbull, snus, godis och korv som vissa andra brukar göra... "NÄMNER INGA NAMN". Nej, nej, nej... där vare bannaner, äpplen, ramlösa och energidryck.Sattsiiiiiigt!

Nej är sugen på att gå ut i den fruktansvärda värmen och sola mig lite till helgen. Misstänker ett par pilsner efter en utflykten till Hallstavik på lördag. Då vill man ju vara brun och glödhet ;)

Silly boy

Natti natti


Jobb-ig helg

  • En "jobb-ig helg" över. Sköööööööönt!
  • Fick också reda på idag att jag klarat en av mina 3 tentor! Sweeet , för de var den tentan som jag inte trodde jag hade klarat.
  • Nästa vecka får jag hela Viasatpacketet tillgängligt på min tv. CHECK!

Verkligen äntligen måndag på den!
Får får nu bli en vecka av lite allt möjligt nu med plugg, träningar och lite jobb. Sen så kommer den efterlängtade helgledigheten! Sweeeet!

Nu ska jag borra ner mig i sängen och sova såååååååå länge !

Herå! 


RSS 2.0