FBK vs Detroit

Var och såg på film nr 2 av Stig Larsson böckerna i söndags. Den var väl helt okej. Jag har ju inte läst böckerna, inte så otippat kanske. Läser ju knappt serietidningar. Så jag kan ju inte relatera till vad jag tyckte om filmen jämt böckerna. Men filmen innehöll endel vågade sexscener, "kanske lite väl vågade" och aningen blodigare än första filmen var den. Mentyckte överlag filmen var spännande och intressant. Kan rekommendera den, speciellt till er som gillar Svensk film.

Såg att Färjestad mötte Detroit. Lite sent nu kanske. Hade varit coolt att se:( . Som tur var fick FBK spö iaf. Wohooo!

Blev idol och Erik Grönvall på tv skärmen idag. Han var grym faktiskt, men jag stör mig på hans björnfitta på huvudet. Nej här kommer lite Göran Zachrisson citat sen får ni sova gott. Puss!


- Det är när det går långsamt som man förlorar sekunder!

- Ni ser hur fint bollen rullar. Den är som en råtta utan ben.

- Johansson - Mickelsson en sentimental tillbakablick till framtiden.

Soliii

Jag tycker det är så töntigt med personer som man möter på solariet som liksom tittar ner i backen och skäms när de kommer ut ifrån ett solarierum. Patetiskt ... Skäms inte för att ni sola!

BTW, jag var bara med som stöd idag när Anna sola. Jag sola inte själv liksom ...

White weekend

Ännu en vit helg att stoltsera med på ett möjligt framtida CV.
Istället för festa och fiaska bort både samvete, charm och potens ... så blev det två st hemmakvällar.
Men nog var man sugen allt på att festa, men känns ändå skönt att man stannade hemma. Duktig ponke...

I söndags vare innebandy med. Vi vann mot Stenhagen med 7 - 3. Jag lyckades på nån vänster göra 1mål, 1ass samt en 5 minuters utv. "Mamma skulle ha varit stolt om hon varit där" ... Seriöst ... för 5 minuters utvisningen alltså.

Nä sitter och taggar till nästa helg just nu. Då jäklar ska de bli till kalas! Förberedelserna kommer bli både många och långa ... om man nu kan säga så !?!?!?

Är ju hemma själv nu när päronen passat på att åka till Kreta en vecka och åtnjuta lite sol. De hare tydligen mången skönt och varmt ...  *suck*.
För är de nån som är glad så är det jag ...

Nej tagga! Snart är det fredag.

Och om du nu inte är taggad din satans-jävla-negativa-deprimerandenisse som sprider olycka och sorg vart du än vänder dig. Då kan du ju alltid dra och hoppa från toppen av Kaknestornet eller kanske lite enkelt utan omständigheter bara hänga dig själv liksom?

Eller ... så taggar till genom att lyssna på den här! TAGGGGGA!

Lugn Jocke ...


Jay-Z

Satt och kollade på "Skavlan" tidigare ikväll. Ni vet den där norrmanen som har en egen talkshow. Han är faktiskt riktigt bra och ikväll hade han fått dit Anna Anka "säger iofs inte så mycket om hur bra programmet var, hon var fett dryg och efter...bliven!", Henrik Schyffert var där och han var grym samt Jay-fucking-Z kom dit. Hur fan fick de dit han? Han var iaf klockren. Satt där, ass bekvämt och hade alltid sköna kommentarer.
Någon okänd jazzmusiker var där och snacka sådär hjupt om allt. "Hon var också dryg btw". Men då fick iaf Jay-Z frågan om han brukade lyssna på jazz musik.
Han svarade:
- Ja. Jag brukar göra det i hissen!.. Bahahaha. klockrent svar!
Jay-Z är fan min idol.... typ... han är iaf grym på skapa låtar och hans personlighet trodde jag inte var så ödmjuk.

Nej imorgon blir det jobba och sedan ytterliggare en skön hemmakväll.
Sov gott allesammans !

sleepyhead...

Jobbat natt och sedan pluggat hela dagen. Inte allt för pigg nu med andra ord.
Men det är trots allt löningshelg och jag har inga direkt måsten den här helgen, så de hade varit kul med någon form av utgång. Det verkar dessvärre för tillfället inte bli någon. Får sitta här och digga med huvudet istället och åtnjuta kanske årets sista grillning och se Bad Boys 2 ikväll. Kan vara bästa filmen någonsin. För er som ska ut och dansa ikväll kan ni ju lyssna lite på den låt som Klaas släppte senast. Närmare bestämt den 17 september... onödigt vetande.
Puss på er. Ha en trevlig kväll =)

BTW, Bäckis är inte fjollig när han säger "EA games... It´s in the game" på NHL 10 reklamen... han är bara lite "tam"

Go BÄCKIS!



Bäckis är lite nervös... Haha faktiskt lite kul :P

Whatusay!?

Försöker plugga men de går segt. Man kommer på så mycket annat man vill göra. Nej man går bara och väntar på att helgen ska komma ...
Händer dårå ?

What u say???



XOXO

Face drop


Tv-speli

Nu blire Chips, cola och spela lite tv-spel iform av Final Fantasy
Sov gott !


Så fräsch .. så bra!


Grönan ...

Blev Gröna igår med Mange och hans kompisar. Var riktigt trevligt. En öl på tyrolen och lite trekamp. Lite Thai mat på den och sedan lite spex på eftermiddagen. Vann tyvärr ingen chocklad den här gången, vilket var lite BEEEE... Men det var sjukt trevligt ändå (A). Insane och extreme och alla roliga attraktioner hade mången lång kö, så de blev tyvärr inga åkturer heller. Tråååkigt.  
Resten av kvällen fick man tagga till inför dagens match mot Väddö .....

Ett riktigt sopgäng var de! Vi lyckades vinna med 19 - 1. Så första segern den här säsongen kom inte alls en dag försent, och den kom med besked. 
Till helgen drar serien igång. Se hur de går ... ?

Åtnjut lite av Robyn´s - Cobrastyle
 

Fredagsmys kanske ?...

En toppen fredag som inte är slut än.
En god natts sömn och bara en halvdag i plugget kunde inte startat den hät dagen på ett bättre sätt. Klart man därför passar på att åka till Östermalm med Magnus och äta på Max och sedan shopa lite kläder där bland alla kostymnissar mitt på dagen =)

Vart dock lite ångestfyllt och handla kläder efter alla fina presenter man fått. Anna gav mig ju ett jätte fint silverhalsband och en snygg t-shirt och även jätte smarrig parfym. MMmmm. Malinballan gav mig en superfin tröja som kan värma mig i vinter och så fick jag en fräsch shorta och en grym golfklubba av mamma och pappa.
Icke att förglömma den smarriga tårtan tjejerna smög in med :D TACK ! 

Nåja, tillbaka till idag:)
På eftermiddagen har man varit och fixat pass och solat. (Så nu är jag röd)
Ska nu därför bada i lite aftersun och sedan sjunka ner i soffan, mitt framför tvn och njuta av mammas nylagade tacos. MMmmmm! .. Sedan blire en kväll fylld av de som Storsek gör varje kväll, oavsätt dag. Lite fredagsmys.

Och imorn blire INSANE & EXTREME på grönaluuuuuuuund! Wohooooo!


Inte gammal nog ...

- Gammal
- Ett år närmare impotens
- Fossil
- Dinosaurie

Är ett par ord man blivit kallad en sådan fin och vacker dag som denna när man fyller 24 år i ett kallt och mulet Sverige.
Jag tillåter mig visa denna fruktad ego bild och tycker ni ska lyssna på den fina stämma som sjunger till mig på youtube här nedan!




Tack alla vänner för era fina hälsningar
De värmer :)

Come Clean


Inge ICA!

Innebandy träning gick väl sådär... säger som Thomsson.. Hade fan tunnelseende... haha.. vi var ju så jävla trötta.
Efter träningen skulle alla till "ICA". Tydligen the "new shit" som man kallar statoil numera. *blink* *blink*
Allvarligt, tror alla jämt drar till statoil... oj ursäkta.. "ICA" efter våra träningarna. Haha. Vad gör man på statoil. Handlar godis, chips, cola, storamosmenyn och LM röda??

Skärpning!


Nej nu stinker man ju nå fruktansvärt. Behöver ARMANI DIAMONDS!!!!


Han är fräsch ...


Den gör mig fräsch ...


Åtnjut...


Armani

Morsan och farsan ska till Kreta om 2 veckor. jag har därför suttit och letat i katalogen som de fått hem över massa prylar som godis och parfymer som man kan beställa hem till bra priser på flyget.
Bestämde mig för att jag vill ha en Armani parfym. "Velat ha en sådan länge nu".
Gled in på Åhlens på stan idag efter skolan och lukta på alla olika sorters Armani och fastnade för Emporia Armani Diamonds For Men.

Efter att ha nyss smält i sig 3 st hemmalagde hamburgare samt tittat lite på Extreme home makeover, så äre nu dags att skärpa till sig och plugga, planera saker och så småningom ikväll träna innebandy.

Icke att förglömma Championes League ikväll !


Utgång

En lång vecka var över och en utgång var man väl värd i fredags. Blev förfest hos Danny. Vi satt där jag, Jocke Bengtsson och Danny. Efter lite shootar av doodle och Jäger drog vi till stan. Som jag sa i förra inlägget vare ju premier på Kalas så vi drog dit först.
Måste säga att det var riktigt bra där. Såg allt ett par "90:or", så en ålder mellan 22 - 27 var de då bara inte. Men det gick inte att förneka att det var bra drag där. Ett RnB/Techno rum som påminde om platinas upplägg samt att de hade et schlager rum. Eller De hade väldigt blandad musik i "schlager" rummet. Allt från AC/DC-TNT till Vengaboys och magnus uggla. Men det var en grym DJ där och de var nog många som sjöng sig hesa!
Dessutom hade de ett Lounge rum direkt när man kom in typ. Var inne där i 10 sek typ. Men de kanske är bra med ett sånt rum? Var mkt folk där iaf.
Kalas får över de hela ett klart godkänt betyg.

Efter Kalas drog vi till Bullet och rockade och sedan till BJ. En spårad kväll och jag hade sjukt kul. Men undrar faktistk fortfarande varför vi drog från Kalas!?

Lite bilder från den enormt skickliga vimmelfotografen.
(Ursäkta min sarkasm, men varannan bild är bara jävla sudd på uppsalavimmel.se)



Jag, Danny, Jocke + några random chicks som ville va med på en seriös bild på Kalas (?)


En till bild.. Check!?


Vimmelfotografen måste följt efter oss till bullet!


Premier hos Kalas

Hörde att kalas har öppningspremier idag. Alltså det nya tvåvånings spektaklet som nu ska ersätta "People". Alltså People som ersattes "Seven". "Seven" som ersattes av Alfons... Längre tillbaka i tiden kan jag tyvärr inte. Det jag vill få fram är ... Hur länge kommer det här stället finnas kvar?!
Skulle vara kul och se hur de har renoverat iaf(A). Så får se vad som händer ikväll ?
Nej men här är iaf en artikel om de nya fläschiga "Kalas" som ska ha en högre ålder än tidigare "fjortis" People. Bullshit säger jag! Kommer aldrig att bli så.
http://www.untfredag.se/avd/1,1826,MC=15-cat=244-AV_ID=954382,00.html
Eller deras hemsida Kalas.nu

Igår då?
Jo då bjöd man Anna på lite pannkakstårta, tända ljus och bra musik iform av David Cook.  
Mysigt värre om jag får säga det själv... ;)



Kändes som en evighet innan Anna kom ...


Mysade till stämningen lite ...


Min blev god också men inte fullt så fin ...


Självklart räddad David Cook mig med grym bakgrunds musik...


Efteråt bar det av på innebandyträning som jag tyvärr kom 25 minuter sent till istället för 5 minuter för tidigt som jag trodde. De fick man höra. Sorry. My bad.
Jag hade glömt vad du sa micke. So Fine!


Keep on smiling

Innebandy cupen gick inte alls bra i helgen. Tre torsk och sedan var de "roliga" slut. Jag hoppas att vi ändå lyckades lära oss någonting för att kanske ta årets första vinst mot nästkommande motstånd.

I veckan har det blivit en massa plugg. Där i mellan har jag även jobbat ett nattpass vilket har föranlett till en koma! Ingen pallt-koma, ingen mat-koma, ingen utbrändhet. Nej bara en sån där jävla knivsta-koma som ingen Power nap i världen kan lyckas väcka en ur. Låg därför död hela tisdag och onsdag för jag skulle spela hjälte och gå i skolan i tisdags direkt efter att man jobbat natt där på måndagen.
My bad!
Tror dock jag kommit hyfsat i fas nu, så ska försöka mig på innebandyträningen ikväll.

Sitter och diggar bl.a. Lil Jon, Pittbull, SpaceCowboys och LMFAO på tåget till skolan varje dag. Shit vilka sköna grabbar! Fan jag vill aldrig att tågresan ska ta slut! Borde väl där även lägga till att ett par utav David Guetta´s remixer ligger i min playlist.

Nu ska jag baka ihop en pankakstårta. M..M..Mmmmmm

Åtnjut ännu en av Gaby´s låtar. "Break it up"


Torsken


Första matchen mot Vällingby hade kunnat sluta bättre.
Vi startade med ett bra bolltempo och ett ganska säkert försvarsspel. Men ju längre matchen led så spelade vi sämre.
Vi lyckades göra 1-0 men därifrån blev det bara sämre och sämre. Tog därför inte lång tid innan vi låg under med 3-1. Men då tyckte jag faktiskt vi började spela mycket bättre, iaf anfallsmässigt.
Jag lyckades då hänga dit 3-2 upp i första, "krysset" :P. Okej... uppe i högra delen.. De var faktiskt ett helt okej mål =)
Men de reduceringen varade inte länge, och blev till 4-2. *suck*
Men vi gav inte upp och lyckades faktiskt komma upp till 4-4 efter att Conny och Sven jobbat in 2 kassar!
Dock råkar Peter olyckligtvis åka ut 2 minuter med 40 sek kvar i en man-man situation. (Dommarna sög btw).
Självklart gör de 5-4 och avslutande 30 sekunder blev en riktig nagelbitare.
Resultatet stog sig tyvärr och nu väntar ännu hårdare motsånd iform av Sten Sture och Gottsunda. Men vi brukar spela bra mot bättre motstånd samt att vi får förstärkning nu till andra matchen iform av Martin Elnerud.

Nu blir de en PN, so beat it!!
Peace out!

I don't want to be



I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me

Sjukt bra låt, sov gott!


Sverige suger

på damfotboll!

hihi. blev nästan ett snuskigt skämt...

Jag citerar far:
(Norge gör 1-0)
- Kan vi se på nyheterna nu?

(Norge gör 2-0)
- Allvarligt, slå över på "diggelo diggelej" eller något som åtminstonde är lite mindre pinsamt.

Haha.. dålig humor man har då.

Nu ska jag bege mig far far away !
okej jag ska till uppsala till johan...

Kommer ännu en "gammal låt" som jag inte vill ska kommenteras för jag är sen. Okej .. Check!?


Tänkte lägga upp Pitbull - meet me at the hotel. Men palla kommentarer (A)


Friday!

Fasen vad skönt med fredag!
Idag har man njutit av skolan där allt flöt på bra och man även fick åtnjuta en grym hamburgetallrik på KTH-resturangen.


Ikväll får man ladda inför Uppsalacupen som vi ska vara med imorgon! Taggi!
Se hur de går ...

Många som frågar när jag ska fixa de rosa dekalerna på bilen... Ska försöka hinna med det i veckan. Mihihi.
Nej, nu kom morsan hem med Thai mat. MUMA!

Hare tills vidare!

Patron Tequila



They said what you drinkin ?
Let me buy you a couple of rounds
And I said what you thinkin ? (yeah !)
I ain't the type of girl to get down
But I can party wit cha (uh huh)
And bring my girls aside (uh huh)
Tell the bartender bring the ice
And let 'em know I'm on Patron

I'm on Patron, Tequila
I'm drunk on Margarita
That Patron, Tequila
Me and my mamacita
Hey girl

Who wanna get fucked up?
Who wanna get fucked up?
Who wanna get drunk?
Who wanna get drunk?


Gaby


Lagfest

Var 7 dagar senast det förra inlägget. Inte bra jag vet... Men jag har en förmåga att stressa upp tillvaron i onödan och knappt hinna slå på datorn. Det har varit fester, lagfester, pubrunder, skola, jobb, träningar och en rad vänner av olika slag som man velat hinna prata och umgås med senaste veckan. Den har varit stressande men samtidigt väldigt rolig(!). I helgen blir det innebandycup. Mer än så vet jag inte. Hoppas alla nyktrat till sedan förra helgen. Då vare ju lagfest. Riktigt spårat och förbannat kul. Kvällen startade hos coache. Vi hade där en femkamp och sedan gick vi till Ängby krog. Såg AIK piska Trelleborg och Peter sova halvnaken i parken vid vårdcentralen. FB it is! Vi begav oss sedan till Staffansgården för grillning och sedan avslutade vi natten på Platina! SJUKT KUL!











RSS 2.0