Farsan 50 år!

I lördags var det stor kalas här hos Norells!
Farsan fyllde 50 och hade bjudit upp till kalas. "Släkten är värst", är en riktigt rolig film att se på, men jag tror inte "Gay Fucker", alias Joakim Norell tyckte de samma... Nej skämt och sido! Det var riktigt kul. De var både jobbarkompisar, familj och grannar och gamla vänner till pappa som tittade förbi. Väldigt väldigt lyckat !
Mamma höll ett tack-tal iform av en sång  av Helen Sjöholm, kanske inte den lättaste sångerskan att  överrösta. Leif Presenterade sig hela tiden som mammas syster, hur han nu alltid lyckades glömma bort att han faktiskt är en bror. Samt mammas jobbarkompis och hennes man ringde en bärjningsbil som hämtade dom istället för en helt vanlig taxi, de lät vill jag lova när han tuttade för att berätta han stog utanför.

Helgen var toppen och nu närmast ligger nollegasquen på KTH imorgon. All in ba!

Bra låt som gick på farsans 50-års kalas. Rolandz - Jajamen.
Kan de bli mer Knivsta över den????

Jajamen, titta vad jag hitta på scenen

Jajamen, en trosa i spetsmodell

Jajamen, en som som sticker upp rakt i grenen

Jajamen, Rolandz har spelat ikväll!


Smarty Pants Dance

Tenta imorn och på torsdag!
Om jag lyckas med båda vill jag lova att jag ska göra "The Smarty-pants-dance!"


om att veta

Idag är dagen efter dagen-efter. Huvudet väger fortfarande tungt. Man är fortfarande sugen på en sliskiga cheesburgare, kroppen är uttorkad likt Afrikas barn på savannen vid ett vattenhål där en krokodil ligger och lurar i vassen på en guide som tagit en kort fikarast med två norska turister med solglasögon av märket nike som nyligen förlängt sponsoravtalet med tiger Woods som nu sagt att han vill gifta sig med sin första älskarinna... ja man undrar varför man köpte den där shoten istället för en vatten när man på krogen började tappa förmågan att säga ... ja att snacka överlag kan vi faktiskt säga. Ni kanske har listat ut det, men jag var ut i fredags. Syrran hade fest i sin fina lägenhet på Svartbäcken! Det var mycket trevligt! Det var en väldigt blandad kompott av människor. Allt från brorsor, flickvänner, pojkvänner, arbetskompisar, barndomskompisar och studiekompisar mm. Alla tycktes ha trevligt och vi avslutade kvällen på BJ. Så. Nu har jag gjort ett sånt där tråkigt inlägg. Sånt där man vill veta men när man väl fått veta så vet man bara att man inte ville veta det. Man vill inte veta det för man helt enkelt inte bryr sig. Sitt omedvetna om hela grejen hade varit fan så mycket bättre att veta om än att veta att man borde vetat bättre och inte läst detta skrumpna och snurriga inlägg. Du borde ha vetat bättre än att läsa detta, men ditt ovetande om att veta att de jämt är skit på bloggar man läser och får veta saker på får dig bara att veta att du ingenting vet!

Grymmers bannaners!

Fredag, check. Bra låt, check. Alkohol check. Majk check. Nu kör vi!trötter

Jobba 7 dar i sträck kommer de bli. sedan en dags vila och sedan 6 dagars arbete. Men jag måste tack och lov sätta stop för de pga av omtentor som jag har i mitten av augusti. Vet inte om de är så mkt roligare men så är de iaf.

Jag känner mig sjukt bajs trött redan efter 3 dagars slit. Då hoppas jag ni förstår hur trött jag är... (bajs är ju väldigt mycket...).

En gammal bild som mer än väl visar min status förtillfället.

Energisparläge på med en PN?... nej juste, plugga vare.

bajs!


face it!

Hur många vänner på facebook har du som du egentligen kan tänka dig att kalla dig vän med?
Hur många vänner på facebook skulle du inte ens heja på, på stan, om du råkade se de möta dig ett par meter bort?
Hur många bilder finns det på dig på facebook, som du avtaggat dig på och som du inte tror någon annan har koll på?
Hur många gånger har du kollat in en "gammal vänns" profil för att se "hur det är med han/hon"?
Är dina föräldrar med i face? Vill du att de ska vara med i face?
När kommer face börja kosta pengar?
När kommer face spåra?

hmmm ...

Street dance 3D

Velat se den filmen sjukt länge nu! Verkar ju ass bra! Och inte klagar jag på filmens soundtracket heller :P


Majk som introducerade mig till låten ! Thanks dude!
Streetdance är så jävla coolt!

En sån där ... Honda

När jag idag kommer hem från en helg i Linköping så åker Anna till Malta. Typiskt :(
Men jag ska väl inte tjura, fick åka med på Viktors pärla. Pärlan i det här fallet är en motorcykel.
En honda 3444 X25. 134 hästkrafter, turbo, sportinsprut, 4 axlad kamskiva med ett vridmoment på 4000 KN.
...
...
...
Skämt&sido.... Jag såg att det stog Honda på sidan... Mer vet jag inte om den. Även om Viktor skulle hållt en föreläsning om motorcykeln och alla dess effekter skulle jag bara komma ihåg ett enda ord...
HONDA
...
...
...
När jag tänker efter riktigt noga vet jag inte om HONDA ens stavas HONDA ? hmmm.
...
...
...
Jo det gör det enligt wikipedia...

Det var iaf en störtskön känsla att få sitta bakom viktor och känna hur vi sväva fram... Inte bara häftigt för jag fick chansen att hålla Viktor runt höfterna utan att få arga blickar... NEJ ! De var häftigt för det kändes som att hoppa fallskärm vertikalt... typ... nästan... om man överdriver lite så.

Ska snacka lite med Torbjörn så han får lära mig hur man kör, bäst och börja på en skitig cross och inte med en fin ... eee.. en fin sån där Honda.

Nej, nu ska jag göra lite nytta ... jag ska spela tv-spel!Kan inte sluta lyssna på denna fruktansvärt välsvarvade man, LÅT mena jag!

Presentoz

Anledningen att jag lägger upp detta videoklipp är verkligen inte för jag tycker hon är snygg eller för att låten är bra. Nej enda anledningen är för att min hjärna ska komma ihåg vissa saker. Finns nämligen en present som visas på denna video när Lena sjunger som en viss person ska få. Eftersom mitt minne är lika långt som min ... ööö... nej men så långt äre ju inte ? ...

*suck*

Kommer säkert glömma bort att jag lagt upp detta klipp sen när de väl är dags att köpa presenten.

*dubbel-suck*


Ny ringsignal

Fr.o.m nu har jag denna sköna ringsignal ! HAHAHA
Efter gårdagens marathon av Family Guy hos Viktor i Linköping kunde jag inte motstå frestelsen att lägga till denna plåga som ringsignal!


Soon back in Stockholm

Efter tiden i Prag och nu en underbar sommar i Sverige närmar det sig ett halvårs plugg i Stockholm. Jag föddes verkligen inte i Stockholm men låten nedan handlar ju iaf om Stockholm ...

Sjuk video men ändå skön på nå vänster
Från Canon reklamen

RSS 2.0