Innebandlí

Har nu spelat innebandy...
Det var väl sådär... Vi var bara 6 st och de var bara jag och en Finne som kunde spela "bra". De andra var typ lika bra som, som, som .... NEJ de var fan sämre än sista linan i SK vides B-damlag ... *burr*.
Men de är ju kul och ibland känna att man är lite bättre en medspelarna(A).
Tror de kommer bli bättre uppslutning när de börjar mer på allvar. Om inte så äre iaf bra konkurrans på fotbollsträningarna :)

Nu ska jag fortsätta se på USA - CAN . Grymt av USA och hänga i slutet! Hatar Canada, iaf i hockey.

Gooo U.S.A!

Fotbollí

Då har fotbolls säsongen startat här!
Igår slöt vi upp ca 15 grabbar och bokade en av de 4 konstgräsplannerna här utanför och spelade fotboll i 2 timmar.
Sååååå jävla kul.
Planerna är som sagt konstgräs och i storleken "5-manna". Det är perfekt, det blir en riktigt rolig fotboll som spelas. Vi sprang där i solen, i shorts och bara hade så jäkla skoj. +12 grader är ju inte fel i februari.
Lite skönare än i Sverige kan jag gissa?

På kvällen hade min rumskamrat Alessio hyrt lokalen på översta våningen för att fira sin 25 årsdag.
Efter än skön förfest begav vi oss av till Chapa Rouge. Följde me Jon och Chris. De är från Irland respektive Skottland. Satt och snacka strunt med dessa killar större delen av natten. Riktigt trevliga killar, som också var med och lirade fotboll tidigare under dagen.

Har stått i duschen ytterligare typ 1 timme idag och försökt gnugga bort den lila färgen i håret.
Det går la sådär kan jag säga :/ haha
Shit all lila färg är ju typ kvar känns de som, men i veckan blir de en ny hårfärg. Hoppas på nå mer "normalt" den här gången (A)

Do you remember

All the great times ...


Crazy Hair Night

Igår var det fest på nattklubben SaSaZu iform av temat "Crazy Hair Night".
Klart man ska vara värst då men ändå liksom inte. Jag begav mig därför av till frisören och färg hela håret lila/blått.
Först pris var ett helrör + massa tillhör:)
Saken var den att alla propagerade och pushade mig att gå upp på scen och ställa upp. Var bara 3 st som ställde upp men faktum är att jag helt enkelt inte vågade :( . Killen som vann hade en röd tuppkam, men ingen matchande klädsel som en annan:P. De andra två hade fejkhår och var sjukt fula... Så kanske hade kunnat blivit tvåa(A). Men men ...
Kvällen var iaf sjukt satans jävla rolig:D.
Dansade till sköna hits som Beat it, Feel it och Memories. DJ;en var riktigt grym och remixade låtarna väldigt bra och remixade ofta 2 låtar in i varandra.
Själva SaSaZu liknar lite grann en hockeyrink med läktare :P.. Typ. Det är 4st stora barer i varje hörn och ett sjukt stort dansgolv mitt i med en scen längst fram där DJen håller till.
Grym kväll vare, men hur fan ska jag göra med håret nu :/ hehe
Hattli?


Men visst äre lite coolt (A)


Står uppe på en av små-scenerna


Dansliii


Vi är glada idag me :D

Frisk....are

Wohooo.... halsbrännan har börjat lägga sig och det är bara lite skit i halsen och snor som produceras i sjukt stora mängder... Liksom vart kommer snor ifrån? Kan ju ta ett par minuter för kroppen att smusla upp snor i näsan så det bara sprutar efter man snytigt sig... sjuuuukt.
Men halsbrännan är borta så nu ska jag och Antoine bege oss ner på stan så ska jag kolla upp om man kanske kan spexa till håret till kvällens Crazy hair night. Men få se om de går...
Vi får hoppas :D

Halsduken på

Ikväll var det Country Presentation, följt av efterfest på Roxy. Jag var super taggad men min hals sa helt enkelt ifrån. Borde man kanske förstått? Gjorde de ända rätt och begav mig hem i godan tid. Tyvärr missa jag ändå lagstaffeten.. Attan, men de var ju kul att sverige vann..
Så nu ska jag lägga mig i ett par ruggigt fräscha och nyinköpta mjuuuukisar. (sjukt sköna när de är så där jätte nya ni vet), samt t-shirt och halsduk. Ni hörde rätt. Ser dunder konstigt ut men här ska vi bli friska snabbt.
Nej måste försöka sova nu så jag orkar upp imorgon och streama hockeyn. Inte det lättaste att somna med alla kilon snor och taggtråd i halsen. hualigen. Hörs imorn. Natti

Cold!

Nej det är inte så att det är kallt ute. Snarare tvärtom, var 10+ idag och solensken. Trots det har jag drabbat av en ruggig förkylning. Halsen liksom näsan är totalt igenmurade med snor och slem. Matstrupen har jag kommit fram till är inlindad i taggtråd och varje gång jag nyser får jag lock för öronen. Vilket gjort att mitt vanligaste ord idag har varit, WHAT!?
Synd och skam att sura ner sig. Till apoteket och köpa nässprej, trycka i sig lite Ipren och fischermens friend samt duktig som man är snyter man sig oxå! :) Fast jag hatar folk som snyter sig på bussar och i skolsalar! USCH!!!! så det gör jag förstås inte...
Vi är glada ändå (A)


Om ingenting...

Har tänkt på en sak, jag har ingen aning om vad som händer i Sverige. Har kollat på aftonbladet hemsida 1 gång. Inte bra jocke!
Men idag har det inte hänt mycket här heller... eller de beror på hur man ser det. Om en händelse är ovanlig, borde klassas som nyhet (gör t.ex aftonbladet). Eller om en händelse som kan påverkar en själv lite personligt.
Idag fes en gammal 70-årig tant framför mig i bussen. Tror det eka till Sverige ta me fan... men de brydde inte hon sig om och låtsades som inget hade hänt. Men något fruktansvärt hade ju faktiskt hänt, de kan vi ju alla konstatera:)
Och sånt där händer ju inte varje dag(A)... Skulle nog klassats som en liten nyhet i Expressen de där.

En kontrollant stog bredvid mig på bussen igårkväll... Bussen var fullsmockad när plötsligt någon i ögonvrån knacka mig på axeln. Jag såg i ögonvrån att mannen hade en skabbig kappa och mörk ful mössa, (Uteliggare-style). Jag la också märke till hur mannen sträckte ut sin vänsterhand för att tigga trodde jag då jag uppfatta det som ett par guldkronor i hans hand..... trodde jag. Jag vinka bort mannen och sa bara no no no. Jaag hade ju inga pengar.. typ. PINSAMT
Mannen var som sagt Inspektör och de han hade i handen var inte ett par kroner. Det var en bricka, likt en polisbricka, som det stog kontrollant på....

Sovdags

Jag har vääääärldens underbaraste Anna !
Saknar dig gumman :)


<3

Sov gott :)

Pontus Eriksson

Jag har tittat en hel del på "Arga snickaren" senaste tiden. Tycker det är riktigt bra faktiskt. Man lär sig mycket, inte bara om hur hus ska byggas utan Anders påpekar också om viktiga saker i hur man bör "göra här i livet" och vad man ska värdesätta.
Men de bästa med hela serien är utan tvekan Pontus Eriksson (platschef/springpojk).
Haha det här klippet måste bara ses!

- Helvete, nu körde vi fast. Nu måste vi lösa de här.

- Trädgrenar tänker jag, som man kan ha under däcken... kanske lite granris?

- Men då måste man ju ta döda grenar ....

 

Haha, jag dööööööör


Måndagsmorgon

Ja imorse vare sjukt tidigt men ändå inte en sådan där måndag som man bara hatar.
Nej vi gick juh faktiskt upp i ottan för att heja fram Sverige mot de finska lejonen!
Sagt och gjort. Möttes i en lägenhet i centrala Prag hos Emil och hans två finska flatmates.
Sverige tog kommandot redan från start och tycker de var lite bättre än finnarna i större delen av matchen. I pauserna bruncha vi frukost och det var en trevlig stämning men även många morgonfrillor :)
Skönt att Sverige vann. Och inte nog med de, Kanada förlorade och Tjeckien också. Vilken kalas måndag! Många att retas med idag;)

Knyt-kalas-frukost

Grabbarna (finne 1) och (finne 2) på våning två, de hönsade upp mig ur min varma säng. De ville till Andel och spela bowling.
Visst sa jag, och hoppade med lätta ben hur sängen. (okej jag kröp väl snarare pga min oförmåga att hålla kroppen i trim)
Väl framme fanns det ju självklart inga lediga banor. Blev därför en sväng i köpcentret samt att jag handlade frukost för morgondagens knytkalas som vi ska ha till Sverige - Finland matchen, hos Emil och hans två finska inneboende. Så nu är man både laddad och förberedd till 100 %. Bäst för Sverige att de vinner, annars kommer jag få några jobbiga månader här framöver.

Såg på internet att SK Vide herrarna lyckades piska Sirius. Inte bara lite heller.. 2 - 8. GRYMT! Bra jobbat boys.
Div 3 är därmed säkrat.
FORZA VIDE, alé alé alé!

Softliii

Igår blev det utgång igen. Skulle på "The Battle of Sex" på SASAZU. Men vi orkade inte köa i den enorma folkmassan så vi åkte till Chapa Rouge istället. Det visade sig inte vara det bästa draget. Det hade varit bra ös på Sasazu och tävlingen hade varit något utöver det extra mellan Tjejerna och Killarna. Men det kommer väl fler tillfällen att gå till Sasazu... På torsdag är det "Crazy Hair Day" där (A)

Idag har det bara varit lugnt. Såg highlights från Olssons och Hellners fantastiska insatts och ska väl fortsätta slöa så man är pigg imorgonbitti för att se när Finland går på proppen!

Anna-song


En riktig Anna låt, hur bra som helst.
"In my head, I see you'r all over me."


the swedish dude´s

Igår träffades vi endel svenskar och slöt upp vid kl 9 hemma i Christophers lägenhet. Där satt vi 6 entasuastiska svenskar och en tjeckisk tjej. (Flickvän till en av Emilarna). Ett par öl, chips och massa "sportsnack". Var jätte kul :) skönt o få prata lite svenska ibland också. hehe
Sverige var väl inte överlägsna men de lyckades iaf vinna vilket jag tycker är bra. Ser fram emot måndagsmatchen sjuuuuukt mycket. Då ska finnarna få smaka!
Efteråt så drog jag och Viktor vidare till samma ställe som jag var på i förrgår, Zlatystorme. Han tyckte oxå stripporna var motbjudande men höll också med om att klubben för övrigt faktiskt är riktigt bra.
Mina lincer har krånglat många kvällar nu, lite störande att en sådan "liten" sak ska få en att tappa humöret på krogen när man egentligen har jätte kul. Men folk röker ju så jävla mycket så det blir irriterande i mina ögon för lincerna ger upp då.... måste skaffa nya lincer, nå bättre.
Jävligt bra regel de där med att man inte får röka INNE på krogarna i Sverige. Här stinker kläderna rök efter en utgång!

Ikväll ska vissa till en klubb som heter Sasazu. Aldrig varit där så ingen aning hur bra de är där? Jag är dock inte taggad för 5 öre.. men de har man sagt förr och man vet hur de har slutat... Men de skulle vara skönt och bara ligga här hemma med lite cola och chips och se lite OS :) ... Mmm I like!


Slatistrom

Igår gick jag och Johannes(Finland) till vår kurskollega Linda(Norge). Hon och hennes pojkvän skulle ha en överraskningsfest för en vän och hade bjudit över lite vänner. Det var jätte kul, speciellt att få träffa ganska många skandinavier.
Eirik som bodde där med Linda tog fram ett sjukt roligt "familjespel" som de gjorde om till ett fyllespel.
Grannarna var tydligen inte så nöjda för vid 12 tiden knackade polisen på dörren. Så de blev till att dra vidare.
Då bestämde de att vi skulle till ett ställe som jag har för mig hette Slatistrom. Det var helt okej där. Lite dyrt i baren. Men tjeckier har under halva priset så en av deras tjeckiska kompisar som var med fick springa i skytteltrafik till baren :)
Nattklubben är rätt cool då den har massa etagevåningar och sittplan. Klubben har även ett rum där det är en jätte stor bar med 4 st stripstänger på. De används ganska frekvent av ett par betalda "kvinnor". (väldigt snällt sagt).
Alltså lär väl få skit för de här men visst, Först äre jätte "häftigt", *fniss*... men efter1 minut tyckte jag fan bara synd om de där stackarna. usch! De är fan ändå jävligt sorgligt. Man stog ju bara och skratta åt dom. De var ben-getter med förjävlig sminkning. Bara tragiskt att de ska behöva stå där. Men men... var ju 3-4 st gubbar som verka tycka det var bra. Bortsätt från den där delen av stället var nattklubben helt okej.

Hade jätte kul under hela kvällen, men tyvärr så missa jag Anja Pärssons Brons. Attans. Ska kolla på lite highlights nu från OS :)

Slänger upp ett par bilder från gårdagskvällen:

Preparty



Fyllespel, sjukt kul!


Girlpower. De Norske jänterna skuttar fram i byyn.


Vi dansar lite på de grymma dansgolvet !


jaa... botex är nog vanligae hä än consiler!


Eirik... Ska jag friter mor din! Elle ska ja stoppa knive i ryggen påej ? Haha

P.M. Club

Igår blev det först ett par öl här i vårat lilla krypin med ett par skön dudes. Efter lyssant på lite tveksam finsk rock tog jag kommandot över spotify.
Vi åkte till P.M. Club runt 9 för att träffa massa Erasmus studenter som samlats där. Varje onsdag har nämligen någras studenter en presentation om de land de kommer ifrån. Detta är alltid på olika klubbar och brukar vara en riktig fest magnet som folk möts på.
P.M. Club var helt okej. Mycket roligt folk vare, bra musik, öppet och stilrent.
Träffade ett gäng svennar också. 7 st svennar är vi här i Prag. Så vi stog där och ljög hela ligan vid baren ett tag:)
3 av dessa svenskar har en egen lägenhet inne i Prag. De skulle se på Serige - tyskland på natten där, tyvärr följde jag inte med utan drog vidare med skottarna till Chapa Rouge.  Det var vidrigt!
Trångt, litet med massa smala gångar, slagsmål, folk spilde överallt, dyrt i baren, sugig musik. Nej ! inte okej! Antingen skärper dom sig eller så kommer jag aldrig mer dit! Långt från närmaste buss o tunnelabana vare med. nej usch o fy..
Så efter att jag grinat och ojjat mig 1 timme över varför jag inte stanna på P.M. så åkte jag iaf hem med fransmännen och sov:)
Jag gillar att sova.

Slutsats: Chapa Rouge sög, men jag fick iaf dansa av mig där och det var faktiskt riktigt kul för alla var väldigt glada och bjöd på sig själva. P.M. Club var ett bra ställe som jag ska försöka memorera vägen till för eventuella framtida besök, tumme upp på den:)

öl, pizza och champions league

Igår vare lektioner först på förmiddagen mellan 9 - 12 på transport fakulteten. Var rätt trött pga utgången i måndags men när jag kom till föreläsningen blev jag ritkigt glad. Läraren var stört skön! Verkligen sjukt snäll. Ämnet verka inte så svårt och de första vi började göra på föreläsningen var att rösta om vilka "utflykter" vi skulle åka på. Vinnare blev Skoda och Bosch. haha. Läraren ville inte börja för hårt så vi slutade sedan. HAHA.

Sedan bara det av hemmåt för en PN och sedan skola igen vid kl 16. Den skulle hålla på till 19.30 och samtidigt har jag en annan lektion på ett annat ställe kl 18 - 20. Men jag prata med läraren och sa att jag ofta skulle behöva gå tidigare, och svaret jag fick var:
- That´s cool. Just do your best and myb try get some notes from the other students.
- Sweeeeeet, tänkte jag.

På kvällen sedan blev det att vi gick till restaurange/puben som ligger ansluten till vårt höghus där vi bor.
Convenient :P
Så blev pizza, ett par öl och en grym match mellan AC Milan och Man utd.

Direkt efter matchen gick jag i sömnen hem från puben kändes det som . Såååå sjukt trött.
12 timmars skönhetssömn och sedan vare dags för lektion idag igen i ännu ett nytt ämne.

Hemma ett par timmar nu då nästa föreläsning börjar först kl 4.

Sedan blire till att tagga för utgång på P.M. Club! Alla ska dit så ska bli riktigt kul tror jag!

Pözz

OS minnen

OS har ju startat och då går det ju inte att undvika att nämna ett av de häftigaste OS minnena genom tiderna.
Bradburys Guld! Se hela klippet där han själv beskriver att hans del av "tur" som kanske gav han guldet inte alltid varit något som han hade fått tagit del av, snarare tvärtom... 


Heeeej Blogggen

Så fjortis... Men kanske fick ert intresse.. nej okej.

Igår gick jag och några fransmän och en finne ner på stan, där vi besökte en fin liten pub. Vi blev inte kvar där länge dock, utan begav oss vidare till nattklubben LAVKA.
Det var ett riktigt bra ställe och mycket folk. Var ju faktskt måndag ändå (A). De fanns ett antal mindre dansgolv och barer samt 2 större dansgolv. Musiken var skön och det var en allmänt skön stämning. Kom även mycket erasmus studenter som man kände och kunde ljuga med. Som vanligt här nere höll jag i hatten och stog välvårdad med typ 110 andra inte välvårdade personer på den lite tidigare nattbussen hem, det för att orka upp till skolan imorse. Sjukt, visste inte man kunde få inte så mycket folk i en buss. Fick fan klaustro ...

Men jag kom upp i tid och jag är förvånad själv över mina prestationer så här långt gällande "komma upp på morgonen" grejen. Det finns ju tyvärr inte längre någon som ligger bredvid och ställer alarm och väcker mig på morgonen så där rart och sött. Nej, här vaknar man av 5 alarm inställda med en minuts mellanrum på HÖGSTA volym och jobbigast signal. Mellanrummen av alarmen på 1 minut är så kort att även om du vaknar och ska stänga av de så hinner du inte. (Tyvärr en irriterande känsla som får varje dag att bli en Bad Hairday). Man vaknar kissnödig, bajsnödig, hungrig, ont i huvudet och med dregel i hela ansiktet samt sånna där röda ränder över hela pannan pga att man legat med huvudet mot det knögliga lakanet istället för kudden.

Jag överdrev kanske en aning nu.... Allt har dock hänt, dock inte allt under samma natt. (Inga kommentarer gällande dreglet). Men jag är faktiskt duktig på komma upp ur sängen på mornarna så här långt. Men hade ju varit skönt att få vakna upp med de där vackra och söta leendet som man hade i Sverige istället för ens egna stinkande fisslukt.

Tack för mig vi hörs!
Hej-svej

Fråga Olle

Första dagen i skolan imorgon.
Can´t wait ...

Hoppas att kurserna jag valt kommer vara relativt lätta och intressanta.

Nu ligger jag i sängen och softar, har faktiskt gjort de större delen av dagen (A).
Om jag orkar kommer jag se på lite puckelpist innan sovdags, men först ska jag se på lite "fråga Olle" :)
Haha de är ju faktiskt rikitgt kul, och t.o.m lärorikt ibland:D

Sov gott

Jävla rättigheter

Har varit hemma hela dagen och bara tagit de lugnt. Men de har blivit lite små segt nu på slutet. Man vill ju inte sitta sönder sig här hemma. Men tänkte ta tillfället i akt och se på lite OS över SVT play.
Nej men så gååår inte de för SVT inte har rättigheter att sända SVT world live utomlands... bara high lights. Ett big fucking fiask!

Typiskt. Blir la till att borra ner sig en av mina nyinköpta böcker. Rumskompisarna kommer hem snart så då blir liv och rörelse igen:)

ski-trip and middel age dinner

Som sagt blev det skidor igår. 04.00 ringe väckar klockan, sjuuukt tidigt. Vi var ett buss-lass med erasmus studenter. Många hade aldrig åkt för men en annan är ju en stjärna... not.
Vi åkte iaf hela långa dagen och hade jätte kul.
Jag åkte mest med två fransmän som jag träffade där. Jonathan och den andra var till hälfen fransman och den andra hälften japan så kommer inte ihåg namnet för de var lite konstigt.. men de börja på M... tror jag.
Haha höll på skratta ihjäl mig när en av fransmannen öppnade munnen .. Han lät exakt som "Kommissarie Clouseau" i rosa pantern filmerna.
"Böt we have tö göo tö thö bösss" ... HAHAHAHHAHA
Lyckades oxå träffa två svenskar när vi åkte skidor. Hugo och Kristoffer. Hugo bodde bara 3 rum bort i min korridor. Så var lite kul. Lär säkert ses mer då.

Efter skidorna bar det av till en pub som hade medeltida insperation. All personal var utklädd och bara tända ljus lös upp omgivningen. Var mycket god mat!
Under tiden vi var där så uppträdde magdansöser på borden. Några gubbar fäktades. Och sedan kom en äldslukare på slutet :P Har inget av de på bild för jag filma de, men de var riktigt häftigt.

Kom hem vid halv 2, helt slut. Men hade en jätte trevlig kväll och nu har jag en helt ledig helg så får se vad som händer då.

lite bilder:

Fet Kyrka


Benjamin (Fransos). Mycket snäll och trevlig. Bor i min trappuppgång också, (i samma korridor).


Efterfest i onsdags. Maxim (Fransos), ville vara med på bild längst ner till vänster.

Min skidpatrull. Från vänster: Jonathan (Fransos), Mazaraqi (½Fransos / ½Japan), Kalle (100% Finne)


Joe, Jokiim, Joakim. (Svensk)


Nick till vänster (den lilla härliga Amerikanen som har en superkamera) och Fransoserna till höger.


Min underbara rumskompis Alessio (Italien - Sardinien). Han försöker göra en posé :)

softii


Blir bara glad och lugn av låten. Nu blir det sova snart, så jag orkar pumpa lite snöpuder imorn!



De bästa sist så klart. Måste ju bevisa att detta är en killblogg (A). Lyssna på låten och sluta stirra på brösten!


exhausted

Usch, jag är ingen bloggare jag heller. Inte alls sugen men ändå vill jag ventilera lite. Kan förvarna om att det är väldigt ointressant de jag kommer att prata om, så om du vill läsa nå intressant kan du läsa afonbladet, blondinbellas blogg alternativt besöka freesex.com

Idag har jag haft massa problem med registrering av kurser. Usch, jag blir så arg. Står på hemsidorna att en viss kurs som jag ville ha kunde ta in hur många studenter som helst. Vad händer när man ska regestrera sig till kursen. Jo den är full? Eller en annan har jag inget konto till för man behöver dator, men alla andra som anmält sig då? har de konto?
Förklaringarna var idag en blandning av dålig engelska och tjeckiska. Ett skrikande högt FUCK YOU var så när att komma ur min mun att jag tror munnen vibrera som Shakiras skinkor. Sååååå frustrerad.
Inte nog med de såg jag på schemat som jag fick IDAG att 4 av kurserna jag valt krockar. Känns bra, med tanke på att skolan börjar på måndag

Fet Jävla Läpp!

Nej men jag ska var glad, Ingen jävla bitter Tony här heller!

Imorn ska jag iväg med ISC (Internationella student cluben) och åka skidor. Det ska bli kul :)
Men bissen går kl 5 am så de blir la att gå upp ottan.

Igår var vi för övrigt på "Discovery Game". Det handla om att man skulle åka runt i prag och göra olika uppdrag. jag var vilse 90 % av tiden, (mellan 13 - 21), men som tur var hade jag 3 kamrater.
Bland uppdragen dansade vi på Charles Bridge för att tjäna in 10 kr.
Vi fick en vakt på slottet att skratta (gav + poäng). Ni vet sånna vakter som står och varken rör sig eller rör en min. mohahahaha. Trodde han ja.. Vi fick han att skratta allt!
Vi Poserade likt den största Statyn i hela Prag
Och massa annat.

På kvällen vare efterfest på ett Dormitorium... jag var där i 1½ timme.. sedan bar det hemmåt.
Snutte var väldigt trött.

Nej ska se på lite kanal5play nu..

Kul att du läste trots förvarningar.
Hej då !=)

Den snälla Svensken.

Vart ska jag börja..? Börjar med gårdagens intorduktions fest på ClubradostFX. Alla/många Erasmus studenter, (Alltså vi som kommer från alla möjliga länder hit till Prag för att plugga, 400 st), gick dit för att frossa kycklingspett och tacos. Något Tjeckiskt rockband spelade live. Typ som att se Lasse Stefans headbanga och sjunga som Jerry Williams. Aja.. de var roliga. Efter ett tag drog de iaf igång bättre musik som Black eyed peas boom boom boom och DayNnight. Det var riktigt kul.
Tyvärr hade jag inte kameran med så finns inga bilder. Men Benjamin, (vår franska granne), tog kort på mig en gång under kvällen och kollade efteråt på bilden och sa:
- It's gays like you that french girls like. Your hear, eyes and stuff...
Haha.. ooh jag blir generad. :)
Jag åkte hem med den franska ligan relativt tidig vid 1 men var ändå väldigt trött imorse då jag var på registrering av kurser.

I eftermiddags Registrerade vi oss till utflykter.
Det var KAOS. Många trängde sig och de olika utflykterna hade bara ett fåtal platser. Snäll svensk som man är stog man i kö. SUCK!
Fick en biljett till en skidutflykt på fredag iaf. Jävlar... då ska de bli åka av!
Ska köra så jag bryter benet. Då kanske jag får åka hem och träffa min Anna jö!
Allt ont för något gott med sig ;) ... elller hur uttrycket nu lyder:S

Imorgon har vi en lång utflykt i hela Prag och sen på kvällen ska vi till en pub, så hör av mig på torsdag om vidare uppdateringar;)

Hej så länge!

Rugby och kiltar

Idag har jag suttit på en skottsk pub med 10 skottar och ett antal fler fransmän och sätt frankrike möta skottland i Rugby... Varje skotte satt där med kilt och var väldigt hängivna supportrar... Kollade aldrig men undra om de hade kallingar? är ju -4 ute så undra om de våga trotsa:P
Frankrike vann tillslut med 18 - 9 .

Imorn startar orientation week! wohoo

Juste.. nu är jag i Prag

Gömde ju säga det. Har varit i Prag nästan exakt 1 dygn nu.

När jag kom till flygplatsen i Prag igår morse möte en tjeckisk tjej upp mig (min buddy) och hjälpte mig fixa in-checkning, busskort och en liten rundtur på stan. Mycket trevligt!
Priserna funkar. En stor måltid med två 60 cl öl för 105 CHZ... det är ca 41 svenska kronor.

Jag bor i en lägenhet med 2 rum som delar på kök, dusch och toa. I varje rum sover vi 2 st.
Min rumskompis heter Meloni och kommer från Sardinien i Italien. (Han trodde de var mörkt i Sverige dygnet runt nu på vintern). Hans nästa fråga lär väl bli om vi leker med isbjörnar...

De i andra rummet är 2 st fransmän. Vill påpeka att alla i lägenheten har kass engelska :) inkl mig. Men fransmännen är värst.

Igår kväll följde jag iaf med mina 2 franska rumskompisar till en resturang som vi har i den här byggnaden.. mötte där upp 4 andra fransmän och en finländare... vi drack o åt lite och sedan drog vi till ett annat studentboende...
Där hade några skottar och irländare "korridorsfest". Nån skum öl-lek när man ska snurra o dricka när man hör ett speciellt ord i en låt. Visade sig var 27 ggr... pjuuuu.

Vi blev sedanutjagade av en korridorvakt.. (Väldigt strikt! tyst efter 11pm). Vi drog vidare ut på krogen ... träffade ett par finnar och nån svensk där men kom däremot bort från de andra... var väldigt trött efter resan och en lång dag så drog hem efter en ändå lyckad kväll :)

Idag vet jag inte alls vad som händer.. så ha de bra så länge  och så hoppas vi innerliggt att nästa inlägg blir mkt kortare.


National teatern, (längst bort)


Vaclavske. (Mustek). En fet New york affär som jag antagligen kommer hänga på :)


Fortfarande på torget/avenyn Vaclavske.. i annan annan riktning dock

film marathon

Har idag sätt två filmer under hela förmiddagen,Wolverine och Terminator Salvation. Och igår såg jag Transformers 2 och Johan Falk 4.
Måste säga att alla filmer var grymma! Men Transformers 2 var något av de bästa jag har sätt. Jag avgudar sådana filmer. Perfekt för min smak.
Men de blir lite långtråkigt och se film hela dagarna, om inte så känner man sig iaf jävligt slö!
Måste rycka upp mig lite nu. Ikväll blir det onsdagsmys hos Welléns.


Tack för en grym helg!

Helgen har varit bäst! På alla sätt.

Utgången i fredags var bland de roligaste på länge och Sk Vide piska teknologerna. Vad mer kan man önska?
Sitter och spelar Fifa och kollar in lite blandat om Prag. Ska bli fruktansvärt kul att bara åka dit men jätte kul också att så många verkar vilja komma och hälsa på.

Hoppas ni alla haft en lika rolig helg som jag och så hoppas jag vi ses i Prag! :)


De var exakt lika spårat som de ser ut! SJUKT KUL!


RSS 2.0