Håll i hatten

Ölen är på kylning, musiken är maxad. Kom igen nu kör vi!

ALL IN!!!!




Lösnaglar, festförberedelser, kassa-kassasystem och Avatar 3D. Shit, lång huvudrubrik. I like!

I helgen lyckades grabbarna vinna borta mot Danemora med typ 8 - 6 ... Aja , de vann iaf !
Det var sjukt nervöst då matchen var ruggigt spännande och jämn. Jag och Torre som var "Hjälp tränare"/"Peppningsgrabbar" bet sönder varenda nagelband vi hade tror jag.
Dagens tips : Lösnaglar inför matcher som tros bli jämna!

Var in till stan idag och köpte en kavaj, vita hängslen och en svart slips.
De vankas fest!

Vill notera att kösystemet på MAX i Uppsala centrum inte är OK!
De hade bara en kassa öppen först och kön blev ... LÅNG. Alla vet hur kassorna i HM ser ut... en HUVUDKÖ men när man närmar sig kassorna så går man fram till den som blir ledig. MEN på MAX funkar det tydligen INTE så!? där smiter vissa fram och bildar små köer vid kassa två så de som väntat vid första kassan i HUVUDKÖN får i princip stå och se på när de som kom sist kommer "först i kön"...
Dagens skämt : Det är KASST!

Nej ska inte låta det förstöra min ändå ganska braiga dag. Nu ska jag iväg och se på Avatar i 3D 

XOXO, Bye, ciao, peace out, fuck you, gå och lägg dig, hej då!

Fredags underhållning

Blir en hemmasittarkväll med fredagsmys.

Såg nyss de Svenska herr landslaget i handboll förlora mot Tyskland. Det innebär att Sveriges saga i EM är slut. Mycket tråkigt, och det hördes här hemma vill jag lova när sverige missa mål gång på gång. Har nämligen en mor som är väldigt insatt och högljud:)

Men men nu kan man börja nynna på "dags för fredagsmys", för nu äre dags för de. Ölen är väl kyld och chips, dip och lördagsfilmerna står laddade. The show most go on ...


Verkligen inte så här nyttig. But still ...


Upp som en sol

Tidig morgon. För en annan iaf. Idag ska jag nämligen in till Uppsala och handla födelsedagspresent till en 9 årig tjej. Lätt match tror ni.... skulle inte tro de!
För det första är det min Anna's kusinbarn vilket betyder att jag inte har ingen aning om vad hon gillar, har eller vill ha...
Jag känner på mig att det kommer bli en kamp mot klockan. Som tur är har jag bett om hjälp. Min kära kamrat Sålli ska följa med som rådfrågare. Kanske ännu en anledning till varför jag tror att det är kört:)
Nej, vi får slå våra kloka huvuden ihop och försöka tänka som 9 åriga flickor så kanske vi kommer på en bra present!?
Allvarligt .. det är kört? Jag vet inte om jag ska gå in på Pyret, BR eller Ginatricot och leta efter den ultimata presenten... *suck*
Jag vet att Hanna Montana är en popdiva som Sofia är frälst i... Men hon har väl varenda klädesplagg och film om henne :S... ÅÅÅåååå typiskt!
Ågren!

Uppsala - Shopping - Burr - Trött

Idag har jag varit inne i Uppsala med malin och allmänt bara varit och låtit tiden passera. Var jätte mysigt och jag hittade ett par fina tröjor som jag ansåg mig förtjänt av att få köpa. Vi var på stan i ca 4 timmar så nog blev det mycket snack alltid :) Det var "Mången" trevligt!

Men nu är vi helt utslagna här i Anna´s lägenhet och ligger bara och väntar på John Blund och att Anna ska komma hem.


Var sjukt kallt och slasken börjar leta sig fram på stan :S


Lite festsugen ?!


 Gossip tjejen kan tydligen sjunga med (A)

 


Livvi Franc - Automatic


Thailand

Det suger, jag måste vara den ända på jorden som inte har varit i Thailand.
Det ska bli ändring på den saken.
Mange och jag har alltid pratat om att vi ska fira vår examen med att åka till Thailand. (om lite mindre än 1 år alltså)
Pratade med han i morse och då visade det sig att hans tjejs föräldrar har en lägenhet där. Sweeeeeet ! Kan hända att vi tar den ianspråk ett par veckor. Mihihihihi

Men de är ju ett tag kvar. Innan dess ska man till Prag och överleva den resan först. Resfebern blir mer och mer påtaglig.

Frosseri

Igår blev det Grekens med familjen Norell. Tzatziki till förätt - Lammkotletter med viltlökssmör till varmrätt - och självklart bananasplit till efterrätt. MUMA! Efter att alla mer eller mindre rullat sig själva hem med svullna magar såg vi på benknäckargänget och frossade chips (jag frossa). Stinkande gott!
Idag ska jag spela med både Vide div 4 och div 7. Lär inte bli mkt spel med A-laget med förhoppningsviss endel i U-laget. Blir taggi på den.

PS. Jag har snart lirat en säsong på Fifa09 så Seki.... Ja, jag tränar så håll i hatten nästa gång vi möts!

Eftersom jag jobbade i Fredags missade jag tydligen en stor spontan fylla? eller?
Sålli ringde mig 07.15 på lördag morgon. Vara han hurtig och hade gott upp i tid? Skulle inte tro de!
Killen var berusad och fnittrig och väldigt pratglad. Det sistnämda kanske inte tyder på fylla i Sållis fall. Fick höra lite skvaller och det tycker vi om. Att t.o.m Sålli letar sig ner till Änby Krog tyder på en rolig tillställning! Får se om grabbarna nyktrat till, nu till matchen i eftermiddag :P

Pragovich

Har bokat flyg den 6 februari och boende är bokat.
Det är inte alls långt kvar nu. 3 veckor och 2 dagar sen kommer jag inte få se Sverige på 5 månader.
Jag börjar faktiskt få lite resfeber... kommer jag verkligen överleva 5 månader i ett helt annat land helt fucking själv?? Jag kommer åka dit med min 14.999 kg tunga väska och stå där på flygplatsen helt blottad och utlämnad. Men jag kommer ju å andra sidan komma hem som en helt ny man. hmm.. ja jag kommer nog kanske t.o.m kunna kalla mig för "man" istället för "ungen" efter denna resa?!

Helgen blir antagligen lugn för jag ska jobba natt 2 nätter nu. Så i helgen har jag bestämt att jag ska se på Avatar. Nej Anna, det går inte att förhandlas bort!

Nu ska jag träna lite på Fifa så jag kan spöa Fifa konungen Sekan. För så var det .. eller ? :)

Spontankalas

Var hos thomsson igår. Fifa10 med Mr T, Solli, Sekan och Martin urartade i mer eller mindre ett spontankalas då större delen av SK Vide Dam lag våldgästa. (Säkert efter vissa påtryckningar av vissa redan därvarande gäster).
Kändes som man befann sig i en av Kicks musikvideos. Okej lite överdrivet, men det var riktigt trevligt. Man är iaf lite trött idag så de tyder ju på att de var kul igår iaf.

Var tungt att gå upp kl 9 imorse för att herrlaget skulle vara hallansvariga för fik och seket idag... haha

PS. jag var grymli på Fifa10. Ägde nästan...

Nyår


Börja lugnt.. eller !?


Nej .. de spåra en anning:)


Samlade vi allas raketer från hela Högåsen hos Kakan ?! typ ...


En gladis


Naaaw


Mina tjejer:)


En glader igen:)


Söt, gullig, snygg ... nja. Men vi vet att du är allt de där i vanliga fall så länge du inte ska... Ja vad gör du Nettan ?? :)


Juldagen på Platina

 


Fiiiiisk :)


26 gången gillt... SÖTA!


Jävla Solli!


Posé


Dansliii
Någon som hade en ficka över ??


Sunshine <3


Fniissss...

(Lite seg med bilder... men bättre sent än aldrig)


I shouldn't bang bang ..


Är den här låten gammal  ??



Sååå krogen på den här remixen!


Random stuff

Bloggandet har inte varit så frekvent senaste tiden. Har inte riktigt orkat och orkar inte nu heller. Det som har hänt är

- Fest på Juldagen på Platina
- Köpt ny mobil samt ny dator
- Fest på Nyårsafton

Där emellan har det varit jobb, släktträffar, myskvällar, tv-spelande samt mycket sova.

Eftersom jag "tydligen" inte har kameran hemma... (vet inte riktigt vart den är).. får det vänta lite bilder. Men de kommer nog snart upp.. De är ju liksom de som är intressantast.. eller ?

RSS 2.0