Sitter som en smeck.... säck?

HAHAHAHAHAHAHA! Jäklar!
De är såååå mycket Runway Projekt på mig!
Kom igen Heidi! Välj mig på Nelly nu.
Folk har väl gjort värre saker för 30 000 kr (A)

Min designade bikini på NELLY.COM
Grrr... mocke-designovich
Kan väl medge att jag har lite för mycket fritid samt sjönk lite lågt här kanske ...

Mohahaha

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Cascada - Pyromania

Tyckte de var dags för lite Cascada igen


sjukling

Igår, söndag, var en riktig hangover dag. Men jag trotsade naturen och begav mig ner på stan och strosa runt där bland affärerna.
Hittade ett par mycket fina skor som jag tillät mig själv att införskaffa. (Trots att de kanske inte borde vara prio 1)

Tyvärr hare uppkommit massa tråkigheter och jag har blivit "lite sjuk", så jag måste bege mig hem till sverige, några dagar, därför lite tidigare än vad som var planerat. Det innebär att jag missar derbyt på torsdag mellan Sparta och Slavia i fotboll. "Dunder läpp!"
Missar även ett kalas i helgen hos norrmännen och massa annat skoj. Tyyyypist!
Men allt ont för väl något gott med sig? Finns ju trots allt både massa roligt och mys hemma i sverige (A)
Dessutom hoppas jag på en snabb kurrans så jag kan komma tillbaka hit och kunna ge allt på innebandyn igen!

Vi hörs snart igen.


Spartans

Var och såg på hockey igår med massa finnar. Sparta spelade i Tesla Arena. Det är juh playoff så matchen innehöll det mesta. Hängiven supporter som man är så köpte jag en Sparta halsduk som många andra, sjukt fräsch! ;)
Slavia lyckades oxå vinna igår. Hoppas på att både Slavia och Sparta går till final. Satan vilken final det skulle bli mellan dom.
Efter hockeyn åkte jag till the suedes där det bjöds på korv kalas. Youtube klipp varierades med skön musik och disskutioner om både de ena o andra.
Kvällen avslutades på Zlaty. Som alltid är en zlaty kväll alltid en lyckad kväll ;)

Bloopers

Hockeyn var inställd igår tyvärr så istället för att vara med den finska femman så åkte jag över till .... ja juste... Swedish Mansion.
19+, strålande sol samt deras fräscha terass var en lyckad kombination. Vi satt där ett helt gäng och grillade, drack öl och kolla på när solen gick ner i horisonten. Mycket vacker utsikt.
Maten var ruggigt fin och Joel försökt förklara för en tjeck vad orden "knullar i munnen" betyde. Lyckades .... nästan. Men erkänner jag oxå att det är en måste fras att kunna om den stackars tjecken skulle komma till sverige :)

Men senare börja de blåsa upp och festen flyttade in. Där råkade väl jag säga ett par bloopers?(A) Joel var snabb att påpeka dessa på Face. Dessutom fick man behöva försvara alla dessa förträffliga bilder som jag har på min egna blogg på mig själv...

Efter varit på The Mansion begav vi oss till Lucerna. Var riktigt bra drag där!
Många ansikten som man kände igen eller lärde känna!
Självklart bjuder jag Swedish Mansion på ännu än "modellis bild" av mig själv!
SÅ GÅRE!

Ingen modell, but close enough?


Mecca

Dra upp ljudet så brudarna skriker!

Gratis drinkar i baren, jag bjuder. Jag ljuger för bruden, jag bjuder, shit!

Så du flörtar så du tror jag ska betala dit?

Så om jag flörtar med dig så betalar du mitt, okeeej ... !?


Are you från Sverige !?!?!?!

5 skrikande tjejer står vid baren och hetsar varandra att hälla i sig shotar. Nästan så de verkar som om de vore deras första shot någonsin... efter ett par sekunder inser man att de faktsikt var deras första shot någonsin ...
Deras skandinaviska brytning och fjortis skrik gick inte att missa.
Efter att man råkade slänga ur sig en term svenska till personen intill hördes ett ilande skrik från andra sidan baren

- HEY !! Are you från Sverige!!??!!??!!
...
...
...
- Eeee, Jaaeesss ..... ?

Laundry-day

Torsdagar har mer eller mindre blivit min "tvättdag". hurtigt va!? (hoppas inte mamma läser de här, hon kan ju få för sig att jag ska börja tvätta mina egna kläder när jag kommer hem ... =)
Så nu hänger tvätten där på tork vackert och prydligt.
Men klockan är nästan två och jag har inte satt min fot ute än. Solen strålar och temperaturen ser man skjuter i höjden.
Nej hare så fint, nu blire ut och soli!

crapy hair!

Skulle behöva en sådan just nu...


Studier om dryckesvanor

Igår framkom i en vetenskplig undersökning som nyligen publicerats att närvaron av kvinnliga hormoner i öl borde få män att överväga att konsumera denna dryck.

Teorin är att genom dricka öl får männen kvinnliga drag. För att testa denna teori togs 100 män ut att under en timmes tid dricka 6 stora starka öl.

Man kunde där konstatera att samtliga av männen ökade i vikt, pratade oavbrutet utan egentliga innehåll, blev överdrivet emotionella, kunde inte köra bil, misslyckades med att tänka rationellt, blev osams om ingenting och vägrade att be om ursäkt då man hade fel.

Inga ytterliggare försök är planerade.


Egoboooost!

Shaun Baker feat Malloy - hey hey hello

15+

Suttit i en park här i närheten av Strahov i ungefär 2 timmar och läst en bra bok och njutit av en härlig vårdag. Är endast ett par sporadiskt svävande moln som lyckas täcka solen ibland för att svalka den blekvita kropp i vårsolen. 15+ grader sägs det vara och jag tänker inte klaga efter en sådan vinter som de varit:)

Var precis tvungen att tacka nej till deltagande i årets första brutala nations fight i fotboll mellan oss svenska vikingar och de italienarna ... stinkande att jag missar de!
Jag ska nämligen se på hockey då, men de kommer bli väldigt kul de med, med hade hoppats på hinna med både och.
Men jag litar på att ni klarar de där en då grabbar! Piska skiten ur de italienska popdivorna, pissa på dom, sparka dom på smalbenet, men viktigast av allt VINN!

Läppen

Sitter och lyssnar på Mr Big så de är klart man blir lite läpp.

Som pricken över i förlora vi tyvärr vår innebandymatch idag med 4 - 2 . Trodde faktiskt att vi skulle klara av att vinna matchen där ett tag :(
Kvällen har jag spenderat med Olle & Min, vi har spelat biljard drucikt öl och ja exakt sånt där som man gör här i Prag.
Vädret har varit underbart och jag börjar nästa tycka att de ska bli jobbigt att komma hem till ett mörkt och dystert Sverige.

Over and Out

Mr Big


De är match!

Ska om ett par timmar åka iväg på match. Blir nog till att ta med sig blocket och visa lite basic-tactics innan matchstart. Är sjukt laddad så kommer bli riktigt kul!

En rättelse; Vi möter inte "Rockers".... tydligen heter vårat lag "ISC Rockers"... Haha, majgoood!

Taggelito!


Guidad toúr + utgång

2 långa dagar på stan samt en utgång i helgen. Sjukt trött så kommer bli sova alldeles snart. Ingen innebandy ikväll pga. energibrist. Sattsar all in på matchen imorgon istället.

Våren har verkligen kommit till Prag, och min guidad tour i helgen blev därför exemplarisk:)
Avslutade gårdagens guidning med några vänner på "The Pub". Där tappar man upp sin egen öl direkt vid sitt bord, rätt häftigt faktiskt. Efter det blev det utgång på Karlova Lanze, 5 våningsklubben. Fruktansvärt kul även denna gång. Det roliga med "the Pub" var att under hela kvällen vare en tävling om vilket bord som drack mest, på en projekter stog det hur många öl varje bord hade druckit. Förväntar mig en jävla match när nästa besökare kommer hit!


Lite bilder






















Buffalo wings and milkshake

Blev bara en öl denna kväll... Att vara i Prag och komma hem en fredag och bara druckit en öl, kanske att de anses som dåligt?
Nästan värre än Joel´s "vita vecka"... han hade bara druckit 6 öl om jag inte misstar mig t.o.m i onsdags (3dagar, snitt 2 öl/dag), men de anses fortfarande vara som en vit vecka för att vara här i Prag(A), haha.
Nej, min kväll har varit mycket trevlig trots lite öl. Inte så att jag dansar nykter, verkligen inte, men jag var med min rumskamrat och hans vänner samt Julia, Brasilianska som tro de eller ej pratar mer än vad jag gör. Vi var på ett ställe som heter Glob. Trevligt ställe. Jag åtnjöt där en fräsch vaniljmilkshake samt några sjukt-mega-jävla-super-starka Buffalo wings, några mexicanare som anslöt lite senare tyckte dock de var oförståligt. Inte så konstigt kanske, men satan vad goda kycklingvingarna var. Var tvungen att fukta munnen med kvällens ända öl, men ska upp tidigt imorgon för att hämta upp Olle och hans fru på flygplatsen så drog mig tillbaka innan alla drog till nån klubb eller dylikt.

På tal om ingenting så sitter jag och skrattar högt för mig själv till ett gammalt stand up skämt. BAMSE! :p

De går ju inte att hålla sig för skratt!


Innebandyn, var äru ?

Jag vill spela innebandy! Jag saknar innebandyn!
Vi lirar iofs lite på skoj här på söndagar, och t.o.m. lite "seriösa" matcher i veckorna. Det är ruggigt skoj men klart man saknar The Vide Boyz ;)
På måndag har vi match mot "The Rockers"? Hoppas vi kan vinna denna gång. Hört rykten om ytterligare svensk förstärkning till vårat lag denna gång?!

random pictures





Kittlar i både armar och ben när man ser på bilderna

Låt oss avsluta med ytterligare en powerballad av Adam Lambert
No Bounderies


Shopping in Prague

Idag, lite sådär dagen efter, så ville jag fly boet och njuta av kanske startskottet till den underbara våren här i Prag!
Jag snappa snabbt upp ett par fräscha kommentarer på fejjan som härledes från The Swedish Mansion. En mången fräsch terass är ju inte helt fel en dag som denna, 12+ och strålande sol!
Jag flydde Strahov och titta förbi Emil och Joel en liten stund och jag säger bara, "sweeeeet". Deras utsickt och läge är magnefik. It's a Mansion alright.

Slöt sedan upp med Antoine och njöt av en hel dag i vårsolen o strosa runt i Prag's affärer.

Inte kom man hem tomhänt heller ;)

Förlåt Emil, men hänger ut dig lite i min välbesökta blogg. Den är ju så klockers!

Ser jobbigt ut :)


Grönt är skööönt :)

Självklart började man på The Swedish Mansion igår innan man begav sig till presentationen. Under presentationen kom vi "svenskar" mer eller mindre överens mest om hur vi borde göra våran presentation. Alla de andras är ju så "likadana". Humor och negga tror jag är rätt medecin för en bra presentation ! :) Mohahaha

Efter presentationen begav jag mig till SaSaZu med några, "Jävla finnjävlar :)", eftersom grabbarna grus "längtade hem" till The Mansion, förståligt :P , (jag har tur som inte har skola på Torsdagar)
SaSaZu bjöd på en topp kväll!
- Ett riktigt bra U2 Cover band, killen som sjöng såg ju fan t.o.m. ut som Bono!
- Wet T-shirt Contest. (A)
- Samt ett sjukt bra dansgolv med massa grymli musik.

Blev många kort under kvällen, folk vara som paparazzis...










St. Patrick's Day

Dagarna tågar på i snabb takt. Känns som de var tisdag igår ... (A)
Ikväll är det ju dags för Country Presentation i vanlig ordning. Frankrike har bland annat den pucken ikväll. Ska bli kul att se vad grabbarna i block 8 har kokat ihop. Efter presentationen blir det antagligen en sväng till SaSaZu och fira St. Patrick's Day.

Efter som jag är så "egosexuell" sitter jag och partypumpar Adam Lambert, på min egna blogg.
(Inte många unika läsare idag men den röda linjen skjuter i höjden, undrar varför?)

SaSaZu ikväll ?



Adam Lambert - Whataya want from me


Tjetjenare!

Tjetjenare!

I onsdags blev det utgång på PM Club
I torsdags var jag på Swedish Mansion och sedan Zlaty
I fredags var jag först med finnarna på Einstine och åt en super god pizza, sedan Swedish Mansion och sedan pub.
I lördags var vi först i Terezin och kulturade oss och såg på ett konsentrationsläger. För att höja stämningen åt vi lite Indiskt när vi kom hem, (super starkt och gott), sedan satt vi på Swedish Mansion och drack lite. Utgång därefter på Silvia och Karlova Lanze. Sjukt bra kväll!
I söndags käka vi Hamburgare. Fan de bästa hamburgarna jag ätit tror jag :)

Lite bilder från i lördags på oss Svennar














Someone like

Låten är ju såå mysig (A)


"Don't let your head rule you're heart"

Fiask is my name

Jag har bra gått och väntat på att den här dagen skulle komma.

Tvätta idag... råkade ta lite längre tid än vad jag hade planerat. Så pass länge att min bokade tid tog slut.
En av de två maskinerna han jag klart med. Den sista vare dock 30 minuter kvar på när min bokade tid hade passerat.
Men de såg inte jag som nå problem för de var väl bara och stänga av den och ta ut tvätten.... trodde jag.
Går nämligen inte att göra de...

Aningen pinsam situation uppstod och för att slingra sig ur kan ordet "broken" ha glidit ut ur min mun.

Just nu sitter receptionisten och säger till alla som vill tvätta att en av de två maskinerna inte funkar... fast den gör de. (A)


Jocke, jocke, jockeliten .... *suck*

Betnér har sagt det igen

Haha tjejer om ni bara visste hur vi har de ...

Rage

Haha fick den här av Johan Wellén. Verkligen inte kul när man har en sådan där dag ...


Beach10

Idag har man varit duktig!
Var i skolan på förmiddagen fram till lunch. Åtnjöt... Åt sedan lunch på en av skolrestaurangerna och gick sedan vilse bland ris och pasta i mataffären... Alltid så jävla svårt att veta vad man ska handla!? Matlista existerar inte i min värld vet ni. Kom ut från affären med bland annat ris, cola och pringles. Ris vet jag inte hur man lagar och chips och cola är väl inte de bästa man tilllagar till middag.. *suck*

Efter att jag kom ut ur den där labyrinten åkte jag hem och läste.... och somna relativt snabbt.. typiskt, boken är ju bra.

Vakna alldeles lagom innan fotbollsträningen började vid kl 4 så var bara att snöra på fotbollsskorna och snubbla iväg till planen utanför.

Träningen slutar kl 6 och min föreläsning börjar kl 6.... lite tajt, men på något sätt lyckades jag lösa de där.

Efter hemkomsten från skolan så vare bara att raska ner till gymmet direkt. Hade lovat Antoine ett hårt pass.
Andra dagen i rad på gymmet blev det så nu är man bra mör. Men Beach10 hägrar och jag ska försöka göra mitt yttersta för att bevisa att man kan åka till Prag och komma hem utan ölkagge. Kommer bli svårt, men jag ska fan klara de ;)

Nu ska jag laga mat och se på "Fame", och försöka hålla mig ifrån Colan och chipsen :/

Herpes Kalle

I lördags var jag ut med två finnar och en fransos.
Kalle, en av finnarna, berättar då att han haft/fått eller har herpes. Hur som, de förtäller inte historien.
När han berättar detta skapar det såklart många och långa skratt hos oss andra.
Sedan får vi reda på att han fått det av sin flickvän... haha, ja vi skratta inte lika mycket, men vi fnissa...
De är här det lite roliga kommer in.
Jag måste ju fråga den självklara frågan...

Jag: But Kalle, that means that your girlfriend have been unfaithful to you!?
Kalle: No... because you can get it when you are bored.
en pinsam tystnad....
....
Jag: YOU CAN GET HERPES WHEN YOU ARE BORED !?
Kalle: Yes, you can get it when you are bored!
Jag: But trust me, I've been bored many times and I've never got herpes...
Antii: He means BOOOOOORN !
Jag: Check ... :)

Finnar och fransmän är inte alltid så bra på att uttala korrekt, se vilka problem de skapar...

Lång söndag

Dagen har varit ruggigt lång. Man har varit på det där humöret att man vill att något ska hända, men man orkar fan inte lyfta röven ur sängen för att se till att något händer. Då drömmer jocke sig tillbaka till Sverige's köttbullar, den mjuka sängen och sin söta Anna :) <3
Men dagen  avslutades bra ändå, för jag är nämligen nyss hemkommen från en innebandy träning. "Glada gubbar :D"
Fick Invigda min nya mycket fräscha klubba för 200kr. Wohoo, klockers. Vi var många fler den här söndagen än förra och det var verkligen jätte kul.
Vi svenskar hamna först "konstigt" nog i samma lag vilket ledde till... UTKLASSNING. *blink* *blink*
Men för att jämna ut lagen lite fick en av oss gå över. Det blev jag...
Helt plötsligt så blev den följande timmen mycket jämnare. Så jag och min finska, franska, rysska samt en okänd lagkamrat, förlorade endast de två matcherna med uddamålet :)

Super kul! Men nu är mina ben totalt mördbultade och varenda öl och kolhydrat i kroppen från helgens bravader måste nu vara helt borta.
Inatt kommer jag sova gott :)

weekend

Dags för en uppdatering om helgen.

Fredag
Jag åkte till Viktor, Joel och Emil. (The Swedish Mansion)
De bor mitt i centrala Prag, Mustek, och hyr en lgh på översta våningen som har tillgång till två terrassplan med utsikt över hela Prag. Inte illa, speciellt när de bara kostar en bråkdel mot vad de kostar i Sverige för samma läge och standard. Väldigt lätt och få en hyres här i Prag också!
Vi hade iaf preparty i deras mansion fram på natten och drog sedan vidare. Vi hamnade till slut på en Rockklubb. Var riktigt skön musik men de var mycket konstigt folk.
Viktor fick en snetändning när de var ett par killar som dansade lite väl likt Prodigy.. Resulterade i att jag och viktor dansade ännu värre än de och hoppade X antal ggr in dom... De blev en ansträngd stämning vil jag lova. haha

Lördag
Hängde igår med Anti, kalle och antoine och några av antis kompisar. Vi satt på en lokal pub med ruggigt billig dricka. Men vi stannade inte där utan gick till SaSaZu.
Jag gillar stället, men igår hata jag de mesta! Tur för dom att musiken och sällskap var bra för jag vänta nog i över 2 timmar på att få komma in på stället och garderoben och för att inte tala om hur jävla länge man fick vänta i baren! HUALIGEN!
Men Disco-pop temat gick hem och höfterna lider av gårdagens lyckade rörelser :)

Idag
Blir en lugn tillställning och ska ladda för lite innebandy ikväll. Nej kanske ska styra upp de här rummet nu som man hade lovat sig själv tidigare :)

Riverside


Inte de senaste, men den höjde taket på SaSaZu :)

Utgångli

På med skjortan och fram med leendet för nu blire utgång !


lite efter

Var är mina uppdateringar... jag känner mig lite efter men jag råkade snubbla över Darin's bidrag till Melodifestivalen.
Vill nog våga påstå att det är min favorit, även då jag inte hört de andra.


En riktig schlager låt ...

var är min mänskliga väckarklocka?

Varför är jag alltid så fruktansvärt trött på mornarna!? Inte ens mänskligt. usch.
Förvånad att jag ens kom upp imorse. Även om jag går och lägger mig i tid och sover 9 timmar så äre nästa stört omöjligt att resa sig ur sängen på morgonen... Var är min mänskliga väckarklocka!?

Idag vare dessutom nollgradigt och snön yrde på förmiddagen. Väldigt jobbigt de där nu när man var inställd på att våren hade kommit. Men bussar, spårvagnar och tunnelabana gick som vanligt. Så osvenskt på något sätt ... ?

Många frågetecken om de är så att de blir fotboll här om ett par timmar. Jag hoppas det även om de kanske är lite burrigt ute.

Ikväll ska jag antagligen till PM club. Det är Mr. Erasmus där. Var inte oroliga, jag är inte  en av de tävlande. Så första platsen är därför ganska öppen... hoppas på en grymers kväll. Ni får väl säkert höra mer om den snart.

Nu PN . Bye!

Hockey + All in

Igår följde jag med 5 finnar och kollade på när Sparta Praha spelade hockey.
(Kan ju inte åka till Tjeckien och inte se på hockey!)
Var riktigt kul! Match tempot var inge märkvärdigt kanske men det blev 4 - 1 till Sparta så vi fick iaf jubla ett par ggr :D
De hade som i NHL och 2 pauser i varje period. Då kom de alltid in cheerleaders och SOPPADE is i målvaktsområdena! Haha, herregud.

Efter hockeyn åkte vi hem till Mikko och Osso för att ta en öl innan vi skulle vidare. De bor 4 st i en lägenhet närheten av Tesla Center, "hockey arenan", jag blev riktigt avis på hur stort och fint de hade det.

Efter det åkte vi till Maserakova, "ett dormitorium", där dagens country presentation ägde rum. Mycket erasmus folk som man träffade och skrattade tillsammans med. Träffade också Emil, Joel och Viktor där.
Kvällen var bara så sjukt rolig och de var länge sedan jag skratta så mycket.
Finland vs Sverige i allt under kvällen, haha. Det var en Skandinavisk kväll som avslutades på nattklubben Mecca.

Länge sedan jag dansa till Britney Spears gamla hits, men igår gjorde jag de :P


Haha, de var jätte duktiga på att... soppa ... haha


MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !


I baren på country Presentationen i Maserakova


new style

För er som inte hängt med färgade jag håret för exakt en vacka sedan. Färgen var inte så, så, så ... "normal". Skrik Lila!
Men nu här om dagen tog min Buddy sig tid och hjälpte mig hitta en bra frisör som kunde färga om mitt hår. Men de var lättare sagt än gjort.
Eftersom jag var så otroligt dum att låta frisören bleka håret och sedan färga lila så vare inte så många frisörer som vågade sig ann att bleka bort de lila håret igen för att färga om det.
Nej faktum var att 5:e frisörsalongen vågade ta emot mig. pjuuuu... trodde jag skulle bli tvungen att gå runt i lila för evigt :S

Men nu är det iaf bättre. Mer ... "normalt" ? (A)


Stadsvandring

I Tisdags hade vi lektion på stan... riktigt soft. Vår lärare tog med oss på en rundvandring i Prag och var en riktigt bra guide:) Hon berättade om de viktigaste monumentens och byggnadernas historia.
Vi var på slottet, charles bridge och eee... alltså jag är inte så bra på namn men var lite överallt :)
På kvällen blev det fotboll igen... sjukt kul de där, speciellt när förkylningen börjat släppa så kondisen inte suger allt för mycket.

Shit, kan verkligen inte sluta lyssna på Ke$ha - Blah blah blah











Blev iaf ett par bilder över Prag, hoppas ni gillar. För Jag eeelskar Prag!

Blah blah blah


hår i maten ...

Satt på Kina restaurang idag med Johannes. Maten där är riktigt god så har blivit lite av ett stammis hak. Men idag satt jag och irriterade mig på ett par förbaskat äckliga svampar som tydligen ingick i min för övrigt smaskiga måltid. Inte NOG med det så ser jag att det är håååår i maten.
Tar upp det halvånga håret sakta, sakta och med sån där "Gud-vad-äcklad-jag-är-min". Och kaka på kaka så ju närmre och närmare jag fick ögonen på håret desto förskräcktare blev jeg.... håret var ju LILA!

Jag försjönk i en hjup tystnad och mumsade i mig svampisarna snabbt och gick raskt därifrån ...

RSS 2.0