Jobb


Hej igen !

Ursäkta alla få men trogna läsare för en tid av frånvarande. Vet inte när jag skrev sedan men måste varit 1½ vecka sedan. Har faktiskt inte varit inne på datorn under hela tiden. Varken haft tid eller möjlighet.
Jag har som tidigare inlägg beskrivit, börjat jobba på statoil. Det med besked. Har nämligen jobbat 9 dagar irad. Har aldrig trivts så bra på ett arbete som jag nu gör i Upplandsväsby. Varje dag ser jag fram emot att åka till jobbet. Får se nu hur det blir med antalet jobb tillfällen framöver. Inget bestämt ännu. Hoppas få fira nyår med en fin drink i handen iaf.

Jag har nu fått reda på att jag har klarat alla tentor under våren och det glädjer mig. Som jag har kämpat. Ett tag trodde jag allt gick emot mig., men jag tror stormen (som det kändes emot mig) börjar vända till en lätt bris i medgång.

Inatt (söndag kväll 20.00 - måndag 08.00) jobbade jag iaf natt med Peter Jansson. Haha, riktigt trevligt. Tyvärr jobbar man som oftast ensam på natten vilket gör att inte allt för många fler sådana tillfällen kommer ges.

Jag har självklart inte bara jobbat. Hunnit med bröllopsmiddag med familjen + Johannas pojkvän Andreas, årliga släktmiddagen på Annandag-Jul och dessutom en underbar Julafton hos mormor och morfar. En kväll att minnas för livet. 

Lite bilder från Jul och annat nedan.


På återseende

Wiskey-plugg

Så var man hemma igen. Spendera hela gårdagen och natten hos Mange på Söder i Sthlm. Vi har pluggat väldigt bra. Har dessutom ätit gott och haft jävligt kul. T.ex. så satt vi igår och plugga in på kvällningen framåt kl 19.00 . Vi bestämde oss för att ta en liten paus och ta oss ett varsit glas wiskey. Satt och ljög lite och lyssna på go musik. Ett glas blev två, och två blev till tre osv. Framåt 23 tiden hade en flaska wiskey sipprats up och plugg fanns det inte tal om. Haha rikigt trevligt var det iaf och gott sov man den natten. Upp tidigt igen imorse dock och plugga vidare.


Efter en flaska wiskey vare dags att borsta tänderna. Vi lade inte ner någon större energi på frisyrerna.

Nu ska jag plugga vidare. Lyssna gärna på låten. Gammal klassiker. Skön text.


Fill up your confidence so you can be on top for once


På Spåret !Tack Mamma för allt . Vet inte vad jag skulle gjort utan dig . Älskar dig <3
. . .

Blir en lugn och skön hemma kväll. Lite på spåret (love it), idolfinal, Robin´s.
. . .

Juste, fick jobb på Statoil idag. Som tim-anställd.
Woho

Sjuk .

Så har man åkt på en rejäl förkylning. *Snyft*. Känns inte alls bra.
Rösten raslar och huvudet dunkar.
Varför just nu?
Vill bara krypa ner under täcket, men lika kallt är det där.


Saknar varje sekund <3

Mycket nuDet är ganska mycket nu. Om inte för mycket. Om det är rätt tillfälle, verkligen inte. Humöret är inte det bästa och tankarna ligger på långt andra breddgrader än studier. Men måste hinna med innebandy skola och endel annat. Klaga ska man väl kanske förstås ändå inte göra. Sitta hemma och titta i taket är inte så kul det heller även om mitt tak är ganska vitt och fint. 2 veckor fram har jag iaf fullspäckat schema

- Redovisning av projekt på torsdag
- Arbetsintervju på torsdag
- innebandy träning torsdag
- Komplettering av en tenta till på fredag
- Innebandy match lördag
- innebandy fys på måndag
- Tenta på tisdag
- Tenta nästa tor
- Redovisning projektarbete nästa fredag

Sedan kan man lägga in lektioner och några fler innebandy träningar och massa plugg där emellan.

Men det är kul när det händer mycket egenTligen. Jag skulle bara vilja prioritera annat just nu.

Ska få träffa Anna kanske på en fika i slutet av veckan Weei. I brist på pengar får fantasin flöda men jag vill juh självklart inte skicka iväg henne helt tomhänt till andra sidan jorden (Sydafrika). Har därför fixat ett par fina långkalsonger/leggings i julklapp till henne och Mathilda. " Vet inte om hon stavar med h, :/ ".

Vill passa på att Gratta alla som heter Anna på er namnsdag också.

Godnatt och sov gott


Självsäkerhet

Vissa besitter mer självsäkerhet än andra. Skulle gissa på att jag inte har det bästa. Att säga 'förlåt och tror' ofta måste vara ett tecken på dålig självsäkerhet. Jag vet att jag många gånger om dagen gör det. När jag passar fel på innebandyn, säger fel eller när jag är osäker på något. När man väl sen behöver säga förlåt, har ordet tappat mening och betyder inte mer än vilket annat vanligt ord som helst.
Med osäkerhet följer att man ofta frågar sig vad andra tänker och känner. Ofta att man tror man har det sämre eller att nått är på tok.
Med osäkerhet följer man inte alltid egna beslut och sunt förnuft.
Man kommer alltid dock ha en egen vilja och ha möjlighet att tro på sina egna beslut.

De som känner mig vet hur jag är; vimsig, alltid sen, mycket energi, lite korkad, kan vara gullig, kan vara söt med (när jag är korkad), kan inte hålla hemlisar och vill vara alla till lags.
Jag hatar att såra folk men ändå så lyckas jag.
Dagarna är långa och gråa. Och det är jag som målat de så.
Jag är snäll och vill andra väl. Jag behöver bara lite hjälp med självförtroendet för att lyckas fullt ut.
Jag saknar dig :(

:/

Spelade innebandy match idag med U-laget. Vinst med 6 - 0 mot livets ord. Mycket skönt =) Gjorde ett mål och passa fram adde till ett annat .
Har idag även varit funktionär på tyngdlyftnings SM i Uppsala. Gick helt okej. Jag hade hand om musiken. Mången bra DJ. Platina nästa !
var mycket trevligt att träffa alla gamla träningskompisar. Men var självklart även många nya ansikten då man inte varit där på 2 år. Jobbig dag med ont i huvet dock :(

Westlife må var 4 killar med namn Thord Homofil, men jag måste säga att jag gillar deras musik. Den här låten betyder mycket för mig och går på repeat just nu .

Ryan cabrera - Shine on

Mången bra låt !I've given every moment I had
Still I can never seem to keep up with you
You're done with one mile, and on to another one thousand
Still I could never seem to keep up with you

I know you'll be better off without me when I'm gone
You know you're beautiful
You're beautiful

Shine on
You were made to shine on
and you know I love you
even if we can or can't be friends I'll be with you till the very end
Shine on
You were made to

Blondinjocke.blogg.se

Skulle det inte vara hur kul som helst att ha göra en "göra narr av seriösa bloggare blogg". 
Men att herma någon och skriva om sina nyinköpta kläder 2 - 3 ggr om dagen är fan tungt.
Man skulle göra en helgblogg istället kanske. Det är juh då allt kul händer! Man slänger upp lite mingelbilder och förklarar lite patetiska historier som inträffade under kvällen. Hmm ... nej !
Sen en annan sak. Folk vill överlag inte läsa. Folk vill lyssna och se bilder. Därför ska bloggen bestå av ljud/videoklipp och vimmelbilder. Det är då en blogg blir intressant. Varför bara skriva en låt är bra istället för lägga upp ett exemplar så får folk lyssna efter direkt  och konstatera om de tycker låten är bra. jag menar hälften som går in på den här bloggen läser verkligen inte den här långa texten. I bästa fall skumläser.

Jag har iaf suttit och kollat på lite låtar på nätet. Hittat en ny favorit artist. Är jag efter? Var iaf första gången jag hörde han idag. Five times Agust.

Ett exemplar, (Better with you):


Peace Out !

Sex drive

Såg på Sex drive igår med Majk på bio.
Kolla gärna trailern nedan. Den var riktigt bra!
Jag och majk var typ ensamma. var bara 7 andra längre fram, så var riktigt skönt.

En av huvudpersonerna i filmen. Amanda Crew har jag kommit på är sjuuukt lik Jeannette Lundquist.
Har inge kort på Nettan men ni som känner Nettan. Titta . . . Det är juh skrämmande likt !Amanda CrewBlött

Som vanligt var man tröttare än tröttast imorse trotts en god natts sömn och sovmorgon på det. Skönt ändå att kunna ta det lugnt på morgonen och äta frukost i stillan ro, duscha och allt som hör till. 
Den sköna morgonen ändrades dock drastiskt när man vid korsningen till sågenparkeringen blev halvt ned stängt från en förbipasserande van. Han var liksom tvungen att åka precis vid vatten pölen precis vid mig precis när han ändå inte hade möte och hade kunnat väjja för vattenpölen. NEJ han såg väl, att där gick en liten äcklig student med namn Joakim Norell och kostar samhället pengar med sina jävla bidrag. Jag stänker ner fan skapet. *SPLASCH*
Jag bara står där och tittar på bilen sakta glida vidare. Blöt, äcklad och arg tittar jag långt efter bilen. Plötsligt känner jag hur mina munjippor börja vibrera. Var det än känsla av lycka eller skulle jag grina? Nej nej kära läsare det var lycka. I ögonvrån börjar det blinka blått. En känsla av skadeglädje börja infinna sig. Det var nämligen så att efter vanen ca 30 meter åkte en snutt bil. Jepp jepp. Hur stor är liksom den chansen/risken ? Polisen stannar vanen, men snäll som man är, jag upprepar, men snäll som man är började jag inte gapa på gubbhelvetet. Jag sa bara att "Det är tragiskt man inte kan gå på en trottoar utan att behöva oroa sig för att bli helt nedstängt för där finns ett par vattenpölar."  Jag var tvungen att skynda iväg. Mitt tåg skulle gå inom ett par minuter annars jävlar hade man säkert kunnna fått en slant.
Jävligt kul sen när man kommer upp på perrongen och ser att tåget är inställt. *Suck*.


Polismannen som hjälpte mig var lite äldre än
pojken på bilden. Inte rikigt lika gullig heller men
trevlig var han

Tisdag

Så var tentamen i ett av 3 ämnen avklarad, även den som anses svårast då den innefattar så mycket plugg. Huvudvärken och tröttheten ligger på även nu 2 dagar efter så jag kan intyga att det var en tung kurs.
Självklart är det ändå en hel del att göra om dagarna nu iform av uppsattser, projekt och 2 tentor kvar att klara. Så lätt kommer man inte undan skolan. Den här veckan och helgen ser ändå ganska lugn ut skolmässgt. Så nu har man äntligen tid att spela innebandy och umgås med kompisarna :) .
Helgen ser fullspäckad ut, vilket som alltid gör en mycket glad och förväntansfull. Någon fest har iofs inte kommit på tal men det vet jag inte heller om man är så sugen på om man ska orka med dagarna.
Lördagen har jag iaf dubbelbokat lite fint med att vara funktionär på SM i tyngdlyftning samtidigt som jag ska spela innebandy. Men det där har jag redan en plan för hur jag ska lösa.

Någon som börjat fundera på Julklappar?
Det är ruggigt svårt det där. Man vill juh köpa nå rikgtigt bra till de närmaste, men man har aldrig tiden eller orkan att få till det riktigt bra. + Att det kostar juh (A).

Ni som har väldigt tråkigt i helgen, kom gärna till Fyrishov och titta på snygga stor/små killar i trekåer. Brukar vara ganska underhållande. För att visa att jag har lite självdistans har ni lite bilder här under att fnissa åt.
Skulle inte trekåer attrahera er kan ni juh alltid se lite innebandy i allians på lördag eller i Alsike på söndag.Ska plugga lite nu och sen blir det innebandy för hela slanten ;)

so long !


RSS 2.0