Förlust

Sov hos min underbara Anna igår kväll.
Kan inte annat säga än att jag storm trivs där. Stackars mamma o pappa ser mig inte ofta hemma. Är jag inte hos anna så är ja hos micke. Är jag inte hos micke så är det fotboll som ikväll.

Match ref.
Då jag inte har samma utmärkta förmåga att referera som Conny Wellén vill jag framhäva att vissa delar ur texten kan vara missvisande och framför allt felstavade 

1:a
Som sagt, ikväll stog Lagunda för motståndet.
Med en desermerad baklinje då Johan A. och Andreas K. var borta vare tungt där bak mot ett gäng stora och väl organiserade grabbar. Vi lyckades dock göra 0-1 efter ca 20 min. Jocke B. nicka fram till Conny som nicka in den. Lagunda tog över mer och mer och gjorde därför så småningom 1-1. Lite turligt måste jag säga. I 44 minuten får dom en man utvisad då en kille lyckas ge Johan granat en fin höger. Det hindrar dem inte från att göra 2-1 i 45 minuten, Robin S. lyckas oturligt nicka in i eget mål. MYCKET OTURLIGT.

2:a
Börjar i princip med att dem gör 3-1. Sedan börjar upphämpningen . Conny nickar åter igen in ett mål på hörna och reducerar till 3-2. Därefter gör Jonas J. (Jison var även bäst på plan idag tyckte jag), 3-3 efter ett skott utifrån straffområdet efter lite stutsar hit och dit. Efter Hawai lir där målisarna i princip körde långa utsparkar till varandra lyckas dem självklart göra 4-3. Återigen ett förbannat jävla skit mål. Efter det ligger vi på otroligt. Mange P. kommer fri mot målis (HELT FRI), han missar konstigt nog och Lagunda fastställer lite senare slut resultatet till 5-3 efter en TOTAL felbedömnig av dommarn då killen var 3 meter offside.

Bara att bryta ihop och komma igen. glömde för övrigt oh säga att dom lyckades få en till utvisad i 88 minuten . Båda röda var grova utvisningar. (Alltså rött kort direkt).

HELGEN
I helgen för övrigt vann vi mot Rosersberg med 7-1. Lite roligare match. Reffa den tänker jag inte göra, men vi fick 2 utvisningar då. haha.

Hos Wellén´s
Fick även spändera fredasgs och lördagskvällen hos älsklingen och på lördagen var även hennes släkt där. Det var nämligen släktmiddag (grillning). Jepp, det var sjuuukt gott. Det var ruskigt trevligt. Roligast var lätt Max och Sofia. haha. Det var fart på dem hela kvällen.
Varit hos Anna en heldel, men trivs faktiskt bättre där än hemma. Allvarligt, vet inte varför? Kan vara goda maten, roligare sällskap eller det att man är snart 23 och tröttnat lite på päronen. Är hur som helst glad bara jag får vara med min Anna.

Tom säng
Nu är det väl bara o krypa ner i den tomma sängen och försöka sova lite. Känns konstigt när inte anna ligger bredvid, man har vant sig vid det. Vem ska jag nu störa med mina snarkningar? Måste lyckas med att fixa ett jobb tills i höst så man kan få flytta så man kan få hålla om henne varje natt.

Godnatt & Sov gott.
Hoppas ni har någon att längta och sakna av kärlek lika mycket som jag.

<3 Anna Linnea Wellén <3

Majk

Hej !

Istället för att berätta om en speciell vän igår, får det bli idag.


Dagens Vän

the best
(BM)

Mikael Alexandrie


Majk och jag har känt varandra ända sedan han flyttade hit till Knivsta från Gotland. Jag var väl runt 6 år och han typ 4 år. Samma dag som han flyttade hit sprang jag upp till den där lilla pratglada blondinen och fråga om han ville leka . Stackarn hade väl inge val , lixom se på han . Stackarn såg juh ut som en liten Björn Gustafsson  . Själv var jag ass snygg . Folk tyckte jag såg ut som Peter Jöback =) , eller var det Peter Harryson :S . Aja , vi har iaf känt varandra i ca 17 år . Under dessa 17 år har självklart mycket hänt . Palla rabbla alla hyss och glada stunder man haft tillsammans . Mitt närminne suger och mitt "långa" minne vill jag inte ens prata om, "man kan i runda slängar säga att jag faktist inte besitter någon form av hjärn kapacietet", så därför kommer jag inte på rak arm ihåg allt vi gjort . Vi har iaf alltid haft skoj tillsammans . Sällan fått orgasm varit osams . Förutom en gång dock vad jag minns . Vi var runt 9 års åldern . Vi blev arga på varandra och det sluta med att vi kastade lego-hästar på varandra av ren ilska . Jag tror vi lärde oss mycket av det bråket . T.ex att Lego-hästar inte gör ont att få på sig ! Aja , vi har iaf "inte" bråkat mycket sen dess . Vi har tillsammans genom åren bl.a tittat på A-Team, spelat tv-spel, lekt cowboy, krossat mickes ruta med en golfboll, sprungit från spöken, lirat streethockey, lanat, hittat på lekar, kastat snöbollar på grannen, blivit av med oskulden, festat, spelat fotboll, gymmat och under hela denna tid haft samma SJUKT dåliga humor. Det må jag säga , att det ha varit 17 härliga år md Micke . Hans "Micke min", generositet och hat känsla till att förlora gör honom till Majk . En positiv kille, trots hans medlidande till AIK .
Brothers for life !BM = Best Man


I will rise, I won't be falling

Hej !

Sjukt bra låt. blir riktigt glad av den. =)


Jonas Brothers - Time for me to fly

I've been wasting my time
I've been losing my mind
I've been running races
Still don't know what I've been chasing
But my eyes still can see
Bluer skies that wait for me
And I'm on my way


Time for me to fly
Time for me to soar
Time for me to open up my heart and knock on heavens door
Time for me to live It's time for me to sing Time for me to lay
down all my worries and I'll spread my wings Time for me to fly 


The earth can be a heavy ride
When the clouds are in your eyes
But I feel a calling
I will rise, I won't be falling
And I'll escape the gravity
And I'll reach my destiny
And I'll fly away 


The gates of heaven will open wide
I will be
I will rise
There won't be compromise
As I take to the open skies


I will fly away
I will fly away
I will fly away

Gick du på den lätta .

Var på seminarium igår med magnus på Uppsala universitet.

Innan Seminariet började så bjöd dem på fika. Dem hade då ställt upp flera likadana kaffe-kanner. Var av jag och Magnus hade fått fel upplysning om att det var te-vatten i en av dom.
En stackars tjej kommer efter och frågar:
- Men vart är te vattnet ?
Mange svarar snabbt och säkert:
 - Det är den där kannan, säger Mange och pekar på en av kannorna.
Eftersom det var den ända kannan som det inte stog kaffe på kände han sig stolt och kunna visa lilla fröken var te vattnet var.
Efter 5 sekunder hör man ett högt ljud:
- Jhuuuuuuu ! Det var juh kaffe :S
Mange fäller en snabb kommerntar och går direkt in i seminariumet
- Gick du på den lätta !? haha,

Haha Mange , Varför inte säga:
- Oj förlåt, jag trodde det var te-vatten.

Haha så jävla kul, jag dog av garv !

I sommar blir det fiskar festen i öregrund. Ska då cyckla från Östhammar till Öregrund.
Fick inbjudan av mange igår. Stod så här bl.a. i inbjudan:


Årets cykling går av stapeln den 12/7

"Cyklingen" innebär en lättare Cruising på cykel i lantmiljö. Vi avverkar ca 18 km i ett gemytligt tempo (ca 5h). På sträckan konfronteras man av en klassisk femkamp.
OBS ! NEJ tjejer kommer inte på männens fria åkning men kan givetvis sluta upp väl framme i Öregrund.

Ikväll möter Vassunda GUSK.... blir tufft :P

Check .

Hej !

Nu äre dags igen .

P.S.  Inlägget kan bli långt  D.S.

Jag vet , jag skriver alldeles för sällan. Ska skärpa mig, dessutom ska jag lägga in en extra liten specialare varje söndag. Återkommer mer om det senare.


Ca. tre - fyra veckor sedan
Tog med Anna på en picknick, mycket fint. Var vid skön ca 1 km från Anna .

 
Du är underbar älskling, vill tillbringa varenda sekund med dig <3


På Valborg .
Har tidigare redan förklarat Valborg, Det är ju som sagt lite förlegat, men Fab Five bilden på mig går icke att förglömmas.

Spray , wait and walk

Efter att dragit en diskutabel pose "x antal öl" så vare dags och skoja lite med Bevellie.
 
Hon skratta inte, förståligt .


Innebandy Cup , Thumba
var på innebandy cup för 3 veckor sedan , 3 maj om jag inte minns fel.
Jag vet det var sjukt länge sedan, men åter igen. har lite bilder.
Skulle glänsa och försöka öka min prestation till cupen genom att vinkla klubban

Allvarligt . Det gick inge bättre . Inte så konstigt när man har en kondis som Babben Larsson.

D gick ju så sjukt jävla dåligt. Vi var så dåliga så vi sov lika mycket på plan som väl utanför.

Sjukt slitna

Blev en rolig fest senare på kvällen iaf =)
Här jag och thomsson som är på väg till Lill-SekanKnivsta marknad
Japp i lördags den 17 maj vare dags för Knivsta marknad. Jag var inte ner och kollade på marknade. var tråkig själ o var hemma bara . Hade fotbolls match kl 14.00 istället. Vann med 7 - 2. Var en match vi ägde rakt igenom och vann väl förtjänt. Var skoj och dessutom få vara el capitano ^^.
Jag var tok-laddad innan matchen :P


På kvällen blev det fest. Jag och Joakim Bengtsson tog sällskap till Andreas Thomsson. Det var mycket folk där och speciellt mycket nya ansikten , en mycket trevlig tillställning. Efter en okänd mängd dricka, många goda skratt, och en viss mängd "host host" vilse ledning i raggningsrepliker beslöt sig den stora skalan att bege sig till Änby Krog. Stor-Sekan hade dock ett problem och hitta sina skor. Vi skulle hjälpa honom, han sa dem var vita.

Det var svårt och hitta just hans

Allvarligt, t o m jag börja tröttna på Ängby. Nej jag och Anna begav oss sakterliga hemåt efter snackat endel gala mathias utanför krogen. Jag menar liksom "Det är ju en dag imorgon också" . Dags och öppna PPM-breven kanske !? .


Söndagar
Ja det här inlägget var juh ganska långt. hoppas jag inte tröttat ut er totalt.
Vidare kommer jag varje Söndag under obestämd tid tillängna att skriva om en kompis eller nära vän. Berätta om endel minnen, hur man träffats, pinsamma historier och annat skoj kanske.
Håll ögonen öppna, Vem vet ? Kanske är det just dig jag skriver om på söndag .

I´ll be watching you !

Hos Anna

Hej!

Vad tycks om min blogg !? (A)

Förra helgen:

Förra helgen var jag hos susanne o  kakan o festa lite =)
d var riktigt kul ;) sluta självklart med ängby. Tack alla för en lyckad kväll =)

image16
Hon är min 


 Idag:
Kom hem (till anna) från skolan nyss,
skrivit det sista på vårat examensarbete.. imorn ska det in för rättning.. inte långt kvar nu ;)
nej skola är tråkigt att prata om.. dags att prata om lite roligare saker.

Typ helgen (A)

Helgen:

Ja på lördag äre juh knivsta marknad.. så fest på kvällen misstänker jag ;). iaf grill hos thomsson :P med gamla ligan ;) shit va kul !!!

På dagen på lördag har vi för övrigt match ! kl 14.00 . kom o titta ! . matchen är i vassunda :)
Jag kommer göra så här många mål, ∞

På söndag ska jag nog slå en hink , måste spela mig i form i golfen.. tänkte kanske lira lite med conny wellén nästa vecka om d finns möjlihet :P

Heyman:

Snacka med heyman här om dagen.. vi bestämde 2 saker

1.vi ska börja köra lite lyfning i knivsta för skoj skull .. 2 ggr i vekcan typ;)
2. Ska åka ett HELT gäng till L-100 damers match någon helg... dricka lite o skrika o hejja på dom =)

Micke:

Micke hörde av sig igår.. han hade sätt 21 o den där filmen som utspelar sig i Las Vegas med cameron diaz och o ashton kutcher... shit dom vill jag se ;)

Hejdå, hoppas vi hörs snart !copyright©norell

Ett tag sen

Halloj.

Ja var ett tag sen man skrev här :P

vad har hänt.. jo valborg o en helg.

på valborg var man hos jocke bengan sedan stan sedan calle sundqvist sedan baren baren sedan änbgy sedan sängen o sova... Jag hade sjuuuuuukt kul inne i stan.. köpte en ros till min älskling o livet lekte.. resten av kvällen var sådär.. var rätt kul på ängby =)

ja sedan i fre var jag hemma... själv.. o gjorde inget .

i lördags var vi på cup i innebandy. d fiaska vann 1 förlora 2
så på kvällen festa vi =)
åkte o hämta anna o malin o åkte till lill sekan :).. drog så småningom till ängby... riktigt kul kväll :D .

sen i söndags så vare fotbolls match mot Knivsta... D var en tuff o rolig match... sällan jag säger d men jag gjorde en helt okej insatts.. vi vann till slut med 2 - 0 .

d blir plugg o shit i veckan.. i helgen fotboll , plugg o träffa anna =)

RSS 2.0