lite ljus

Dagarna går fortare än tåget. Ja, alltså fort ibland fast som ofta står de helt still. Denna vecka har dock gått ruggigt fort, men inte tågen. Skolan tar både mycket kraft och tid. Det är ju så mycket man vill hinna med, men som bara skjuts på framtiden. Imorgon är det iaf fredag. Se vad den kan bjuda på för skoj. Eftersom det säkert blir kalas på lördag så kanske man borde hålla tillbaka lite på fredagen.
Klagar på att det är mycket i skolan. Det är lite ljug. Vår klass verkar riktigt rolig och trrevlig. Är bara 9 st och känner inte alla, men de få man lärt känna är oerhört hjälpsamma och trevliga. Nu är det bara att försöka se ljuset i mörkret som håller i allt längre så blir det snart ljusare igen efter jul.
Innebandy ikväll. Ska bli kul. Ont i knät men är sjukt taggad=)
Nu blir det till och plugga lite.
kommer seriösare bloggar snart då jag inte haft tid och ork ett tag nu.

Peace Out!


Muchoo

Det är mycket nu. Hinner knappt komma in genom dörren innan man måste iväg på träning eller slänga sig på projektarbeten osv. Hinner juh knappt skriva blogg. Då är det illa ;)
Hoppas jag hinner köpa en snygg halloween-dräkt till helgen iaf :) . Hopppas på en riktigt rolig helg, den har iaf alla förutsättningar för det. Aja, pallar inte skriva mer.

Peace Out !

Simple Plan - Thank you


Fiklí

Igår träffade jag Malin i Uppsala. Käkade först på Cupido och sedan efter det en fika på Café 018. Det var mycket trevligt. Eftersom båda två är mer eller mindre kända för att prata massa galla-mathias så gick tiden väldigt fort och mycket snack kan jag lova att det blev. Vi han även med att kolla på lite kläder, skor och mobiltelefoner. Jag hittade de finaste Timberland kängorna på sko-august. Ska så köpa de snyggingarna :) Träffade även på en av mina kusiner på stan. Nämligen Björn och hans lilla dotter Ella :) Mycket trevligt. Han är så rolig Björn. Han och hans bror Johan är de roligaste och snällaste kusinerna man kan ha. Tydligen är en poker-kväll på g också. Det var sjukt kul senast så det ser jag verkligen fram emot.

Halloween närmar sig. Tydligen är d kalas på ängby krog då med maskerad och allt. Funderar skarpt på att titta förbi Butrix och kolla på deras utbud, haha. Även Mickis verkar ha någe utav en fest.

På söndag är det match mot Almunge som många säkert sätt på facebook. För de som inte vet börjar matchen vid 7 och är hemma i alsike :)

So long . . .


Peace Out


Lugnet efter stormen

Då var tentorna äntligen avklarade ! Weei .
Trodde inte det skulle kännas så här bra efter . Är verkligen inte säker på att jag klarade alla men jag tror på det ;)

Nu börjar några av jurudiks kurserna . Det ska bli jävligt kul och intressant . Jag menar bli utbildad som Civilingenjör inom fastighets och mark jurudiken . Säga vad man vill men det kommer högt i herarkin . Även på KTH .

Avslutar med lite komedi . Sån klockren reklamfilm . Majk visa den . Hahaha . Kolla !


Peace Out !

Tidsbrist

Fr.o.m igår t.o.m på måndag är det plugga i 180 som gäller. Nämligen inlämning av projekt arbete på torsdag, tenta på torsdag och tenta på måndag. Ett litet men ändå stort problem är att jag är såååå skol-trött. men det är inte så konstigt. Se här:
Jag är 23 år gammal och har pluggat "i princip" konstant sen jag lärde mig att man kan kissa med snoppen. Jag hade som bäst betyg i 9:an. Jag är fortfarande 23 år gammal och studerar. Ni kanske kan räkna ut då att när jag gick i 9:an var jag ca 15 år. Ganska logiskt därför att den logaritmiska kurvan av mina betyg går linjärt rakt ner i skiten. Nej juste!? För hur kan en logaritmisk kurva vara linjär ? Varför fråga mig? Fick IG i matte E. Redan då var jag tvungen att skriva fusk på innersidan låren och flörta med min religons lärare Ragnar Östlund. Inte vackert.
Nej, nu är jag bra sugen på att börja jobba. Först ska jag bara visa att jag inte är på KTH av en slump.
Jag ska läsa studielitteraturen som om jag hade skrivit den själv.
Jag ska skriva som om mina fingrar var gjord av blyerts och trä.
Jag ska gnegga som den värsta plugghästen i historien.


Pain !

Har sååå sjukt ont i mitt högra knä. Vet inte alls vad jag har gjort. Det måste gå över tills på söndag för då har vi innebandy match mot Loke. Hemma kl 16.00. Kom till Alsike sporthall och kolla :)


Ska vidare kanske strax till stan och ta en fika med Malin. Weei, men hon ska tjeja sig lite först och luncha på stan och shoppa. Så jag dissar det och kommer in lite senare. Så nu har jag juh tid och "plugga" och blogga.


Pappa & mamma kom juh hem igår från Grekland. Då förstår ni har pappa köpt en fet Buddha statyet.  Han ska ha den stående på jobbet på skrivbordet. Han menar citat:
- Men killen är så tjock och glad så bara genom att kolla på han så måste man ju själv bli jätte glad, t o m på jobbet !
Ja pappa, kanske första 2 dagarna. Háha !


Zachrisson citat:
- Han missade en putt som inte var längre än en stor fisk.

Avslutar med en sjukt bra låt som Malin hitta :)
Chris Daughtry - What about know
Orginal videon gick inte att lägga upp så får bli denna:


Börjar bli kallt

Idag ska jag hämta päronen på arlanda efter en skön vecka i Grekland. Ska bli kul och träffa dom, men det har ändå varit skönt och haft FF. Känns som de åkte igår. Nej tiden går fan för fort. Kallt och jävligt börjar det också bli.
Juste, syrran var och fotades förra veckan. Blev mycket fina. Här är ett par exemplar.
  

Ja nu är det snart helg igen och jag har inte ens hunnit referera vad som hände förra helgen. Vet inte vart den här veckan har tagit vägen. Den har gått så sjukt fort.
Men förra helgen då. Det som är värt att skriva om är väl fredagskvällen.
Bjöd Anna på något alledels extra då. tråkigt nog har jag inga bilder. Men jag hade förberett hela dagen och jag tror jag iaf lyckades få kvällen till något lite extra utöver det vanliga.
Massa levande ljus, rosenblad, varmt bad, massa skum, fruktigt vin, vindruvor, en god middag, fruktsallad, lugn musik, romantisk/komedi film, 4 presenter och världens sötaste tjej är lite som beskriver kvällen i bara ord. Vad kan vara bättre ? Inget, helt enkelt inget !
Du var så söt och hur vacker som helst. Jag kommer inte att komma ihåg om 2 år hur du såg ut den kvällen, men jag kommer att för alltid att minnas, att du var det vackraste jag någonsin hade sätt den kvällen.

I helgen som kommer vet jag inte vad som händer förutom att det blir mycket plugg. Sjukt tråkigt, JAG VET. Helgen kommer säkert bjuda på en del innebandy också. Fest... jag är skeptisk. Har inte tiden eller pengar för det. Nästa helg går det juh rykten om att gula villan är hyrd och att det ska bli fest där efter matchen mot Tobo-Örbyhus. Det skulle vara riktigt kul. Glömmer aldrig när vi åkte buss dit. SHIT VAD KUL !
Juste Sverige Vs Portugal på lördag. En folköl till den tycker jag väl man kan ta.

Nej vad fan gör jag här. Borde sitta och plugga och städa. Ha d fint.

Peace Out !


FF

Körde imorse kl 07.00 mamma & pappa till Arlanda. De ska nämligen åka till härliga Grekland. Jag är så grymt avundsjuk. Slippa all stress, kyla och annat jobbigt. Istället få chansen att bli lite brun och få äta och dricka gott. Jag hoppas de får det jätte skönt. Var tydligen 29-30 celsius där nu :) Hoppas jag kan hålla blommorna vid liv tills de kommer hem denna gång. Mamma var lite skeptisk.

 

Igår var jag hos Tyréns på en "arbetsintervju". Det är ett konsult företag som ritar, räknar, skissar, mm på byggnader. Jag satt där och pratade i ungefär en timme. Något som återupprepas på mina intervjuer är hur intervjuerna eskalerar till typ fikarums snack. Tog 15 minuter sen satt vi och snacka om champions leauge och efter det 3D-virtuellt byggande. Haha riktgt trevliga grabbar. Tror ändå jag han förklara på ett i deras ögon positivt sätt hur jag är som person och min kompitens. Ska nu skicka lite komplitterande uppgifter och hoppas få träffa dom igen och om möjligt kanske få en efterlängtad tjänst på deras husbyggnadavdelning.


Greenen ser ut som en fläskkotlett, fast mindre....


Avslutar med Agnes - On and On. Hon är sjukt snygg och låten är sjukt bra. LYSSNA !
Peace Out !


RSS 2.0