DJ Antoine - All we need


Sov Gott !


David Guetta feat Akon

Vad får man om man slår ihop dessa två?
Självklart en bra krogen låt såklart!



Har inte hört låten på 107,5. Kanske att den gått där? Om inte kommer den de snart.

Your dream wedding ?

Haha vet inte om det är mitt dröm bröllop men det är helt klart ass coolt och framför allt kul.
T o m brudparet o prästen ser man i slutet lyckas dansa sig fram till altaret



Golfoman

Idag lirade jag golf igen. Denna gång med Johan A och Anna Welléns pappa samt hans kompis. Vi spelade match spel 2 mot 2. Jag och Johan lyckades vinna den ärofyllda kampen. Det var spännande än in till sista hålet, men segrare.. Jepp jepp.. de blev vi. Gubbarna fick därför betala en mycket fräsch lunch.

Imorn var tankarna att jag skulle åkt till stan och göra massa ärenden och besök men de får nog vänta.

Ska jobba "som vanligt" imorn och sedan ladda inför Bungy Jumpen på lördag. Hörde på Bandit att de gör mycket reklam om just Nacka Strands bungy jump nu till helgen så tur var väl att man boka i tid. Har inte tänkt så mycket på att jag ska hoppa, men nu börjar det bli "lite" pirrigt faktiskt. Men ska bli sjukt jävla kul iaf!

Nej, lite danskt paradise hotel sedan sova kanske ...

My Wonderwall

Sitter hemma hos Anna efter en slitsam dag med både golf och jobb. Jo du hörde rätt, golfen var slitsam den med...
Imorn blir dock ingen lättare dag. Ska upp vid 6 för att spela golf och efter det jobba.
Men man ska väl inte klaga, för jag hörde en bra kommentar.
Pappa´s bror utbrister på golf banan efter ett vidrigt dåligt slag:
- Fy Fan ! Det här är fan tragiskt!
Varav en förbi passerande banarbeter svarar:
- Jo det är tur att det är självförvållat.
Hehe, vi alla 4 stog stumma kan jag säga. För har han inte rätt?

På jobbet idag hände en lite rolig incedent. En kines som bara kunde prata kinesiska ville veta priser samt köpa porrtidningar. Suck, det blev nästan pinsamt för mig att förklara. Men lite kul ändå. Lyckades iaf tillslut med teckenspråk förklara att Cats kostade 74.90. Han såg glad ut när han gick så en glad kund under kvällen iaf.
Inte varje dag man säljer porrblaskor till stumma kineser. Haha

Nej nu ska jag sova. Spelat tv spel och ätit godis med Anna´s brorsa allt för länge. Får vi se om jag vaknar när en "fnittrig" Anna kommer hem från krogen inatt :)

En bra låt följer som får mig att tänka på en mycket speciell person och året´s Göteborg resa.


Vi ses i drömmarna inatt (h)

Sov gott!

Mysigt värre

Då har man jobbat första dagen efter semestern då.
Hade inte hänt så mkt när jag varit borta. Bara en vatten läcka bakom disken som ledde till vatten i hela butiken i fredagsnatt samt två väpnade rån utanför macken under helgen. Annars hade de varit rätt chill...

Idag har det dock inte varit nå incedenter, "vad jag vet". Skönt var väl de. Kom istället en, måste erkänna, Sjukt snygg milf och fnissa att hon skulle köpa kondomer. Varför är det pinsamt? Blev lite kul när hon skämdes iaf och skulle låtstas som hon aldrig gjort de. Hon högg till på Näcken...
Need I say more?

När jag slutade bestämde jag mig för att lyxa till det lite ikväll. Köpte därför lite Cola, godis och chocklad. Mmmmm... När Anna inte är här så kanske man får möjligehten att smaka ett par godisar. Mihihihi.
Ska mysa ner mig i täcket strax men ska avsluta med att lägga upp en liten söt bild på en Ziwaauwuawua på 8 veckor som gled in på Statoil idag.


Lite gay och säga, men hunden var satans söt!
 

Home sweet home

Hemma igen nu efter en lång dag på motorvägen.
Vissa har följt resan andra inte men kan väl så här i efterhand bara säga att resan var jätte rolig och jag tror inte jag ljuger om jag säger att den klarade alla våra förväntningar som vi hade innan vi begav oss till Göteborg förra veckan.

Vi hade redan bestämt innan att vi skulle rikta in oss på att gå ut och festa mer och sånt på kvällarna och sedan bara åtnjuta ledigheten på dagarna. De gjorde vi och jag ska verkligen inte säga att jag känner mig utvilad, "för jag är trött som ett ass", men att turista runt i Göteborg som vi gjort tidigare år skulle lätt gjort att min kropp nu skulle legat i koma.

Nu har vi gjort det mesta i Göteborg och jag blir nästan litte orolig över vad man skulle kunna tänkas göra nästa år. men Göteborg verkar vara en stad som inte sover så är de festa man vill göra passar den staden alldeles utmärkt en vecka. Om man inte är född efter 89´ förstås. FNIIS.. Okej, förlåt Anna. Bad joke.

Jag hade ju tyvärr glömt min kamera hemma så de blev inte så mycket kort. Tur var kanske de?
men här är iaf lite kort från bland annat vår Skumpa kväll i Lördags där jag och många andra lätta på plånboken aningen för mycket. Men vad gjorde väl de. Kvällen blev ju Succe!


Jag och Thomsson beställde in skumpa, "MOET"


V.I.P Bordet


Finner inga ord...


Anna &Malin. Let´s strike a pose. Så fina!


På Bryggeriet i onsdags


Innan Bryggeriet i onsdags


Malin fick inte smaka. Tuss ...


Spårat!

Spårii på StickyFingers

Många sega ansikten var det när vi vakna igår. Men det var bara att hålla minen för det stog femkamp var efter utgång på schemat.
Vi gick sköt bin, kastade sillar och tanka bilar med vatten. Haha, riktigt kul. Inte bara för att jag och Jonas kom på en delad första plats, utan även för att det för första gången på hela veckan kom lite solljus på armarna.
Efter femkampen åkte vi hem och grillade och förfestade.
Jag kan lätt påstå att vi lärt oss förfesta som kungar, för herre jävlar vilka drag de jämt blir på dessa. För att bara ge ett par exempel:
Ena dagen har tjejerna sprungit runt som idominbrudar i stugan medan andra så har thomsson och jonas haft skum krig med mitt raklödder. Vattenfall, pyramidspel och massa andra öl spel har avväxlat varandra.
Utgången blev på StickyFingers. Ett riktigt bra ställe med massa olika musik stilar och även plats för "Vip avdelning" som vi befästa. Bland de bästa musik anläggningarna jag varit med om. Satan vilket dunk!
Skumpa beställdes in och tro de eller ej men det satt fler tjejer än killar vid vårat bord.
Jonas gick lös på shotsen, Thomsson hetsa hela krogen och sjöng kampsånger om göteborg  samt svepte Wiskeycola... "okej han snutta på den, då den smaka rakvatten", Anna och Malin svängde på höfterna som "Mat Tina" i Let´s Dance och själv pimpla jag skumpa som saft och försökte dansa likt Michael Jackson men misslyckades.

På hemvägen beställdes korv i mängder, minnesluckor på tjejers namn under kvällen förekom samt kampsångerna flöda vidare och vårat glada gäng fick Göteborgs gator att lysa upp där vi dundra fram.

Den bästa kommentaren under kvällen måste varit att alla killar tydligen kommer från Göteborg och alla tjejer från Borås... Hahaha.
Spåriiii

Friday - part 1


Vi tog en sväng till Linnéplatsen idag. Det fanns en minigolfbana där som vi utmanade. Vem vann då? De vet du ... ME ME ME ME. STORT dessutom !
Jag ansåg mig därför värdig till en mjukglass med extra strössel.. Mmmmm.
Som vanligt blev det en sväng om ner på Nordstan för att handla lite nödvändigheter.

Nu sitter vi i stugan åter igen och är i full gång med att laga ärtsoppa och pannkakor. Efter det kommer fylle-spelen förhoppningsvis flöda och alkoholen därefter sprida sig ända ut i de yttersta porerna på kroppen. De låter ju knappast glamoröst eller elegant men alla kan ju konstatera att de är fruktansvärt kul.
Martin och Sekan dissa till att ansluta hit och festa ikapp. Sek påstår att det helt och hållet är Martin´s fel. Rykten säger att det var problemet kom till pga alkoholen.. igen .. Det blir en straff mats på den och om du kommer hit imorn Martin kommer du få starta med vår "Capsyl-bindel".


Vi vet inte vart vi ska? Vi vet inte vilken tid vi drar eller hur fulla vi kommer bli?
Inga förväntningar, inga förhoppningar.
Live today, die tomorrow.
To be continued ...

In Swiiden we call it bögsport

Gårdagen blev fartfylld! Minst sagt.
Förfest spårade en anning. Hur kul som helst helt enkelt. Vi körde ölspel i mängder och jonas och thomsson hade krig mot varandra med mitt raklödder.
Malin och Jonas drack tills de spydde sedan drack de ännu mer.
Malin kommer endast ihåg ... nej hon kommer inte ihåg nått.
Jonas ragga på Norrmän på spårvagnen och Thomsson hörde de han ville höra

Thomsson: Va! Håller du på med konståkning! In swiiiden we call it BÖGSPORT.

I själva fallet höll inte norrmannen på med konståkning. Adde hörde fel. Norrmannen höll på med MMA och skulle till Israel om ett par veckor på VM. HAahahahaa

De hände så fruktansvärt mycket roligt och knas under hela kvällen att jag knappt orkar rabbla upp allt. Men jag hoppas kvällarna framöver kommer bli minst lika roliga!


















 

Götet x 3

Igår kom vi hit till Göteborg, för tredje året i rad.
De tidigare två åren har varit så lyckade att vi helt enkelt inte kunnat hålla oss från att återbesöka denna underbara stad.
Vi bor i år i en stugby som tillhör Lisseberg. Stugan är lagom stor och man har tillgång till de mest nödvändiga.
Våra planer med denna tripp är att ... festa typ på olika "sätt".

Idag var vi på Nordstan samt Avenyn och shopade.
Jag har nämligen bestämt mig för att byta taktik på krogen.
Istället för att vara full och ful, så ska jag vara snygg och nykter ...
Får se hur de går.
Nu ska vi iaf strax sätta igång grillen och sedan bär det av på bio och se "Baksmällan".




Rivieran exklusiv!

Då var man hemma igen.
Vilken resa. oj oj oj. Var väldigt tungt att gå upp imorse och inse att man skulle hem till ett molnigt Sverige kan jag säga.

Vår vecka på den Franska Rivieran har varit underbar. Vår huvudsakliga aktivitet iunder reasan var att lära oss segla katamaran. Vi gjorde det med bravur och den sista seglardagen bjöd till på perfekta vindar. Bilder på det kommer säkert dyka upp senare. Har inte de just nu.
Annars då? Seglade vi bara?
Tillåt mig att skratta... HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Nej nej nej! Vi åkte även till St Tropez, Cannes och Monaco. "Prins Filip skulle tydligen till St Tropez, men han missade tyvärr oss".
I St Tropez såg vi lyx yachter med upp till 5 däck. Den ena var värre än den andra och bikini tjejer och bratts flöda på dessa spektakel.
Kvällen bjöd på fest på "Maggit". Ett populärt ute ställe. Det var en spårad kväll och vi skratta och dansa till solen gick upp.

Sista dagen på resan åkte vi till Cannes och Monaco. Där såg vi sjuuuuuklt mkt snygga bilar och båtar och annat. Affärerna var exlusiva och lika så restaurangerna. Jag vet var jag vill flytta nu iaf.

Vi har haft helpension under veckan och ätit kopiösa mängder. Satan vad gott. Dock blev bullen på magen desto större när man låg där på beachen.. men de vare värt.

Nu kommer lite bilder från veckan... måste packa lite igen för ska till götet imorgon en vecka med thomsson och ligan..  Om jag mår bra av min semester?? hehe Jepp!






Lite smått och gott. Mycket mer kommer upp om 1 vecka på facebook och liknande.. Tills dess... herååå


France, here we come !

Nu har jag packat det sista och ska väl försöka sova lite om en stund innan jag ska upp tidigt imorgon vid 4 tiden och åka till skavsta för att  flyga vidare till Rivieran i Frankrike.
Förberedelserna har inte varit de bästa och jag tror vi alla 4 kommer ta de rätt spontant när vi kommer dit. Lite segling och njutning av "förhoppningsvis" fint väder.
Väder prognosen säger dock endast mellan 23 - 25 grader, men de får la duga.

Var och åt lite hos Annish faster och hela Welléns släkte idag. Mycket gott och trevligt. Kunde tyvärr inte stanna vidare länge då jag som sagt var tvungen att åka hem och packa. Men systrarna Wellén skulle ändå in till stan och partaja så de passa fint.

För ca 2-3 veckor sedan blev en pojke (5-6 år) nästan på vår gata påkörd. Är ett par grabbar som kör som dårar här och SJÄLVKLART lyckades en av dessa köra på honom. Stackars lill-killen fick åka till Malmö till specialister som fick lappa ihop hans ben.
Idag såg vi när han med hans syster som rullade honom förbi vårt hus på en rullstol. Han berättade att han fick transplantera hud från hans högerlår ner över hela vänster benet nästan.
Allvarligt, tyckte så synd om grabben att man fick en stor klump i halsen. Han satt där så oskyldigt och sött i sin rullstol.
Men man förundras ändå. För vad säger lill-killen vid ett tillfälle:
- Vet ni, säger lill-killen.
- Jag fick åka helikopter till Malmö ... OCH flyga hem!
NAAAAW !
Nej kör försiktigt för fan i alla områden där det finns barn!

Nu drar jag om nästan 5 timmar så ska väl få lite sömn.

Ska försöka uppdatera bloggen, "om jag får möjlighet", när njuter av ledigheten där i fjärran:) ...tills dess. Herråå

// Made by Joakim

Blame it on you


Resfeber

Nog för att jag är "känd" för att vara tankspridd. Men denna dag har jag nog slagit alla rekord.
1. Jag åker till Frankrike på söndag och såg först idag at mitt pass gick ut 24 september 2007... opps ..
2. Glömde vägbeskrivning, tel nr, samt min mobil påvägen till tullen&polisen på Arlanda.
3. Glömde gratta mamma på hennes födelsedag... först när pappa sa till mig att "hon skulle nog bli glad om du sa grattis" som jag hajja till. Hade tack och lov köpt present iaf :/

Men annars har dagen varit bra. Vi firade Mamma med en middag på Greken´s och vi har tittat på film hela kvällen och ätit chips och ostbågar. Benjamin såg vi bland annat. Helt okej film. Rätt lång men man blev berörd.

Nej imorn blire plugg och packning. Usch. Jocke Norellar är inte alls bra på packa.. bara hälften brukar komma med ..


Bilden var Heeeeemsk.. så den är censurerad där inne...

Grattis Malin-ballan

Idag måste jag gratta Malin för att ha lyckats tagit sitt efterlängtade körkort. Grattis, äntligen kan du köra mig :D
Nej skämt och sido. Grymt gjort och kör försiktigt. All heder till dig som du har kämpat.
Äntligen har vi något gemensamt, jag menar... hade vi ju inte innan (A)


Snart götet Malin, och de vet vad de innebär ...

El Stockholmo

Igår var jag till Stockholm med Annish. Vädret var lite svängigt så det passa perfekt.
Vetskapen om 600 kroners rabatt av mamma vid inköp av skor var högst lägligt. Typiskt mig så köper jag självklart ett par skor i första affären vi går in i. Men den här gången blev det också ett riktigt kap trots min vana att som sagt inte ha tållamod utan köpa i första bästa affär.
Ett par adidas blev det av typen "sleek series". Som pricken över i var skorna "relativt" höga vid hälarna.
Längden har betydelse..
Efter det shopa vi vidare och jag köpte ett par palestina sjalar, en t-shirt och Annish köpte ett par linnen.
Thai mat åtnjöt vi på kungshallarna vid hötorget och sedan blev det även en mysig fika.
Kan tilläga att det inte blev någon klippning. Mossan får växa vidare ett par dagar.






The Veronicas

The Veronicas är en australisk popduo från Brisbane som består av tvillingsystrarna Lisa Marie och Jessica Louise Origliasso, födda den 25 december 1984. Debutalbumet The Secret Life Of... släpptes den 17 oktober 2005.

Deras mest kända singel är When It All Falls Apart från 2006. Dock användes även deras "Untouched" i EAs FIFA 09, som gav dem en extra spurt ut i karriären.


Let´s play some golf


Idag blev det en golfrunda med Jocke Bengtsson på Vassunda GK. Mitt spel varierade kraftigt och det slutade med att jocke, "hör och häpna", vann med ett par poäng. =)
Det var riktigt kul ändå och kommer sannolikt bli fler runder denna vecka.
En mycket glad överraskning  fick jag när päronen kom hem. Farsan kom nämligen in med en sprillans Spoon 15 graders Callaway. Jag ryser! Ska så ut snart och slå in mig.



Blir lite The Hills avsnitt och lugnt ikväll och lite shopa imorn. Blir nog även så att jag ska trimma frisyren lite imorgon. Börjar bli långt...

BJ

I helgen var man då entligen ledig och då blev man sugen på att njuta av lite fest i sommarsolen.
Som tur var ringde Andreas Thomsson i fredags och gav en inbjudan till förfest. Jag kan lätt påstå att jag var snabbare att svara ja till thomsson än vad det tog för rugg-ugglan Angelina Jolie att svara ett svagt "mm" på Brad Pitts förfrågan om giftermål.
Hej svej sa det så hade adde även köpt in alkohol til en annan och kvällen hade börjat bättre än bäst. "Likt en riv start i ett speedway lopp som ingen bryr sig om".
Jag bedrog... hihi ... begav mig raka vägen mot adde efter ha spelat golf, duschat, snackat med micke, glömt plånboken samt nycklarna. Alltså "förutom" det drog jag raka vägen till adde vid kvart i 8.. endast 45 minuter försenad.
Hos adde satt redan Martin Elnerud, Hanna, stor Sekan och Jonas och umgicks.
Vi hade jätte trevligt och sekan spillde bea-sås bl.a. Martin snacka om bloggar och thomsson.... och thomsson... thomsson prata typ... och jonas var kvällens vimmel fotograf.. dock onykter..
Anna och Malin anslöt lite senare och fyllde alla korvar med vardera bröd. "Om man räknar bort Sekan".
Vi drog därefter till BJ och Sekan bjöd på 3 flaskor vin och fanta.. Mycket uppskattat.
Kvällen var helt okej och nu kan jag inte gå och tjura över att de var länge sedan jag var på krogen.

Endast en vecka kvar tills jag drar till frankrike nu. Ska bli ruggigt kul.. (och dyrt).
Men fram till dess händer det mycket... ska spela golf imorgon och på tisdag bli det en tripp till Sthlm och klippa och shopa. Perfekt en dag då solen förväntas ligga bakom jesus pung medan han urinerar.

Håll i hatten här kommer lite tragiska bilder från fredagen så hörs vi snart igen.









Killen till vänster är okänd Jämtlands kille??


Lördagen fick bli en lugn tillställning :)
Så söt när du sover gumman <3

Weekend

Hejpa!

Nu har man äntligen helg. Passa på att åka till stan och shopa lite. Hitta inte så mkt så får nog ta en tur snart igen.
Imorgon är det äntligen fredag och verkar kunna bli ett par öl och grillning. Uppskattat!
Varit helt slut hela dagen så funderar faktiskt på lägga mig snart. Imorn ska de ju bli helt okej väder men resten av veckan verkar bli sådär. Därför lika bra att passa på att njuta av vädret.

En rolig kommentar micke alexandrie sa för ett par veckor sedan när en geting började attackera honom.

- "Tagga ner! Eller nej, nej! Stick för fan. Eller nej, nej"

Hahahaha . skrattar åt det fortfarande.

Lyssna nu lite på fjortisarna i KICK´s. Den är faktiskt lite skön.

Herå


RSS 2.0