Livet är orättvist

Jag mår verkligen super men är ändå sjukt ledsen på syrrans vägnar. Hon lyckades halka i lördags och bryta foten. Tack vare det kan hon inte nu gå på sin sista praktik i 10 veckor innan sommaren och ta ut examen.
Fatta! Man sliter i 3 år med plugg, praktiker och projektjobb. Sedan snubblar man på mållinjen. Inte pga missad tenta, eller ens egen ovilja till att plugga eller utföra praktiker. Utan pga att med otur göra illa sig i sådan stor utsträckning att man blir tillfälligt handicapad. Vid sådana stunder spelar det ingen roll att folk säger att det kommer ordna sig och allt kommer lösa sig. För man vet ju att allt kommer lösa sig men det är inte det som är grejen. Man vill ju ta ut sin examen samtidigt och tillsammans med sina klasskamrater och känna att man själv också har klarat 3 tuffa år och blivit sjuksköterska.
Nej jag lider verkligen med syrran.


Du är bäst <3

Flipsyde ~ When It Was Good


Nej jag är faktistk inte bitter :)

Fejjan
Som alla andra säkert gjort så kolla jag upp på fejjan vilken "innebandy spelare jag är".
Efter ett "seröst" klickande på frågor angående mitt aggerande och handlande, enligt min mening, på innebandyplanen så kom fejjan fram till en spelare jag liknade. Nämligen Daniel Schmidt´s spel stil. Hoppas för f*n inte att de menade ansiktet. Eller jag kanske borde hoppats det? Eller? Asså ... osäker kille ..
Iaf, WAITING! ...
Att bli efterliknad av en AIK-spelare var väl ett starkt bevis på hur kass man är? Ändå, kanske tragiskt nog, så passa juh liknelsen på mig någorlunda korrekt jämförelse till IRL.Daniel Schmidt
"du är en hårdför back som inte förlorar många närkamper, ledargestalt på banan och visar vägen för laget. Däremot är du inte den som är den skickligaste med bollen direkt, saknar snabbheten i spelvändningar och ingen behöver täcka upp dig när det vankas powerplay!"


- Inte den skicklagste med bollen. Där du fejjan sa du nått. Tror publiken hela säsongen velat slänga fram en badboll till mig på planen bara för att se hur det skulle se ut om jag träffade en boll med klubban.
- Saknar snabbhet i spelvändningar. Jo tack, brukar ha svårt med hade hinna vrida huvudet si sådär 20 grader på avbytarbänken när motståndarna tar bollen och springer mot vårat mål.
- Ledargestalt. Med vetskap om hur knivsta fungerar tycker jag bara jag är en god människa när jag informerar om kondomens faktiska existens till laget. Om man vill kalle det en ledargestalt, så visst.
- Förlorar inte många närkamper. Enough sad!

Vinst
Grabbarna lyckades vinna över storvreta Pojkar 92. Låter kanske som en lätt match, men vad jag förstått är de grabbarna riktigt bra. Åtminstonde ett par år till innan de får hår på *pip*, målbrottet släpper, tjejer blir lika intressant som WOW samt man får ett hum om att man faktiskt har ganska mkt fritid när man gick i skolan.

Nej jag är inte bitter ...

Jobba
Ikväll blir det jobba.
Positivt med det:
- Jag får pengar, iform av lön.
------------------------
Negativt med det:
- Jag missar en mysig hemmakväll hos Anna med massa godis, chips, mat, kakor och massa mys.
- Jag missar en utekväll med knivsta-city-slickers, eller i vanlig folkmun uttalat som SK vide, som ska bowla och förtära alkohol.
- Jag kan gå miste om endel av min lön, pga att om jag tjänar för mkt den här termin så får jag betala tillbaka av mitt CSN bidrag.
- Istället för att sova inatt ska jag vara vaken.
- Jag kan inte gå på toa mellan 24.00 - 08.00, för jag är ensam på macken då och får inte lämna butiken. Allvarligt den här paragrafen skulle kunnat toppat den här listan.
- Jag ska vara snäll och vänlig mot fulla, fula, jobbiga, knasiga männsikor FAST man är trött.
- Jag ska köra min misserabla bil hela vägen från Knivsta till Upplandsväsby med ett tjutande ljud som faktiskt lite påminner om det man har i huvudet dagen efter krogen. Alternativt ett ljud liknande det som när man blåser på flaskhalsens topp på en tom spendrupsflaska. Helst bryggd 1997.

Men jag är inte bitter ...

KS
Står för kontrollskrivning. Det har man i vissa ämnen på KTH som är som typ delprov. Klarar man alla dessa under terminen får man typ godkänt på kursen.
Jag skrev ett sånt idag...
Första frågan kunde jag inte så tittade på fråga två istället. Den var jäkligt klurig, jag försökte skriva lite men insåg snabbt att jag satt och skrev min egen autograf efter ett tag istället för att räkna på något som jag inte förstod frågan av så jag gick vidare till nästa fråga. Fråga tre fatta jag... tills jag fatta att jag inte fatta den. En hjup suck och så gick jag vidare till nästa fråga. Problemet där var bara att provet bestod bara av tre frågor. Typiskt, jag som började känna mig varm i kläderna.

Men jag är inte bitter ...

Njut!
Nej faktiskt nu ska jag passa på och njuta av lite ledig tid och kanske mysa ner mig i soffan och se en film. Kommer då även inse att allt som gått lite dåligt idag kommer det dyka upp nya chanser på snart igen. Då kommer jag var sjukt redo. Så jag är faktiskt inte bitter, bara glad och kär *blink*, *blink* :)

Ännu ett långt inlägg. För er som orkat läsa och som har nått som man kallar för penis så tycker jag att ni ska titta in på den oerhört vackra straffen som Pavel Datsyuk lägger. Mycket gammal straff, men den fungerar som en god malt wiskey och det känns nästan som den blir bättre för varje gång man ser den.

På återseende!


Uppmuntran

Varje gång jag skriver brukar det bli väldigt långa inlägg. Ska försöka korta ner dom men behålla intressekvoten:)

Helgen var Suverän!
I fredags blev det en underbar utflykt till stockholm. En shoppingrunda som avslutades med ett mysigt och tillfredställande bad på gamla kära Centralbadet. Det är så grymt mysigt där.
Efter legat i bubbelpool och bastat m.m. blev det en Thai middag till en mysig hemma kväll med "Så ska det låta".

Lördagen bjöd på ytterst lite men dock ett järvt försök till studier. Istället drog jag och Anna "inkl marie" in till Uppsala och träffade ett par gamla klasskompisar. Vi lirade "Rock band", som för övrigt äger guitarr hero, spela öl spel och snacka skit som vanligt. Det var mycket kul och kvällen/natten avslutades på Platina. Tänka sig, denna gång kom alla in.
Det var sjukt mkt folk som vanligt och jag tycker det var riktigt kul.

I söndags vare dags för Seriefinal i innebandy. Var en grym match och vi lyckades vinna med 5-1. Vet inte hur mycket publik det var men skulle gissa på över 200 iaf. Fick inte mkt speltid men glädjes med laget iaf. Vi har kämpat hårt den här säsongen.

Söndagskvällen blev ju därför inte lugn. Med vetskapen om att man skulle till skolan på måndags morgon fick man ont i huvudet efter första ölen,"Tyyyyp". Not iofs. Det var en korvfest utan dess like. 25 korvar med 4 brön i Hästen´s vardagsrum. Platina var rena oceanen i jämförelse. I hästen vardagsrum snackar vi om kärlek, gemytlighet och bögavstånd med så mycket folk och det var sjukt kul! Ja alla var verkligen jätte glada och stämningen på topp.
Peter for runt som en tsunami,
Micke är aldrig lugn med en 70is i handen
Malin verkar lugn men de är hon inte
Thomsson skratta konstant hela kvällen, Mr Joker.

Själv var jag såå mogen och inte dyngi, lyckades ändå vara den ända som spillde. Dooh.
I lördags var jag grym med. Jag  var vaken på bussen hela vägen då. Så grym.

Nu ska jag iväg och jobba, men innan det så tänkte jag slänga upp lite bilder.


Kennholt, toan-johan och Sydfranska Prinsen leker på Platina


Stekarna ! :p


Palla betala 10 kr , då blire print screen :p
Ja det var på slutet av kvällen det här som synes med Majk!


Marie & Anna ville aldrig gå hem.


"Jag ska till Wien .... det ligger i Österike." bahahahaha
Söta så söta!


Glada ligan !

Helgen har varit en ända stor uppmuntran och längtar till nästa festlighet.
Hare fint alla. Ciao


Kommer snart

Helgen har varit hur bra som helst.
Det som kunnat gott bra har verkligen gott bra.

Tyvärr har jag inte haft tid att uppdatera bloggen och kommer heller inte hinna göra det nu.
Det finns mkt att säga och även en mängd bilder. Kommer därför imorn lägga upp dessa bilder och lite korta kommentarer om helgens bravader.

Nu ska jag istället springa iväg på lektioner, föreläsningar och avsluta med att jobba kväll.

Hare fint

Forza VIDE !

Allt eller inget "eller mitt i mellan?"


Shine

"Om man kunde skulle man vilja klyva sig själv och vara på flera olika ställen vid samma tidpunkt".
Eftersom jag känner att jag skulle behöva det, så verkar det troliget att jag tar på mig mer ansvar än vad jag borde. Men samtidigt tycker jag inte att så är fallet.
Handlar väl kanske lite om det där att man vill vara alla till lags, och att man inte känner sig tillräcklig. Men det kanske också bara är något man tror? 
Man ska på lektioner och föreläsningar för att sedan kunna hänga med på ett effektivt sätt att plugga till tentor och delprov. Man vill ju inte att magnus ska behöva sitta och förklara allt för en annan. Nej, båda måste ju dra sina strån till stacken. Jag känner väl kanske inte att jag gjort det i den mån jag velat. Jag vill närvara på föreläsningar och lektionstillfällen för att vi ska kunna ligga på samma nivå när vi väl studerar tillsammans.
Det är svårt då man också ska jobba. Imorn skulle jag gått i skolan hela dagen men måste besikta bilen på förmiddagen. Sedan kom nästa hållhake. Chefen ringde tidigare idag och bad så hemskt gärna om hjälp att jobba. Efter om och men gav jag med till slut och ställde upp att jobba mellan kl 10 - 15 imorn. Missar ju föreläsningarna på dagen vilket gör att jag hamnar efter lite i matten och magnus får dra ännu en sucka och förklara för mig på måndag vad de gick igenom. Å andra sidan blir chefen lite gladare på statoil kanske?
Har även varit svårt att hinna med innebandyn då det varit mkt tentor och plugg på kvällar samt en del jobb då försås. Detta har mer eller mindre lätt till mindre spel tid osv. Lite trist men laget har blivit sjukt bra och konkuransen om varje position har blivit stenhård även den.
Men efter helgen är det slut på innebandy och en dag till på helgerna kommer lämnas "öppen för förslag". Kvällstiden på vardagarna kommer även den då ges öppnare tillfällen till  t.ex jobb, plugg m.m.

Kontentan: Man kan helt enkelt inte ställa upp till 100% i allt. Det hinner man inte. Men samtidigt "måste" man göra allt. Både plugga, träna, jobba och ha en fritid. Man måste bara vara strukturerad, ärlig och öppen, så förstår folk varför tiden inte alltid räcker till.
Rätt som det är sitter man där en vecka och har knappt något att göra. Vad gör man då? Man gnäller över att livet är trist!

Dead & Gone

En liten pojke åker med sin pappa i hans bil.
Plötsligt krockar de med bilen. Pappan dör direkt på plats medan pojken förs till sjukhuset.
På sjukhuset förs pojken in i operationssalen för att opereras.
Kirurgen tittar skräckslaget ner på pojken och utbrister.
- Men det är ju min son !
Frågan lyder: Vem är kirurgen !?

Medan ni klurar lite så ska jag ordbajsa.


Dagarna går fortare än hästen´s fisar i medvind. fast dagarna stinker iaf inte lika mycket som hans fisar, som tur är. 
I helgen är det ju dags för seriefinal mot Lamadjuret. Om vi vinner går vi upp till div 4 men om vi förlorar blir vi kvar i div 5 och vi kommer bli bortglömda likt en av Hugh Heffners flickvänner. Vi hoppas många vill komma och stötta oss på matchen för den kommer bjuda på någe alldeles speciellt både på och vid sidan av planen. Vad jag förstått är en massa spex under planering.

På fredag tänkte jag ta med Anna till Centalbadet och slappna av i bubbelpoolerna och glömma allt vad skola och bekymer heter, under ett par timmar. Stockholm stad har ju även mycket andra utbud på aktiviteter och gott. Nog ska man därför allt kunna spexa till den eftermiddagen lite till. (:
Kommer bli en grym dag!

Känns skönt att det är rätt mkt i skolan nu ändå + endel jobb. Sommaren kommer ju snabbare än snabbast då. Idag fick man mycket vårkänslor tills man såg massa isbjörnar. SHIT, kan det inte vara lite varmt också när det väl är molnfritt. Nej jag välkommnar dig sommaren med öppna armar om du nu nångång får lust att titta förbi.
 

Mycket bra låt som går i repeat på min playlist.

Svaret på frågan om vem kirurgen var kanske många kunde, men skam på er som inte kunde. Kirurgen var ju pojkens mamma så klart.


Somebody want´s you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can´t breath
without you it´s lonely.
Somebody hopes that one day you will se,
that somebody´s me
 

miss you snoris:)

Brandutbildning & HLR

Idag bar det av till Börje-tull i Uppsala vid 3 tiden. Det var nämligen dags för brandutbildning och även första hjälpen (HLR) "hjärt- och lungräddning".
Först fick vi släcka en liten brand med en brandsläcka. Det gick bra. Utfördes ej i teamwork dock utan enskilt. Dock påminde bilden nedan lite grann om mitt utförande. Lätt övervikt framåt, sittandes på huk med böjda knän för att ett stabilt läge där man undkom eventuell rökutveckling samt en alldeles för stor hjälm med kotlett frisyr under.


Efter det fick vi använda en brandfilt och släcka branden på en "docka". Det var inte så kul. Eller Vikén tyckte det var lite kul när man skulle täta till glasbiberduken kring "skrevet".
ha ... ha .... kul chef...
:P

Sedan var det dags att lära sig lite HLR som står för hjärt och lungräddning. Det kunde man juh självklart. *ding*, *ding*.
Nej men var kul att få friska upp minnet lite. + aldrig fel att få ett strul. Plastdockan sa inte emot och med tanke på hur mkt den dregla så tolkar jag det som han/hon gilla mig.

Syrran kom hem idag med. Mycket kul och höra skvallret från sundsvall . . .
Alltid kul när syrran kommer hem. Då kan man skratta åt gamlingarna här hemma ikapp. Syrran pluggar juh till sjuksköterska. Blev därför en livlig diskussion vid middagsbordet angående hur första hjälpen går till nu när jag beskrev hur vi hade fått lära oss den idag. Men nej den går juh inte till som min lärare lärde mig idag!
Haha nej nej . Jag får väl använda mindre tunga vid mun mot mun metoden.

Nej måste höra lite på Måns och hans Hope & Glory. Hahaha !
Nu blir det innebandy, hörs senare .
Heerååååå

På topp !

Mår på topp !

Springer runt och njuter av livet och nunnar högt och vilt på Måns Zelmerlöw´s - Hope & Glory.
Ni kan lika bra erkänna på en gång att det är en mycket bra schlager låt och att den är grymlí.
Överlag tycker jag finalen på melodifestivalen var riktigt bra. För en gångs skull var det ett bra startfält där osäkerheten var stor på vem som skulle kunna vinna. "Iaf i mina öron". Mina favoriter var helt klart i början H.E.A.T. Men efter ett överläggande och kanske in viss del "bara för att jävlas hävdan" så kände jag att min röst föll på Måns. Även om man tycker jag då har konstig/dålig smak, så går det inte att undkomma att min smak må vara värdelös men proffisionell.
Jo det är den visst.
1. För det första blev han framröstad som nr 2:a av juryn i Sverige. De är proffisionella, liksom jag då tydligen.
2. Hmm. . .  kom inte på fler anledningar tyvärr.

Nej lyssna och njut, Nu ska jag söka stipendium :)

P.S. Jag röstade inte på Måns för att han är snygg.
"Han är liksom för snygg"

 


Njuter

Sista tentan över!
Jag vet inte vad jag ska jämföra hur skönt det är med, men kan väl dra två jämförelser:

1. Ni vet när man inte gjort nr 2 på sådär ass jätte länge.. så när man äntligen får .. ja ni vet..
typ så skönt ...

2. Det andra får ni fan gissa er till . . .

Ska iaf bli en helg att åtnjuta !
ikväll verkar det  faktiskt luta åt krogen. Glömt hur det är att röra sig i de krokarna . Även om jag betvivlar att de ändrats. Ska bli kul iaf att bara få komma iväg. Inga förväntningar, man är likgiltig som brorsan brukar säga.

Nej, nästa helg, då ska jag nog parta :)

Hare fint folk, nu blire duschen !

Tips Kungen !

Vad ska jag säga. Stolt son kanske!?
För er som inte vistas nere på Videoaffären i knivsta speciellt ofta kan jag meddela vem som vann Tips-SM i Knivsta. Jo nämligen min far, Michael Norell. Visserligen står det på listan på Videan "Johan Norell". Men ack, det är en illusion, det är nämligen pappa´s andra namn ;)
Haha mycekt bra farsan!
Gryyyyymlí!


 


Padrós

Själv har jag fixat Spotify idag också. Lite efter kanske, men nu har jag det iaf =)

Kommer inte undan det men har en fruktansvärd ågren för tentan imorn. Borde inte ens sitta här nu och lyssna på Darin´s sockersöta röst. Nej, ska tagga till och plugga duktigt, träna lite innebandy sedan brygga några koppar java och plugga en bit in på natten. Det är trots allt sista tentan imorn. Sedan har jag 2 dagar ledigt. Jippi . . . .
Ska iaf bli skönt att få slappna av en helg. Får se om man är alldeles sprallig imorn efter tentan eller om man bara somnar framför tvn. Hur som så kommer jag iaf njuta :)

Simma lugnt.

Suck ...

Hej du din satans svikare.

Börjat läsa min blogg allt mer sällan kanske ? ... Jo de haru ! ... JAG SER JU D ! ..
Man blir så bitter... Suck!

Inte nog med det så fiaska jag på tentan igår. Glömde göra sista fråga som stod på baksidan.
Sluta sucka! ...
Spela i avlastningen i helgen mot viksta. Jippi .... inte så konstigt att jag blev bänkad när jag tränat så dåligt för att skriva en tenta som jag glömer göra en fjärdedel av provet på. Suck !

Sista tentan är på fredag. Då hade jag tänkt essa/spika eller vad ni brukar kalla det när man får alla rätt. Ska iaf plugga nu så har 2 hela dagar att bullemia in lite plugg i skallen. Bullemiplugga är jag bra på.

Igår iaf åkte Almtuna ut. Sjukt tråkigt. Växsjö lyckades göra mål i slut sekundrarna i alla 3 perioder. Hatar sånna där jävla småläningar eller vad det är. Fan har dom is där nere över huvudtaget? Typ Sveriges motsvarighet till USA´s Florida. Fast istället för orkaner blir det lite översvämningar. De har heller ingen Arena för 20 000 , istället står Boris 83 och säljer korv medan Agneta Fältskog ska fungera som cheerleader. Pisnamt... Suck.
Hörde ni Växsjös klack!? ... Asså fy fan. Försök själva sjunga ramsan "allmänna sportklubben växsjö" eller vad dom heter. Det låter ju bra jävla kasst !.

Brynäs då?... vi går vidare.

Sirius lyckades slå Edsbyn borta i utebandy. Jag vet ! Bandy suger att titta på. Men mitt kära uppsala hade ju både almtuna nyligen och iaf fortfarande sirius på väg till att lyckas få alla uppsalaiter att krypa fram ur sina jävla bunkrar och våga stå lite rakryggade. Det får fan vara nog nu. Sallén basket.. vem fan vill se basket. Ett gäng missampassade långa rangliga, feta kossor som inte får röra varandra ! De värsta är brudarna som spelar basket. Vilka sex-objekt. .. Suck.
Sirius fotboll. SUCK !
Nej som sagt kul iaf att sirius lyckades vinna mot edsbyn. Edsbyn hade tydligen inte ens förlorat en poäng tidigare hemma. Nu får Sirius iaf en match till hemma Studan!

Helgen då ?
Känns just nu som en oändlighet dit. Men jag hoppas den bjuder på något kul. Jag är iaf värd en rolig helg efter dessa veckors slit.

Nej nu får det bli sommar och en tripp till Göteborg . Saknar det som ....

FF

Jobbade igår mellan 16.00 - 24.00 fast jag borde ha pluggat.
Vakna för en stund sedan. Tanken var att gå upp i tid imorse och plugga. . . men nej.
Ska istället nu sätta mig och köra sten hårt. Redan kokat kaffe och laddat upp med gott humör.
Har verkligen haft ågren för den här tentan jag har på tisdag i Fastighetsrätt. Men faktum är att det börjar släppa.
Det handlar mest om att förstå frågan och sitta och försöka tyda lagarna i lagboken. Börjar få kläm på det där och ni ska bara veta hur duktig man känner sig då med den där tegelstenen framför sig.


Lite trist och vara ensam hemma. Får en bekväm tystnad iofs. Men det är alltid kul med lite rörelse.
Ikväll kommer jag iaf få baka. Det tycker jag konstigt nog är sjukt kul, och framför allt gott (:
Hade planerat bak kladkaka och choklad-rutor. Men hoppas kunna ändra den sista till vanlig sockerkaka. Den smeten är ju lite godare ):
Hoppas jag får till kladkakan till nå liknande. Då kan det bli en riktigt trevlig fika!
Jag får iofs hjälp så det ska nog inte vara några problem (A)


Ha en trevlig lördag :)


Say you´re strong, just say it´s so

cheer up you´re confidence by listen =)Brorsan

Nog hade jag rätt allt när jag sa att den här veckan skulle bli tuff... Men aldrig trodde jag så jobbig :/
Man pluggar, jobbar och flänger. När man väl kommer hem så bogserar man sin livlösa kropp till sängs.
Nog för att jag ställer till det självförvållat men man har ju blivigt bra kåt på pengar senaste tiden.
Nu får det dock bli till att plugga 1½ vecka. Iaf inga föreläsningar så kommer låsa in mig på rummet och plugga konstant nu i 3 dagar.
Fast kommer väl ändå ringa "storbrorsan" :p Magnus lite då och då. Haha .
Han brukar ställa upp och hjälpa till när man har lite frågaor. Ja det blir lite så. Många tror fan vi är bröder i plugget. Ingen som dock tror jag är storebrorsan :/ hmm. Kanske beror på min ringa storlek medan hans 1.96 cm och 90 kg tunga kropp ger ett mer "storebror" intryck.

"Storbrorsan" ;p

Känner att det är dags att börja kolla på lägenheter också.
"Det är dags för lilla sångfågeln att fly boet".
Jag vet å andra sidan inte vart jag vill flytta? :/
Men man kan ju titta runt lite på nätet iaf :)

Tog mig lite tid för att sola på min "gravyard-tattue". Sola inte värst länge men man blev lite knaperstekt till färgen på den monsteröst otränade kroppen iaf.

Micke Alexandrie hönsade lite smått till att investera i ett gym-kort. Nog skulle jag behöva träna allt. Inte alls för att vara egosentrisk, men vet inte om jag har den tiden. För ska man träna ska man ju göra det någorlunda ordentliget, (3-4 pass/vecka). Jag funderar skarpt på att göra det. men kommer lägga in en klausul att jag inte "måste" träna i tenta perioder. Kommer antagligen då träna endast vissa kroppsdelar där jag märkt kroppen börja hamna efter. Vi snackar Nackmuskler, axlar, ben, mage och sjukt mycket rygg. Armar är ett jävla bihang som endast syns på sommrarna. Att ta mycket i bänk är en jävla penisförlängare som filk inte fattat inte tänder på brudar. Vilken brud vill ha en kille med D-kupa?
Nej jag säger så här:
Träna ben = Fin, spänstig rumpa + gör dig bättre i 70 % av alla sporter typ.
Träna rygg = Ingen vill ha ont i ryggen , snälla du förlänger livet med en stark rygg.
Träna nackmuskler = Erkänner att det är onödigt, men det kan vara snyggt samt är lätt tränade övningar.
Träna mage = Beach 09
Träna axlar = har du relativt stor axelbredd kommer armarna som naturligt
Kommer Noga inte använda mig av så många övningar utan i månt & mycket använda mig av den träningsteknik jag utförde på tyngdlyftningen. Kör man knäböj, styrkevändningar, mark och drag så har du i princip fått en allround träning på kroppens alla kroppsdelar. Det finns dock visa (bröst, mage, armar) som kan behövas tränas lite extra vid sidan om då de in behövs ansträngas på samma sätt som övriga muskelpartier vid sådan form av träning.
Sjukt vad jag saknar tyngdlyftningen, men å andra sidan har jag ju ett liv nu. Det hade man inte då med 12 timmars träning i veckan + pendlingarna till och från på flera timmar med. Och är man en hunk nu tack vare all den tiden man lade ner?
Fan inte mycket heller.

nej nu blir det till att duscha, städa rummet, baka... hmm... kanske ... , plugga i massor. Sen en god natts sömn ;D

Blev iofs lite party sugen nu när jag lyssna på Basic Element  :P

RSS 2.0