Self-confidence

Hej du.

Kom hem från jobbet precis. Jobbat natt.
Är jag trött?
- Svar ja.
Var natten bra?
- Ja helt okej:)
Köpte hem en fin blombukett till morsan o tidningen till farsan. Så snäll man är. Det är juh alla hjärtans dag folk. Väckte morsan med ett liknande flin som detta :)

Hon blev inte så impornerad.

Gårdagen var kul. Mysig kan man väl oxå beskriva den som. Käppar i hjulet av saker jag vet varför finns juh så klart. Det jag hoppas på nu kan väl därför endast beskrivas som en dröm. Men drömmar är väl till för att uppfyllas :) ? Hur som hade jag det kanon, at the moment.

Självförtronde är inget jag besitter av högsta grad. Men det är nått jag alltid jobbat på iaf och tycker i mitt tycke det blivit bättre faktiskt. Jag har fortfarande kanske inte självförtroendet att ta till mig i alla situationer, "se vad jag gör bättre än andra", men jag har nog insätt att jag faktiskt är en riktigt snäll, rolig, ödmjuk, energifull, stark, glad och stilig kille .. *host* *host*.. typ. Säger morsan iaf o det tar jag till mig av !
Skämt & sido så är jag nöjd för den jag är. It´s more off me then can reach the eye. 


"Ego"


På Söndag kl 15.00 i Alsike Sporthall möter vi Mälby. Jag kommer vara fett taggad och göra det jag är bäst på i innebandy. "dåligt självförstoende mening", Jag kan inte tribbla eller skjuta så bra men nog fan kan jag stå i vägen för både äckliga gubbar, tonåringar och bollar. Om nån jävel ska fram till vårt mål får dom fan springa på sin vänstra plan halvan, "eller väldigt fort för jag blir lätt trött". =O

Nu är jag trött i huvudet med så ska lägga mig och Sussa.



Happy Valantin´s Day <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0