Plugg & Jobb

Senaste veckan har det varit mycket plugg.
Nästa vecka samt efterföljande vecka kommer det bli värre , om inte extremt. "Typ IB-style".
De kommer bestå av projektredovisningar, obligatoriska övningar, tenta-plugg, möte på jobbet samt jobba lite.
Självklart ska jag hinna med innebandy med.


Pluggar just nu bl.a. Fastighetsrätt. Mycket intressant men ytterst svårt. Att tyda lagar i "Sveriges Rikes Lag" kan ibland vara som att försöka förstå sig på den kvinnliga kulturen. 
Nej får nog slänga i mig lite frukost strax och börja plugga för inatt ska jag jobba liksom söndag natt. sen äre full fart i veckan.

Har serie match på söndag kl 17.00 mot valhall hemma i Alsike. Kom gärna och kolla !

På återseende :) 

Heros can cry

Now I know that heroes must cry sometimesVarit ute på söder med Magnus och Martin Lindgren och ätit mången gott samt tittat på Real m. vs Liverpool. såg dock bara första halvlek =)

nu blir det sova för blir plugg imorn.

Lyssna gärna på låten. Tror många kan finna den bra :D

Nomy

Halloj.

Idag ska jag vara sjukt duktig kille. "Har jag bestämt!"
Jag ska avsluta städningen på mitt rum som jag inte lyckades med igår. "Känns som ett evighetsprojekt"
Jag ska dessutom sortera upp bilder och musik på datorn. "Redan nu kan jag säga att jag inte kommer hinna mer allt idag. Men iaf!"
Jag ska plugga. "YYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Waiting på den!", Jo, men måste pluga lite :/
Sedan blir det Innebandy träning. Efter  den ska jag tok löpa hem för att hinna se endel av Champions League. Matchen "Inter - Manchester United". Farsan har lovat att hålla tvn under besittning medan jag är borta. Det för eventuella missförstånd och förhinder inte ska uppstå. T.ex. att mamma ska se på gröna rum eller fråga doktorn... typ.. Okej more likely att morsan får för sig att se en träningslandskamp i handboll mellan Sveriges dam-juniorer och Azerbanjans damer-juniorer på "tv4 sport och nöje för damer utan fritid". Nej tacka gud för Viasat och Canal+ samt viasat golf. TV för killar/gubbar utan större sysselsättning här i livet. "Fast iofs, viasat golf lär ju vara inräknat under viasat... hmmm ........ YYyyyyy, på mig".

Syrran kommer hem till helgen med sin "bättre" halva =D. Ska bli sjukt kul. Synd att man jobbar, spelar innebandy samt ska plugga. Närå men ska nog få lite tid att berätta om allt skvaller här i knivsta !


Nej usch vad hemsk jag känner mig som lägger upp en sådan normal bild. Lägger upp en mer onormal men civiliserad bild på dessa snuttisar också. Jag är ju faktiskt en snäll storebror .. eller ? :O


Lyssnar på "Nomy - cocaine" konstant idag efter att Michael Alexandrie introducerade mig den igår.
Gå gärna in på hans blogg så kan ni lyssna på låten =) Mången bra.

Längtar tills imorn även om de ska bli mkt plugg :)

Nomy - Gud I miss you

ingen stjärna i skolan

Hitta ett gammalt dokument på datorn där jag svarar på varför inte  jag tror så många är kristna i Sverige.
Haha, hoppas jag inte var seriös för isf fall jag sjukt dålig. Kanske därför jag inte fick någe vidare betyg i Religon i första ring.
----------------------------------
Jag kan bara gå genom egen erfarenhet. Själv är jag ju inte det minsta kristen utom om det är någon fotbollsmatch man tippat på. Då brukar man tro på Gud i 90 minuter men sen brukar det ändå inte gå bra så då är man tillbaka i den gamla vardagen igen. Jag tror inte det är så många som är religiösa i Sverige som det står i texten. Det beror nog på olika saker. Det kan bero på att Sverige är ett land som ligger ekonomiskt ganska bra. Många tror ju på Gud för att dom vill få det bättre. I Sverige är det inte så många som är så fattiga men det är klart att det finns folk som lever ganska normalt och som är ganska rika som ändå tror på Gud. En annan anledning kan ju vara att Sverige inte är ett sånt religiöst land politiskt och medialt i tv och radio och så. Man ser ju sällan statsministern tacka Gud för vår goda välfärd och sånt. Man snackar inte över huvudtaget mycket om gud medialt. Det mesta man hör talas om är alla sekter och det tror jag mer avskräcker ifrån att bli kristen än att ansluta sig. Ytterligare en anledning kan ju vara det att Sverige är ett ganska utbildat land vilket gör att när man har att välja på mellan Guds skapelse av jorden och den mer fysikaliska så kanske folk tycker det låter mer rimligt att tro på den fysikaliska. Svenskar är ju också ett sånt folk har man hört som inte är allt för lätt påverkade. Visserligen säger vi inte rakt ut vad vi tycker men saker vi inte vet riktigt vad det är och betyder ger vi oss inte in på. Vi vill ha en god anledning och en bra förklaring till mycket, och att gud återuppstod och helade sjuka är ingen bra och lätt sak att övertyga det svenska folket om att det är en helt vanlig grej som tur är. Sverige är ett demokratiskt land där man får tycka och tro vad man vill. Det gör att folk inte känner sig påtryckta att göra nått dom inte vill men lika så något som dom vill. Sverige är också ett sånt land där man inte behöver vara helt kristen eller var helt icke troende. Många är nog lite halvt om halvt. Tror på vissa saker men utesluter också vissa saker och vill därför inte kalla sig troende.Det finns säkert många fler anledningar men dom har jag inte kommit på just nu.

Joakim Norell Te1c
----------------------------------------------------

Lyckades även hitta en fräsch liten svenska uppsatts som jag plottra ihop. Måste skrivit mkt på msn på den tiden för någon vidare bra stavning hade man inte :P

Livet på "ön som inte fanns"


Jag öppnade ögonen sakta.  Solen sken rakt in i ögonen. Det kändes som om jag hade ont i hela kroppen. Jag reste mig sakta och kollade om det var någon i närheten. Jag var väldigt trött och yr.

Senast jag kom ihåg var jag på en färja som höll på att sjunka, men jag hade tur och hamnade i en livbåt, men efter ett tag välte den efter att en stor våg slog omkull den. Sedan dess kommer inte jag ihåg något mer.

Jag gick och gick men jag träffade inte på någon. Efter ett par timmar märkte jag att jag var tillbaka där jag började gå. Jag insåg då att jag hamnat på en obebodd ö. Jag var helt utsvulten. Jag gick inåt ön och fann några bär som mättade magen tills vidare. Jag fann ett ställe vid stranden där jag kunde bygga ett vindskydd. Jag byggde upp det och lyckades göra ett spjut av en pinne med min fickkniv. Jag lyckades döda en kanin efter mycket möda. Ön jag hade blivit strandsatt på var inte stor, kanske 2-3 km i diameter. En lång sandstrand sträckte sig runt ön, inåt låg det tät växtlighet av träd och buskar. Mitt på ön låg ett högt och brant berg.

Det började skymma. Jag visste inte hur jag skulle göra upp eld riktigt så jag försökte med att snurra på en pinne på en sten med torr mosa runt som skulle ta eld av gnistorna som skulle komma upp var det tänkt. Efter lång tid lyckades jag. Jag gjorde upp en stor brasa för natten.

Nästa dag skrev jag med stora bokstäver S.O.S. på sandstranden. Jag byggde en liten flotte och ett fiskenät av smala rötter. Jag gjorde upp en eld som var igång över nätterna för att skrämma bort de Oinbjudna gäster.


Jag hade varit här i en vecka nu. Mycket hade börjat blivit rutin och jag började bli skicklig på att fånga föda och göra upp eld, men jag började bli orolig att jag skulle få stanna här en längre tid. Eftersom att det var en Finlands färja jag åkt med förstod jag att det inte kan vara allt för långt till land och jag visste att östersjön var ganska väl trafikerad. Jag förstod att det bara var att ha bra tålamod. Mina kläder började trasa sönder så jag var tvungen att riva sönder mina byxor till ett par shorts.

När jag inte hade något att göra brukade jag bada, prata med mig själv, sjunga och ligga ner och filosofera.

Det hade nu gått en vecka och sex dar. Jag var nu nästan övertygad om att jag inte skulle bli räddad. Jag klättrade upp för berget och kollade efter ett bra ställe där man kunde hoppa ifrån och ta livet av sig. Jag satt ner och funderade över om det verkligen var rätt val. Det hade blivit mörkt utan att jag hade märkt det. Jag satt och tittade ut över havet. Plötsligt såg jag någonting långt borta i horisonten. Det var ett litet ljussken. Jag såg att de kom närmare. Jag for upp och började klättra ner från berget så fort jag kunde. När jag hade kommit fram till lägret och såg ut över havet kunde jag se att ljuset kom från en segelbåt. Jag samlade ihop alla kvistar, pinnar och ormbunkar jag kunde hitta och gjorde snabbt upp en brasa så att segelbåten kanske skulle gå i land. Jag såg båten komma närmare och närmare. Tillslut var de så nära att jag kunde se ... en pirat flagga, och en Irakisk flagga på masten! Plötsligt hoppade fem Irakier ur båten. De sprang mot mig med sina skjutvapen. Jag sprang allt vad jag hade till lägret. Jag hörde hur de sköt efter mig. Jag tog två spjut, en pilbåge och några pilar. Jag sprang in i skogen och gömde mig i ett träd. Efter en stund kom de fem piraterna. Jag spände pilbågen långsamt. När de hade gått förbi så släppte jag iväg pilen mitt i ryggen på den närmaste mannen som föll ihop med en liten duns. Innan de andra märkte var jag var hade jag redan hoppat iväg och sprang till berget dit jag gissade att dom trodde att jag skulle gå. Efter att ha väntat ett tag kom dom mycket riktigt. Jag gömde mig bakom en sten. Jag hoppade fram när de var nära och kastade ett spjut på en man och hög den andra med mitt andra spjut. Jag sprang iväg fort men dom var hack i häll. Jag lyckades krypa upp en bit på berget men dom följde efter. När jag var nära toppen tappade jag greppet så pilbågen gled av min axel. Jag struntade i den och klättrade vidare. När jag var högst uppe hade jag ingenstans ett ta vägen. Jag tittade från avsatsen, och såg att de var nästan uppe. Då såg jag att det var en jätte stor sten på toppen vid avsatsen där de skulle komma upp. Jag gömde mig bakom den. När två personer försökte kravla sig upp rullade jag stenen på dom. Jag kunde höra deras skrik när de föll.

Jag tog deras båt och seglade iväg. Men oturen ville inte släppa taget. Jag drabbades av en oerhörd storm. Vågorna var som hammare när de slog mot båten. Båten betedde sig som ett litet frimärke i stormen. Plötsligt kom en sådan stor våg att den slukade hela båten. Det sa kabrak! Mina ögon slöts till ett mörker


När jag öppnade ögonen kunde jag se att jag låg på en sandstrand. Jag fick panik. "Måtte jag inte vara tillbaka på samma ö" tänkte jag.

Men det var någonting som inte stämde. När jag vände mig om kunde jag se 2 höghus sticka upp bakom träden och lite muller från biltrafiken.

Jag var räddad.      :)


av: Joakim Norell

klass: Te2c
------------------------------------------------------------------

Har städat rummet och hitta en gammal mobil. Sjukt kul att titta igenom och hitta bland annat den här gamla godingen ;)
Den gick ju på repeat i knivsta !


Städa vidare och titta lite på AIK - Storvreta

Försov mig!

Härlig start på dagen...
NOT!

Självklart försov man sig. Mange var inte så impornerad. Varit sen ett antal ggr nu.
Får bli skärpning. :/

Var tydligen inga lektioner på eftermiddagen iaf så jag slapp åka in överhuvudtaget. Hade därför tänkt  göra lite nytta nu och planera studierna, sortera upp alla föreläsningsanteckningar, städa och sånt där nyttigt ni vet.
Hamnade här... hmm

Sitter o lyssnar på massa låtar men Darin´s låt see you in da club går mest på repeat ... sååå bra.'


Sommaren 2009 är efterlängtad ! ...

Lugnet före stormen

Ännu en helg snart över. *Suck*
Den har iaf varit kanon på nästan alla sätt och jag är väl redo för en ny veckas utmaningar. Lite Ågren har man iofs för allt plugg. Men man får se det positivt. Massa Champions League och innebandy i veckan.

I Fredags blev det bowling på Bowlaget !

Inte så länge sedan jag bowlade sist. Hade därför goda förhoppningar om att det skulle gå bättre denna gång.
ICKE ! ...
Jag böev totalpiskad av Anna . Och jag får väl erkänna att det var 3 gången i rad ...
Men att hänga läpp gör jag inte för en lite förlust. Det var riktigt kul med discobowling. Jag var nykter och ruggigt glader :D
Glömde kanske säga att jag bowlade med Anna,, Moa & Majk. Liten bild under på Moa & Majk =)

tuttinutt ...

Efter jag brytit ihop och kommit igen fick jag bege mig till jobbet på Lördags morgonen. Det gick bra och det var riktigt roligt folk jag fick jobba med. Glömde säga att jag var utlånad till Statol i Häggvik. Så var kul och se lite vilka som jobba där och hur de hade det.

Direkt efter jobbet tog jag löpet mot märsta där vi skulle spela innebandy match mot Arlanda. De hade toppat med en hel del A-lagspelare. Men det peppade oss bara mera. Jag var sjukt taggad som resten av laget. Matchen blev till en riktig rysare. Matchen var hård men med rätt bra spel tycker jag. Publiken måste gillat den tycker jag.
Vi lyckades till slut vinna med 5 - 4 och alla var jätta glada och lättade =)
Jag och Jocke Löfgren lyckades tydligen tackla en kille iaf :


Lyckades tyvärr dra på mig en sträckning i högre nackmuskelaturen vid skulder muskeln. Känns ungefär som att ha nackspärr och liksom bränner. Inte alls kul.

Helt slut som man var, samt en ågren över vetskapen om att jag skulle till skolan idag, och att jag endast hade en möjlighet att titta till höger fick mig att konstatera att en ugång vore ytterst jävla korkat. Blev därför till en lugn kväll med min favorit framför melodifestivalen. Låtarna sög, men kvällen var underbar <3

Fick lite uppdate och måste helt klart erkänna att H.E.A.T är mina favoriter :)

Basshunter - I Miss You


Vi hörs snart :)


Säga vad man vill men han kan ...

Darin är väl inget en kille i 23 års åldern ska tycka är bra. Men säga vad man vill men killen är bra. 90 % av hans låtar kan få krogen att gunga. Enligt källor är han inte den "socialaste" killen, men få göra bra låtar kan han.
Är det inte Platina över den här låten eller vad !

 

Sov gott !

Betnér och åter Betnér

Det är så sant det han säger. Haha, han är fan sköööööön ! Sportjournalister i ett nötskal !

HAHAHAHAHAHHAHAH
Betnér snackar om SJ. Ännu mer sant det han säger.
Lite löv på spåren och direkt blir det massa förseningar. Nej säger som Betnér, släng på en plogg, skrapa eller vad fan en eldkastare ! VI BOR I ETT LAND MED VÄDER ! fixa så tågen kommer i tid !
.

Åter till min promemoria.

Centralbadet Sthlm

Haft en riktigt kanon dag. Inte ens en enorm ångest för mitt PM som ska vara inne på fre gör mig på sämre humör :) ... eller jo lite :(
Dagen började bra roligt iaf. Möttes av farsan när jag gick upp på morgonen. Haha, stackarn hade fått nån allergichock så läpparna hade svullnat tydligen. Fan, han hade större läppar än 50cent.
Aja, missade tåget för jag trodde jag hade glömt mobilen men. Men som bekant hade jag juh inte det , insåg det tyvärr när jag kommit hem för börjat letat efter den.
Kom in så småningom till sthlm och "snygg mange´s" residens. Där blev det hård plugg. iaf fram till kl 3.
Då kom Manges morsa med Indisk mat :). Du gissa rätt ! Det var sjukt gott. Inte nog med det så hade hon köp winersemlor. Allvarligt, Det var den godaste semlan jag ätit !


Jaja tillbaka till verkligheten vare. Så pluggade till kl 5.

Sedan drog vi till Centralbadet där manges mamma mötte upp oss.
Att gå in på Centralbadet var som en romantisk orgasm. Shit vad fint det var. jag är ingen "badkille" men de var ruggigt fint där. Avnjöt en nachotallrik, kall-öl, ångbasu, torr-bastu, super ångbastu, bubbelpool i 40 grader varmt och PM och alla bekymmer i världen var som bortblåsta :)


Men det var tungt att komma hem, trött är man och måste plugga fast klockan är mycket. =(
Jag mår bara dåligt av att veta hur tung dag man har med allt plugg imorn. Anna lyckades ta en ganska så bra beskrivande bild tidigare över hur jag faktiskt känner nu =)


aningen överdriven kanske ...

Nej tragiskt nog blir det nog inge plugg , kanske sova så man orkar med morgondagen istället.
sov gott allesammans och känner ni er lite bittra eller sura tycker jag ni ska lyssna på låten under,
Jag lovar, man blir bara GLAD :DGodnatt !

Jag tog emot en kund ???

Det är inte första gången, inte ens DEN HÄR VECKAN. Inatt snacka jag i sömnen igen !
Varje gång dessutom är det något osammanhängande som kommer ur min mun.
Kände mig tvungen att kolla upp lite om varför man går och pratar i sömnen. Jag kom fram till följande

Sömn behöver vi bland annat för att hjärnan ska kunna ta hand om alla intryck vi får på dagarna. Det är också när vi sover som våra minnen lagras på rätt ställen i hjärnan. "I mitt fall hamnar de lite hur som helst tydligen". Man brukar tala om att vi går igenom olika sömnstadier.
I vissa stadier är hjärnan mer aktiv och kroppen stilla, i andra stadier är det tvärtom. Men ibland har hjärnan "missat" att stänga av kroppens muskler då den är aktiv. Då kan vi börja gå eller prata i sömnen. (t ex ta emot kunder mitt i natten och tro man står i kassan på statoil fast man inte alls är på jobbet). Vissa som går i sömnen gör samma saker varje natt, andra gör olika saker och kan till och med ta sig ut ur sina hus och börja gå runt på stan. "Inte hänt mig , än så länge."
Det är viktigt att inte väcka en person när den går i sömnen. Då kan han eller hon drabbas av "sömnparalysering". Det är när kroppen är tillfälligt "förlamad" för att medvetandet har vaknat före kroppen. Eftersom man går i sömnen när man sover som djupast, blir man också mycket förvirrad om man väcks. Vissa sömngångare kan dessutom bli aggressiva och slå omkring sig om de blir väckta. "Jag tycker det bara är pinamt och försöker förklara bort mig". Det bästa är att ta personen i handen och leda den tillbaka till sin säng.
Många går i sömnen när de är barn. "Oftast" brukar det växa bort i takt med att man blir äldre. Men det händer att sömngångare måste få medicin för att få nattro. Det är mycket ovanligt och man väntar oftast med behandling tills personen har vuxit färdigt. 
GE MIG NATTRO !

Ikväll blir det innabandy träning och lite plugg iform av att läsa in ett par rättsfall som jag i veckan ska skriva ett PM om.
Imorn ska jag och Mange och hans morsa till Eriksdalsbadet och .. ee ja bada .. men även basta. Ska bli avkopplande och skönt :P. Manges morsa ska även bjuda på lunch, och ja gratis mat tackar man juh inte nej till ;)

Morsan lagar våfflor at the moment, luktar satans gott . MMMmmm

Avslutar med att lägga in en liten partyhöjare.

Vi hörs

Joshua Radin - The Fear You Won't FallAnd I know it's easy to say but it's harder to feel this way

And I miss you more than I should

Than I thought I could

I can't get my mind off of you


I´m scared that you'll soon be over it

That's part of it all

Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall


It hasnt felt like this before

It hasnt felt like home before you


And I know it's easy to say but it's harder to feel this way

And I miss you more than I should

Than I thought I could

I can't get my mind off of you


And I hate the phone but I wish you'd call

Thought being alone was better

<3


Alla Hjärtans m.m.

Ja i lördags vare alla hjärtans dag. Passade på att ge blommor till de jag hade möjlighet att göra samt de som varit riktigt snälla i år mot maj <3 . Ho ho.

Har jobbat både fredag och lördag natt och det har gått riktigt bra. Inte nog med det så fick man inte riktigt sova ut igår då det var innebandy match mot  Mälby igår samt jag drog ett trevligt men inte så smart move igår att dra och se på Inter Milan hos thomsson igår. Mycket bra match iofs men mina ögon såg ut som två jordgubbar. Mången trött.
Började skolan kl 8.15 idag... e jag sitter här.. not good! Ska åka in alldeles strax iaf.

Om ca ett år kommer jag bege mig till Tjeckien, mer exakt Prag. Jag ska dit som utbytesstudent i mellan typ 1 mars till Juni. Jag längtar sjukt !!! Men självklart är man lite nervös med, men det är en riktigt , "vad säger man" , bost "motivations höjare" för att orka med och klara plugget. Mange vill även dra till thailand 1 - 2 månader innan. Får se hur det blir med det. Beror lite på hur mycket omtentor vi har. klarar vi allt ska vi ha jullov fr.o.m 22 december tills jag ska dra till tjeckien.

Tänkte titta upp lite vad man kan göra i Tjeckien och kom gärna med lite idéer. Det ända jag vet är att de har ett bra fotbolls lag "Sparta Prag", och tjeckien är ju grymma i hockey samt ölen är sjukt billig.

Juste en av sommarens höjdpunkt var ju när jag var med på cyklingen på fiskar festen. 21 störtsköna grabbar ! Vi hade mången skoj. Haha, mycket dricka, femkamp samt party på humelgården i öregrund


Nej inte tid med sånt här nu. Saknar fan msn, men ska försöka fixa de där i veckan.

Peace Out !

Self-confidence

Hej du.

Kom hem från jobbet precis. Jobbat natt.
Är jag trött?
- Svar ja.
Var natten bra?
- Ja helt okej:)
Köpte hem en fin blombukett till morsan o tidningen till farsan. Så snäll man är. Det är juh alla hjärtans dag folk. Väckte morsan med ett liknande flin som detta :)

Hon blev inte så impornerad.

Gårdagen var kul. Mysig kan man väl oxå beskriva den som. Käppar i hjulet av saker jag vet varför finns juh så klart. Det jag hoppas på nu kan väl därför endast beskrivas som en dröm. Men drömmar är väl till för att uppfyllas :) ? Hur som hade jag det kanon, at the moment.

Självförtronde är inget jag besitter av högsta grad. Men det är nått jag alltid jobbat på iaf och tycker i mitt tycke det blivit bättre faktiskt. Jag har fortfarande kanske inte självförtroendet att ta till mig i alla situationer, "se vad jag gör bättre än andra", men jag har nog insätt att jag faktiskt är en riktigt snäll, rolig, ödmjuk, energifull, stark, glad och stilig kille .. *host* *host*.. typ. Säger morsan iaf o det tar jag till mig av !
Skämt & sido så är jag nöjd för den jag är. It´s more off me then can reach the eye. 


"Ego"


På Söndag kl 15.00 i Alsike Sporthall möter vi Mälby. Jag kommer vara fett taggad och göra det jag är bäst på i innebandy. "dåligt självförstoende mening", Jag kan inte tribbla eller skjuta så bra men nog fan kan jag stå i vägen för både äckliga gubbar, tonåringar och bollar. Om nån jävel ska fram till vårt mål får dom fan springa på sin vänstra plan halvan, "eller väldigt fort för jag blir lätt trött". =O

Nu är jag trött i huvudet med så ska lägga mig och Sussa.Happy Valantin´s Day <3

Helgli

Sitter i skolan och suckar.
Ångest inför en riktig jobb helg. Vet inte varför jag skriver nu, sjukt onödigt. Måste iaf springa in på lektion igen nu :)
Hare fint. så hörs vi i helgen när jag har tid ;)

Trevlig helg !


Offspring - You're gonna go far, kid

Ska till skolan nu men har ett problem. Kan inte sluta lyssna på en låt. Den är för bra för att kunna slita sig ifrån.

Aja , blir lunch med Magnus och Oskar idag. Sedan ikväll ska vi iaf feta oss med chipz och folköl och se filmen Never Back Down :) Ska bli trevligt. Sen kommer veckan mest bli jobblí. Men nästa vecka har jag lovat mig själv inte ställa upp till 100%, Det tycker jag man är värd efter jobbat natt en hel Weekend :$
 
Lyssna gärna på låten och säg vad ni tycker om den :) Ha en trevlig dag så hörs vi =)

Fylle begrepp

Min dator har kraschat. Jag blir så less. Sitter vid päronens nu men där funkar inte msn. Livet suger. Men blev ändå lite glad nu då jag hitta lite gamla dokument som jag glömt bort jag hade på den här datorn. Tänkte lägga upp ett av dem här. Med lite tur så kanske det kan pigga upp din tillvaro med:)

Sååå... Sanningen ögonblick.

Hur full har du varit ?

Kan du se tillbaka i tiden och minnas om du varit med om någon liknande fylla som beskrivs nedan, eller kanske är det flera?
Min gissning är att det är flera då jag har ett visst hum om vilka det är som läser.

Jag kan iaf säga att det är ett FÅ TAL som .... som ... jagintevaritmedom . . . iaf. 

Jag skoja! Kan faktiskt inte känna igen mig i någon av fyllebegrepp. Så de så.

- WAITING !!!!!

Okej okej, här kommer begreppen ! Lugnlí . . . .

Askungen-fylla: Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.


Törnrosa-fylla: Du slocknar i hundra år.


Snövit-fylla: Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.


Lilla Sjöjungfrun-fylla: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.


Lilla Rödluvan-fylla: Du vaknar upp med mormor i samma säng.


Kejsarens nya kläder-fylla: Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.


Fula Ankungen-fylla: Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.


Nalle Puh-fylla: Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.


Stålmannen-fylla: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.


Joakim von Anka-fylla: Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.


Musse Pigg-fylla: Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.


Hans och Greta-fylla: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens

uppkastningar.


Pippi Långstrump-fylla: Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.


Stora Stygga Vargen-fylla: Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.


Bambi-fylla: Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.


Attila-fylla: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.


Hitler-fylla: Du slocknar i en bunker.


Christoffer Columbus-fylla: Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.


Tarzan-fylla: Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.


Y2K-fylla: Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är totalnollad så du börjar om

från igår.


Microsoft-fylla: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

Kändes lite obarmhärtigt, men efter 7 års festande i Knivsta har min intellektuella hjärna funnit ett mönster bland knivsta-folks fyllor. Kände mig därför tvingad att förklara den .

Knivsta-fylla: Du vaknar upp med någon som antingen är under 15 eller över 50, (tanken att försöka träffa någon runt samma ålder lyckades aldrig riktigt slå dig under gårdagskvällen), du finner 20 kvitton från people i plånboken (samtliga på en summa över 100 kr), ångern blir dock djupare när du finner att du bytt ut ditt bankomatkort mot ett rabattkort på Sivs-klipperi med ett riktnummer på 014. När du öppnar dörren och ska gå hem inser du att du är på emilsjögren och har endast 5 meter till din egna portuppgång och och du får en deja vú känsla av att du varit där förut, du går snabbt till ängby krog med en låg oddsare på att det var där du glömde jackan, sedan går du raka vägen till ICA ,(men inte för att handla), du vet att du träffar någon du känner där som kan köra dig hem. Du tänker under hela dagen att du ska ta det jävligt lugnt en längre tid nu, men efter ett par timmars tänkande sitter du på en förfest på tallkotten och oar till Lasse Stefans.

En typisk Knivsta bo en ute kväll:
Man står och skriker WAITING i kön intill krogen även fast det är 25 personer före och vakterna står och pratar med polisen. Väl framme och när vakterna frågar om legetimation ger man ut sitt visitkort med adress & telefonummer hem till sina föräldrar då man inte haft råd att uppdatera dessa, man vet dessutom att det kommer vara enda tillfället under kvällen som man får möjlighet att dela ut sitt kort. Väl inne på krogen sätter man sig snabbt vid Black Jack bordet och spelar lugn, cool och rik. Fast egentligen har man inte en aning om vad man gör. Sedan efter misslyckat ragg med dealern som man trodde skulle ha tid att snacka trots 7 hunkar runt bordet som även hade marker till skillnad från dig så går man till baren och beställer två stora starköliii och 2 stycken Starka redbullíi (med förhoppning att få bjuda en söt flamma helst under 15 år och supa ner och lura hem). Succe vänds till fiasko när man inser att alla tror man lagt droger i drinkarna. (vilket man även gjorde i den man inte skulle dricka själv). Stolt som man är försöker man strunta i fiasko och se det positiva. (Mer dricka till mig). Med en promille halt på 1,5 som drastiskt förändras till en liggande 8 finnar man sig utkastad från krogen. Som alltid går man till Etage där vakterna släpper in både djur och människor så länge de betalar inträde. Nere i kapprummet på Etage börjar synen komma tillbaka. Man finner inte transvestiten och hennes lilla chiwuwa´s skämt lika roliga längre. Man går till baren och beställer in en 12:a Long Island. Det svartnar för ögonen och en Knivsta-fylla har ännu en gång funnit sin plats.

På återseende

Weekend of

Hej ivriga läsare!

Helgen är snart slut och en uppdatering skulle väl passa bra.
Jag och Magnus bestämde oss tidigare i veckan för att försöka komma iväg från Stockholm´s misserabla slask samt alla tankar som för en tillbaka i tiden och får en att känna att allt som händer för stunden är på ren svenska skit. Det är tungt i skolan, man ska jobba, man ska hinna umgås med vänner, problem med kärlek och man ska prestera bra i sina sporter man utövar. I vanliga fall kanske man tror att en fredag och lördag kväll med lite . . . okej en mängd alkohol ska ändra allt till det bättre, om inte de så iaf umgänget man är med då. Magnus och jag kände att de senaste 5 åren har inte det fungerat i större utsräckning. Dagen efter brukar en baksmälla och allt det orationella man gjorde på fyllan bara leda till det värre. Speciellt när man bor i hålor som Knivsta och östhammar där rykten och skvaller är lika vanligt som valkar på anna book. Självklart tror inte jag ingen av dessa två ställen skiljer sig från andra ställen men vi ville ha en time out och komma iväg lite.
Det fick vi oxå då vi drog till Östhammar där vi bland annat har fiskat, bastat, ätit sjukt gott, druckit öl i rimligamängder mm , samt gått in i oss själva och ransakat hur jävla bra vi är och hur bra vi egentligen har det.
Känns skönt att kommit hem nu och jag kan inte mer än erkänna att jag faktikskt älskar knivsta. Ibland kan det kännas tungt men ibland ser man bara det negativa och inte det positiva.
Åter till stressen iform av skola, jobb och andra små bekymer. Men va fan, man växer sig starkare för varje motgång och jag tror faktiskt det kommer lösa sig. Bara man vet vad man kan och tror på det man gör och inte ger upp.

Juste funderat på en sak. I USA får man inte köpa alkohol vid baren före man är 21. Men man kan bli skickad ut i krig när man är 18. Fatta tungt om man krigat i 2 tunga jävla år i ett land man inte vet vad det heter (Irak). blir skadad och förlorar benen. Får åka hem till staterna . Ska in på krogen och ta en gravöl. SÅåå får man inte ens köpa en ÖL !.
(Det skulle varit tungt)

En annan sak.
Churchill (vet inte hur det stavas exakt) var ju englands premiär minister under andra världskriget. Han var tydligen ganska arrogant och spydig. En dam hade då sagt ill han:
- Hade jag varit din fru och lagat mat till dig så hade jag förgiftat den.
Churchill svarade:
- Hade jag varit din man hade jag ätit maten.

Nu ska jag ner och äta lite och sedan se på damernas innebandy match. Får se om Malin ska komma hit efter sedan och heeenga. Vi är lika beng, men å andra sidan är vi .. ee.. äsch, vi är väl lite snurriga antar jag fast ändå lite roliga :/.
Typ som kalkonen. Anses som den dummaste fågeln men va fan den är ju go iaf !

peace out

Ett hjärta av guld

I fredags vare bowling. Anna lyckades vinna. No more said.
Hade trevligt och resten av kvällen tillbringade jag med päronen i soffan framför tvn och tittade på "På Spåret" mm.

I lördags spelade vi innebandy match borta mot Almunge. Skum coaching. Fick spela hela andra perioden iaf och gjorde ett mål och spelade enligt mitt "och andras" tycke mkt bra. Blev ändå bänkad i mitten av 3:e. Aja. vi vann med 9-7 till slut.

Lördags kvällen bjöd på utgång. Bjöd över brudarna till mig på en för-förfest. Drog sedan till peter jansson där resterande korv's väntade. Drog vidare till platina därefter. Kvällen gick i stöpet och snack bakom ryggar, lögner och andra tråkigheter är vad jag kommer komma ihåg om den kvällen. Mycket tråkigt då kvällen började så bra. Önskar bara en kväll kunde sluta som man ville när man försöker lägga ner så mkt energi på faktiskt göra saker bra och få folk glada och ställa upp i den mån man kan för vänner. Ni känner väl mig ? Vill jag folk illa ? Kan man inte bara se de goda man försöker uppnå . Ska hjälpa dig vännen .

Tillbringat natten hos magnus . Igår såg vi bl.a på bio och promenerat kring HELA djurgården på dagen. Vi såg både varjar och sheplandsponny´s =) . Haha.

Nu ska vi strax dra till skolan.


Jocke med bakslick i Åre 2004-2005

hare fint,

RSS 2.0