France, here we come !

Nu har jag packat det sista och ska väl försöka sova lite om en stund innan jag ska upp tidigt imorgon vid 4 tiden och åka till skavsta för att  flyga vidare till Rivieran i Frankrike.
Förberedelserna har inte varit de bästa och jag tror vi alla 4 kommer ta de rätt spontant när vi kommer dit. Lite segling och njutning av "förhoppningsvis" fint väder.
Väder prognosen säger dock endast mellan 23 - 25 grader, men de får la duga.

Var och åt lite hos Annish faster och hela Welléns släkte idag. Mycket gott och trevligt. Kunde tyvärr inte stanna vidare länge då jag som sagt var tvungen att åka hem och packa. Men systrarna Wellén skulle ändå in till stan och partaja så de passa fint.

För ca 2-3 veckor sedan blev en pojke (5-6 år) nästan på vår gata påkörd. Är ett par grabbar som kör som dårar här och SJÄLVKLART lyckades en av dessa köra på honom. Stackars lill-killen fick åka till Malmö till specialister som fick lappa ihop hans ben.
Idag såg vi när han med hans syster som rullade honom förbi vårt hus på en rullstol. Han berättade att han fick transplantera hud från hans högerlår ner över hela vänster benet nästan.
Allvarligt, tyckte så synd om grabben att man fick en stor klump i halsen. Han satt där så oskyldigt och sött i sin rullstol.
Men man förundras ändå. För vad säger lill-killen vid ett tillfälle:
- Vet ni, säger lill-killen.
- Jag fick åka helikopter till Malmö ... OCH flyga hem!
NAAAAW !
Nej kör försiktigt för fan i alla områden där det finns barn!

Nu drar jag om nästan 5 timmar så ska väl få lite sömn.

Ska försöka uppdatera bloggen, "om jag får möjlighet", när njuter av ledigheten där i fjärran:) ...tills dess. Herråå

// Made by Joakim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0