the swedish dude´s

Igår träffades vi endel svenskar och slöt upp vid kl 9 hemma i Christophers lägenhet. Där satt vi 6 entasuastiska svenskar och en tjeckisk tjej. (Flickvän till en av Emilarna). Ett par öl, chips och massa "sportsnack". Var jätte kul :) skönt o få prata lite svenska ibland också. hehe
Sverige var väl inte överlägsna men de lyckades iaf vinna vilket jag tycker är bra. Ser fram emot måndagsmatchen sjuuuuukt mycket. Då ska finnarna få smaka!
Efteråt så drog jag och Viktor vidare till samma ställe som jag var på i förrgår, Zlatystorme. Han tyckte oxå stripporna var motbjudande men höll också med om att klubben för övrigt faktiskt är riktigt bra.
Mina lincer har krånglat många kvällar nu, lite störande att en sådan "liten" sak ska få en att tappa humöret på krogen när man egentligen har jätte kul. Men folk röker ju så jävla mycket så det blir irriterande i mina ögon för lincerna ger upp då.... måste skaffa nya lincer, nå bättre.
Jävligt bra regel de där med att man inte får röka INNE på krogarna i Sverige. Här stinker kläderna rök efter en utgång!

Ikväll ska vissa till en klubb som heter Sasazu. Aldrig varit där så ingen aning hur bra de är där? Jag är dock inte taggad för 5 öre.. men de har man sagt förr och man vet hur de har slutat... Men de skulle vara skönt och bara ligga här hemma med lite cola och chips och se lite OS :) ... Mmm I like!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0