Dan före dopparedan


Sitter och taggar för valborg. Mycket frågetecken fortfarande dock.
- Vart ska man vara innan stan?
- Vart ska man vara inne i stan?
- Vart ska man efter stan?
- Vilka ska in till stan?
- Vad ska man dricka?
- Vad ska man ha på sig?
- Vad händer ikväll (kvalborg)?
- Vart är min plånbok ...

m.m.

Iofs är vissa frågor av ovesäntlig betydelse. Men det är fortfarande frågor. Många blir nog besvarade i sista sekund.
Förbereder mig iaf på en tidig morgon. Champanie frulle hoppas jag och ett bra väder och hopp om att få träffa många välbekanta ansikten inne i stan. Årets roligaste dag utan tvivel. Och ni som säger valborg är överskattat, ni har inga vänner!.

Puss hej

Just another day

I lördags var tanken at man skulle pluggat, men den heta solen fick en på andra tankar. Efter lite beach tennis hade man lyckats få de blekfisvita axlarna till fikon röda. Såå värt!

Införskaffa en fräsch tröja förra veckan. En chelsea tröja med mitt vackra namn på ryggen. Självklart även den gyllene siffran nr 12 inprentad där under. Imorn smäller det. Chelsea vs Barca. Då ska dom fåååå !

Idag skulle jag och mange pluggat men konstaterade mången snabbt att det var teoretiskt omöjligt. Solen hade en allt för stark dragningskraft av våra sinnen. Ut i solen med en varsin handuk till Högalidsparken. Där låg vi på klipporna och njöt och prata massa skit. Vi så att säga vårda våran relation till ett bättre plan som mange formulera sig. Det behövs nämligen i hårda pluggtider då humöret ofta kan tryta på varandra.


Min dröm, Hennes dröm =)

"walk in beerfridge" vs "walk in closet"
Vad skulle du välja?

Jag älskar killarnas jubel. De slår tjejernas lycka med hästlängder. Ren och skär lycka =)

Det sägs att Einstein blev orolig när han inte hittade sin biljett på en tågresa genom Tyskland. Konduktören kände igen den berömda passageraren och var beredd att se mellan fingrarna:
  "Det är helt i sin ordning, professorn." sa kondukören.
  "Ja, kanske för er. Men om inte jag hittar den vet jag inte var jag ska kliva av." svarade Einstein.
Citat hur handboken för tankespridda.

Godnatt

Tankspridd?

Hur tankspridd är jag?
Kom nämligen på för ett tag sedan att jag hade glömt min väska och matlåda i bilen och bestämde mig för att hämta de, varefter följande hände.
Saken var den att jag duktigt nog igår kväll och hade förberätt med en matlåda för jag skulle till anna. Jag glömmer alltid min matlåda hos Anna så försökte vara lite smart med att låta den vara kvar i bilen. Otrurligt men allt för vanligt kom jag ihåg iaf min väska men inte matlådan som jag hade i bagageluckan med en annan viktig skolpärm. Med en Hög suck på tåget ca 10 minuter efter avgång från knivsta insåg jag mitt allt för vanliga misstag.
Så, nu när jag kom hem tog jag med mig min väska som vanligt och .... nej juste... inte matlådan i bagageluckan med den viktiga pärmen!
Därför fick jag för mig för 30 minuter sedan att gå ut och hämta dem. När jag öppnar bagageluckan ser jag där mina vinterdäck. Min tanke säger "suck och stön jag plockar väl in de jävlarna i garaget då". Konkar in däck efter däck.
Eftersom jag vill vara lite smart och slippa gå fram och tillbaka lägger jag nyckeln i bageget medan jag tar ut det sista däcket för att sedan kunna låsa bilen och slippa gå tillbaka och göra de. Jag lägger nycklarna i bagaget samt stänger bagagluckan men glömmer att ta ut nyckeln för att KUNNA låsa bilen. Tack gode gud för min tankspriddhet så har jag lyckats glömt mina reservnycklar i handsfacket. Kan med hjälp av de öppna bagageluckan och ta fram nycklarna och låsa igen och ta in däcket. Väl klar och sittandes i soffan och precis slaget upp en bok handlades om TANKSPRIDDA kommer jag på att jag nog aldrig tog in matlådan? 
Vågar jag hämta den eller kan de lika väl sluta med att jag står där utelåst från mitt egna hem !? 


Förvirrad . . .


Förkyld!

Då var det dags igen. Förkyld. Blåsor i munnen har påppat upp som kratrar i käften under dagen. Jag har hunnit med att nysa på både Oskar och Magnus.  Och javisst, halsen börjar svida sådär lagom skönt vid minsta lilla rörelse. Toppen!
 
Igår var en sådan där dag som man bara vill lägga sig på spåret och dö på. Be ware, att om du vill dö på ett spår, lägg dig då på en pendel alternativt ett spår på en tunnelbana. Regionaltraffiken kan ofta ha stora förseningar som kan leda till att man hinner ångra sig. Om tåget överhuvudtaget kommer det vill säga.
Nej dagen var så tung att när jag väl kom hem nästa bara skratta jag. Det är skönt att man kan stänga ute bekymmer så lätt. Eller börja man bli skitssssso. ?

Denna dag har å andra sidan varit mycket bra. Skolan har gått bättre än på länge och man känner att det finns hopp om livet. Lika bra att passa på att njuta tänkte jag och Oskar och mumsa i oss ett par varsinna stora köttbitar med ugnsstekt potatis och bea till på lunchen.

Sitter och försöker komma på saker och skriva så glömmer jag de viktigaste. Man är juh lite tankspridd ..
Jag har köpt ny bil. En SAAB 95, 2.3 liters, turbo. Säger inte mig så mycket men ska vara 170 hk samt chippad. Kan inte så mycket mer om bilen, men ja .. e .. jo men den är fin .. 
Apropå bilar. Jag och micke såg på Fast and the Furious i måndags. Cool film faktiskt ;) Vi åt ruggigt mycket chips och popcorne. It was Nice!

Golf tävling den 16 maj. Dags och börja träna kanske? Om jag hinner!? Ska iaf utnyttja mitt presentkort på Eurogolf innan dess.

Nu blir det till och göra lite nytta istället för sitta här och snacka skit.

Ses !

Sammanfattning

Blogga aldrig på fyllan. De kan få koncekvenser:)

Nej kvällen tycks ju redan vara förklarad så de är väl i princip bara att slänga upp lite kort.
Har ingen aning om vem som fick kapsylen? Tror att sluppe ligger farligt till samt peter, torre.... skulle kunna fortsätta och dra halva laget typ.
Det var iaf jätte kul trots ett par missförstånd. Nu får vi samla kraft till nästa år så blir de antagligen ännu tuffare i div 4 =)

Juste Peter Lundin gav varje spelare en "lite rolig" replik: Många av dem var riktigt klockrena. Om jag minns rätt löd min:
"Norell som med kraft flyttar folk upp på ribbstolar och som får något vilt  i blicken när han öppen gata får." 
True,... true.

HÄR KOMMER BILDERNA I EN FÖLJD FRÅN KL 11.00 TILL 24.00, SEN DOG MITT BATTERI =)

Inför Brännbollen,... SJUKT KALLT!


Peter var redan då taggad vid kl 11 efter rykten om 5 öl på morgonkvisten.


Jonas var taggad också!


"Haha, skedde under superliga finalen ;) Grabbarna hade helt enkelt för mycket energi i benen."


Bilderna är tagna i lokalen och på greken´s. Förvånad att vi inte blev utkastade med tanke på hur mycket vi svina och skrek. Kvällen i lokalen sluta vid 24 och vi drog därför vidare ner på Ängby då. Var rätt mycket folk och ganska kul där faktiskt. Har tyvärr inga kort därifrån.

Jag avslutar med en bild på en person vars tillstånd på slutet av kvällen mycket väl kan leda till att han kommer bli tilldelad kapsylen =)

snabbi

Allvarligt. Har inte tid med att lägga ut större tankegångar om kvällen eller bilder. Det får isf komma imorgon om jag får tid. Bilder finns iaf ska ni veta !

Kvällen var sådan att man fick försvara en gammal bundsförvant. Missförstånd eller ej? En barndomskompis backar man alltid! Struntar i vem som hade rätt. Tror det löste sig tillslut på grund av mestadels missförstånd.

Fick öl i håret. Tänkte hälla tillbaka men då fick man skit helt plötsligt :O ... opps. SÅ VÄRT ! Not. Men synd som det är så är man en alldeles för snäll kille, eller? =)

Juste tjafsa med Eline och Charlie, Tänker inte gå in på anledningarna. Dels för jag knappt kommer ihåg vad anledningarna till tjafs var men framför allt för att jag vet att jag ägde respektive. Förlåt. ni är jätte snälla tjejer men vad det än var ni skulle försvara var ni chanslösa. Jag är en ruggigt osäker och kritisk kille mot mig själv. När jag uttrycker mig så här är jag ruggigt säker och har antagligen haft ruggigt rätt. Snälla ... trotsa inte.... finn er i en långsam och helt vanlig utbrändhet av Joakim Norell.
C, finner jag tragisk över sin onödiga sarkasm, som var vidervärdig på min själsfränd.
E.... berättar för de som vill höra.

Sov gött. Kvällen var överlag i det bästa slag =)
Sakna Wellén´s & lite bugg bara=)

Puss!

Hyundai gick i min himmel in.

På förmiddagen har man hunnit med att hälsa på systemet med Majk och sedan har vi spelat brännboll med de flesta i Sk Vide. För er som inte hänger med så är lagfest idag.
Vi är ett lag med ruggigt bra sammanhållning och de flesta vet hur man ska få  en fest att slå alla rekord. Ikväll är inget undantag och förväntningarna är höga. Läs bara marres blogg om oddsen om vem som mest troligt kommer dynga mest ikväll. "foundmyway.blogg,se"
Brännbollen var rolig och ett par tabbar har man redan hunnit med. Kvällens kapsyl kommer jag hålla mig ifrån men kul ska jag ha iaf ;)
Alla är varmt välkommna till lokalen på högåsvägen ikväll. De kommer nog bli en riktigt "trevlig" kväll.
Nu blir det duschen och sedan bär det av mot lokalen för att se på Superligafinalen i innebandy för att sedan äta med laget på Greken´s. Efter det drar vi antagligen till lokalen igen.
Bilder är redan tagna och jag vet med all säkerhet att fler pinsamma bilder kommer att tas i en eskalerande takt.

Juste. Icke att förglömma. Sålde min ögonsten igår ... nej det var inte Anna Micke! Där snackar vi ovärderligt.. men min hyundai coupe "såldes för övrigt långt över värdetaxeringen". Utan prutning eller konstigheter. Nu blir det istället till att kanske köpa torbjörn´s "pärla". Det får bli min nya "cobra" :)

På återseende !


Köpi?

Sitter och väntar på en herre som är på väg hit från västerås för att titta om min bil skulle vara aktuell för ett eventuellt köp. Skulle vara riktigt kul om han vill köpa den så jag kan köpa torbjörn´s "pärla".

Sitter även och sorterar lite skolmatrial, uppgifter och projekt m.m. samtidigt som jag sitter och tittar på lägenheter. Gjorde en ansökan på swedbanks hemsida om ev. lånelöfte. Fick ett stort fett ERROR. Tog det som ett nej. *suck*.
Det är klart, skulle jag varit banken och en kille kommer in och vill ha ett lån på en halv miljon och hans säkerhet är att han är student och jobbar extra på statoil så äre klart jag skulle nekat honom då. "Ett par gratis biltvättar skulle jag å andra sidan fått svårt att tacka nej till om det skulle vidtagits som mutobjekt."
Nej blir till att vara lite snäll mot mor&far ett tag till så kanske de kan gå i borgen? Vet itne ens en när, var eller hur jag vill ha boendet. Kanske ska börja där.

Ska sortera vidare så återkommer jag om bl.a. hur bilförsäljningen gick.

Lyssna på remixen av Alesha Dixon - Breahte slow så länge.CHELSEA


Sitter och tittar runt på bloggar om någon bloggat om matchen Chelsea - Liverpool igår. Hittar typ ingen. Antingen är folk väldigt ointresserade eller så har väl folk inte hunnit blogga om det där än. Såg att malin hade lagt in lite åsikter om matchen. De inläggen handlade dock mest om hetingar och sånt :P
Min kunnighet inom fotboll är inte vidare bred, kan ha att göra med att jag försöker sluta hålla på Trelleborg och istället gå över till ett lag som spelar lite mer defensivt, nämligen AIK.
Nått som är säkert är iaf att jag håller på Chelsea. Grundaren till det är min ögonsten Mourino "eller hur fan de stavas" som då var tränare för Chelsea men som tråkigt nog bytte lag.
Nej jag måste säga, Micke och Martin, shame on you. Ni som brukar vara snabba med att lägga ut era anekdoter, tycken och tankar om sport i största allmänhet. Skärpning. Jag läser hellre era bloggar en Westlund´s.
Själv tyckte jag matchen var grym. 4 - 4 blev det och Liverpool var farliga ända in i slutsekundrarna. Shit, nog för att jag håller på Chelsea men det var jävligt kul och spännande när Kuyt nicka in 3 - 4 =) 
Om jag fattat rätt kommer Chelsea få möta Barca i semifinalen. Då kommer jag inte ha lika stora sympatier för motståndarna. Messí och Etó får hålla i hatten. För Lampard, Terry och grabbarna är heta dom med. Jag tror på en rafflande semifinal, där samtliga kataliner på Camp Nou kommer sörja när matchen´s slutsignal kommer vissla.

See U

Bildii

Lyckades hitta lite bilder från utgången på Platina i lördags.
"Med lite hjälp av Maries kommentar från mitt förra inlägg :p".
Tack Marie =).


"Richard till höger. Det är Mange´s polare. Lyckades aldrig träffa på han, too bad:("


"Såå söta Wellén´s. Men killen i mitten´s ögon fullkomligt glittrar. Vilken man, vilken kar, vilken ... heting?"


"Nämen självklart lyckades jag klämma in mig på ett kort också... Barhängiii !?"


same old same

Då är man tillbaka i gamla vardagen. Bakom skolbänken det vill säga. Telefonen ringer som navligt med jämna intervaller och undrar om man kan jobba. "Tillägger där att det är chefen som frågar om jag kan jobba, självklart inte telefonen. För telefoner kan ju inte prata !?".

Suttit nu med micke och åtnjutit filmen Death Race. Andra gången jag ser den men den är fan grym. Kan jag varmt rekommendera den till de som tycker om action. Dock kan filmen vara en besvikelse för de som är lite kräsna och bara vill se "verklighetstrogna filmer".

Duktig har man varit som sagt och klarat av första dagen i skolan. Morgon dagen blir tyngre varav följande 2 månader blir fucking brutal. De avslutas med att man går in i en sommar som mestadels "most likely" kommer handla om jobb. Men jag kommer iaf få börja sommaren med att få äran att både uppvakta en underbar Anna Wellén som tar studenten samt uppvakta min gryma syrra, "som för övrigt har bl.a. läshuvud till skillnad från mig", när hon tar sin examen. Inte illa va.

Nu blir det till att krypa till sängs.

Juste... Helgen.. Den var jätte bra. Var på platina med sekii o mickii o sveniii mf.l. Hörde att några fastnade i norrtälje.. nämner inga namn.
Skönt att ha en helg som var ganska "normal". Vimmelbilder hitta jag inga, har faktiskt ett minne dock som säger att jag ska vara med på en.. får leta vidare.

Fick en bok av Anna i torsdags. "En handbok för tankspridda". Jag tar det inte som en komplimang, men med den självdistans jag har tar jag emot den med öppna armar och ett sött litet fnitter. Tack sötnos ;)

Sov gott =)

Summer-09

Allvarligt. Detta måste vara världens bästa låt? Hon har iaf en röst som får en att tappa hackan av avund.
(Ursäkta min sarkasm, men låten är så dålig att den NÄSTAN blir bra)
Den får en nästan att längta till sommaren . . . NOT , haha.

Sunny days filled with work

Solen hettar om dagarn och de flesta njuter av att sommarn verkligen börjar visa att den är påväg.
En annan har tyvärr inte fått åtnjuta solen i någon större utsträckning. Man har istället fått spingiii på jobbet medan solen stått i senit. Kroppen må inte vara vit som en gravyard, men nog skulle det inte skada med lite sol? Om inte skulle det iaf vara skönt att bara få ligga och glassa. Apropå glass . . . Ingen mjukglass har man ännu fått njuta av. Hmm . . . Fy och skam.

Ska iaf njuta av ett par öl ikväll sedan blire studywork all week long.

Återkommer om eventuella skvaller efter en helg "ingen märkvärdigare än en annan helg" som knivsta brukar lyckas fiaska lite misslyckade äventyr och händelser.
var varse om att bilder kan få åtnjutas. (Eventuellt barnförbjudna?)....

Till salu!

Party nissar

Var tvungen slänga upp en bild på dessa söta gossar från i fredags!

Hyundai sport coupé
Annars då?
Jorå satt. Försöker göra en massa nytta iform av att städa och plugga. Tyvärr har jag inte hunnit med mycket av det (för att inte säga inte hunnit med ett skit), pga att jag ska sälja bilen. Hållt på och byta däcka, mecka samt städa det där #¤%/! åbäket. Eller jag menade självklart den där Pärlan.
Nu har jag iaf blivit klar med det mesta som rör bilen. Det enda som finns kvar att göra är att lägga ut den på blocket.Vackra bilder va? Särsta är då en perfekt plats att ha i bakgrunden för sina foton. Kan tillägga svårigheten med att bara få med "särstabadet" i bakgrunden. Det är nätt&jämt att en morsa som håller upp sin typ 2 åriga son över sopkorgen för att kunna skita. "Jag lärda mig skita under dåliga omständigheter men de där tog priset".
På foto 3 var det nära ett mopedist gäng blocka hela bilden. Men det hade bara varit coolt. Jag menar 7 fjortisar hängades på 2 mopeder, "inte 7 för att dom är 7 personer, utan 2 moper.", Rökandes, hostandes, fnittrandes och fejkbrölandes ekade deras karisma över särsta. Med hjälmen sittandes över pannan på en person "som en keps ni vet", föll tåren från min kind. Förlåt, men det ser så Jävla fjantigt ut!
Bilen är välputsad nu iaf och hoppar fram på vägarna som gammel-farfar och lacken påminner om farmors rostiga hy. Vet ni inte vad ni vill göra av med 23 000 kr kan ni kontakta mig.
"Nej allvarligt, bilen är i bra skick och går som en vessla. Fjortisarna sätter klubborna i halsen när man åker förbi och högtalarna skänker bilen en karisma i nivå med Flo Rida."

El Stockholmó
Imorn blir det en tripp till sthlm där jag ska träffa Anna och MariE. Ursäkta att jag artikulerade ditt "E", men Anna tror inte jag kan skilja på Marie och Maria. Men det kan jag egenTligen?
Vädret tros bli bra och jag hoppas få åtnjuta årets första mjukglass samt se runt efter lite mode att bära till sommaren. En fika med nybryggt kaffe inklusive bakelse är heller inget jag skulle banga på.

Hare fint.
Peace Out !

OBS! (De där om 2-åringen som skulle skita var lite lätt överdrivet, dock finner jag det väldigt roligt, annars kan ni räkna som vanligt på en sanning om 30% av det som står i mina bloggar.) Puss

Redroom is da shit

I fredags spelade halva vide någon form av nattcup i allianshallen. Själv var man taggad för fest men begav mig till allians med micke, torre, jonas, och så torre's pavvo. Juste icke att förglömma vare nå tjejer i thomsson's bil. En låg oddsare. Var ruggigt segt och se på innebandyn men var jävligt impornerad på hur bra tjejerna var i varje lag. Var sjukt kul att man fick se så många "proffs" också. Men efter blivit ertappad med TORRES öl och för jag dessutom var tillräckligt glad i hatten , liksom löken och peter,  så begav vi oss till redroom och efter det till  bluemoon-bar. Riktigt rolig kväll där jag måste säga att redroom var helt klart över förväntan. Förutom en bartender som hönsade mig och peter att dricka en jävla massa tequila så var det soft med ett ställe där det fanns tillräckligt med bröd till korvarna. Bra förfest ställe.

Idag ska jag städa och plugga lite. Eventuellt kommer mormor & morfar. Ska blocka fram mitt bredaste leende och sitta och ljuga med morfar;)
Ikväll åker jag till Anna. Awiii:D Hade lovat komma igår men blev inkallad och jobba:( " Suck! " . Ikväll får de istället bli P-corn, chirre och en bakels kan man tro ?

Juste ska sälja bilen. Om någon är sugen på en Hyundai coupé 97 för 22 900. så hör av er ;)

OBS. Om ni börjar pruta får ni bereda er på att mamma höjer priset. Hon påstod att hon skulle sälja bilen för 25 000 trotts att jag ska lägga ut den för 22 900. Haha, många lär få en chock när de kommer och prutar ner priset lite  och så höjer morsan priset över utgångspriset. Hahahahahaha


Runaway

Helgen närmar sig med stormsteg. En jobbfri helg! "so far".
Dessutom är det starten på mitt påsklov. "Happy".
Även om det kommer innehålla mycket plugg så är det skönt att slippa åka till skolan och gå på föreläsningar och sånt. Jag ska försöka göra det bästa av påsklovet och hinna med så mycket trevligt man bara kan. En tripp till sthlm blir det med all säkerhet för att spendera endel pengar på kläder och annat smått&gott.
Till helgen hoppas jag det vankas lite fest. Det känns länge sedan, men det var det ju inte när jag tänker efter. Men om helgen bara blir lugn grinar jag inte för det, Det är ju ändå bara snart 1 vecka kvar till påskhelgen.

Njut nu istället lite av Darin´s sköna hit som går regelbundet på NRJ medan jag glider ner till soffan och ser på när Sverige får pisk.

Ciao


RSS 2.0