Serie start

Igår vare seriestart i innebandyn. Fjärdhundra stog för motståndet. Hela laget tror jag var sjukt taggade. Eftersom det gick relativt bra på DM hade vi ganska höga förväntningar. Tyvärr tog vi väl oss vatten över huvudet och fiasko lurade bakom hörnet. Vi spelade lamslaget och segt. Ska jag var helt allvarlig liknade vårat spel mer ett förspel i en sexuelll-akt mellan Peter Harrysson och Baben Larsson, än ett taktiskt och strukturerat innebandy spel. Det var groteskt fult och dåligt !
Matchen slutade 4 - 4. Ett stort IG i mina ögon.

Syrran ska nu i helgen till sin kompis ex och bli fotad av någon "fotograph". Som har en "hemsida". Så tydligen ska hon få modella lite (: , Coooolt säger jag . Själv har man en kompis ex som är utbildad "gynekolog". Som har en egen "mottagning". Dit skulle jag kunna gå, men tror inte jag skulle komma därifrån "levande / hel", och framför allt inte med någrå modell bilder (möjligen bilder av min ändtarm, och en profilbild av min vänstra skinka). Nej men det är kul att syrran ska få plåtas. En annan finns ju fan inte ens med på ett ända familjefoto typ. Fatta, jag platsar inte ens där. Visst man ser inte ut som Brad Pitt typ, men jag ser för fan bättre ut än Ipren-mannen! Men när man inte ens får vara med på plåtning för tidningen "Min Häst", då börjar man fan undra!? Framför Big Ben bytte morsan och farsan ut mig mot någon liten jävla chilenare. "han hade fin lugg".. ye ye whatever.

Nu ska jag laga mat, plocka ur diskmaskinen, plugga. Jag är glad om jag lyckas pocka ur diskmaskinen. .. Opps nu kom mamma hem. too late. Han inte med någe ... :S

Scandinavian Masters spelas i år på Forsgården, vilken fantastisk bana och framför allt, vilka räkmackor!

Peace Out !

Visa delar ur texten kan vara aningen överdrivna och påhittade.


DM i innebandy

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Helgen har varit fri från alkohol iaf (sjukt skönt). Bara för det inte förekommit alkohol i helgen är man ändå helt slut. Har ju spelat DM i innebandy. vann 1 och förlora 2. Låter dåligt men det var en riktigt bra insats av oss då motstånden bestod av lag från mycket bättre serier än där uppe vi ligger.

Idag var jag och Anna på utflykt till B&W. Var bl.a på IKEA. SÅ sjukt mycket man vill ha. Måste verkligen säga att jag tycker det är hur kul som helst att strosa runt där :P

Nej min helg har varit kanon. Så hoppas det blir en lika bra vecka som kommer =)

Såg lite på Ryder Cup nyss. Hata America, fett störiga. Inge Fair Play där !

Göran sa ett bra citat oxå:

En millimeter är litet . . . Oftast.

Nu ska jag sova lite.

peace out !


Super Dag!

HEJ !

Hela veckan har flyttit på toppen i skolan. Helt skumt nog har jag och Magnus förstått det mesta. Som grädden på moset fick vi idag alla labbar som vi måste göra i vår matematik kurs. "Yee whatever" säger ni. Men kan meddela att det rör sig om arbete på ca 50 - 70 timmar fram till jul som vi mer eller mindre slipper.

Med dessa glada nyheter begav vi oss ner på stan. Vi skulle luncha och shoppa (blus, shorta, skor) . Blev inget denna gång men vi har spanat in några ruggigt fina klädesplagg som kan bli aktuella. Vi studerar nu på KTH, att komma till skolan med mjukisar kan leda till elaka blickar. Folk är stiliga, smarta och sofistikerade. Helt enkelt inte som jag varit men nu ska bli ;) haha. "Försöka bli". Men . . men vi var även och tittade runt på staden Stockholm. Tog endel bilder men orkar inte lägga upp dem. Vi var på Östermalmstorg, normalmstorg, kungsträdgården, djurgården, sergelstorg, hötorget och avslutade med att gå vi drottninggatan vidare till T-centralen. Tog en lunch (Lasagne) vid hötorget och en stor kaffe latte . M.M..Mmmmmm . Var även och tittade till biblioteksgatan. Min kusin Malin Nyholm jobbar där på Armani. Ska dit en annan dag igen och säga hej när jag är lite mer "uppklädd" (:

Malin Nyholm

Ännu en god nyhet är att jag tränade innebandy igår och låret höll ganska bra. Ska därför idag vara med och spela innebandy mot teknologerna (div 3) till att börja med. Hoppas det kommer gå bra. 

Veckan låter iofs bra rakt igenom, men det vore tyvärr att ljuga. Tack Jocke och Majk för allt. Brothers4life. Jag svarar nästa gång det är ni som ringer.


Ikväll får jag hålla om dig <3

Zachrisson:
Han är 3 1/2 meter lång... jag överdriver inte. Alltså, han är drygt 2 meter lång!

Peace Out !

9 in the afternoon

Nej jag är inte efter! Hörde den här låten för länge sedan. Men hörde den idag igen. Tycker den bara är så skön (:

 

Peace Out !

23 år av glädje

Hej ! Så har man fyllt 23 år. Får tacka alla snälla personer för era gratulationer och för alla fina presenter =) T.o.m chefen på sommarjobbet ringde och gratta mig :P Fick dessutom en fin liten dikt av Malin =) se den gärna på hennes fina blogg. Har gått i skolan hela långa dagen och börjar nu inse att de 3 kurserna jag har verkar genomförbara :) Fattar faktiskt . Det är lite sensationellt =) Stolt jocke . Bloggen verkar störd. går inte och lägga till bilder eller någonting. Får bli till att gå och sova istället. För att få lite stil på det här inlägget så får jag avslut med ett Zachrisson citat. Det är ovanligt att golfspelare kommer ifrån London. Där finns ju så mycket annat att göra som t.ex. äta hamburgare.

Brandy

Ännu en vecka förbi. Det går fort nu. Snart är det jul.

Just nu sitter jag och har en hel del jag borde göra. Skicka efter en studieanmälan så jag får studielån, registrera mig på kurser, programmera ett program som gör om kilometer till miles och städa. Istället för göra sådan nytta fastnar jag självklart här.

Låten Jump med Van Halen drog precis igång. Får en direkt att tänka på innebandy. Tråkigt nog drog jag på mig en sträckning i baksida lår för några veckor sedan. Eftersom det blir bättre så pass sakta är jag mer eller mindre säker på att jag kommer missa DM om en vecka. Har jag tur kan jag snart börja träna lite lätt och kanske med lite tur vara med på serie premiären. Det är med stort vemod jag inte kan träna och spela matcher. Innebandyn är nämligen det jag ser fram emot mest nu i vinter.

Kulturnatten är som många vet nu i helgen. I brist på intresse på det kulturella bryr jag faktskt mig inte ett skit om ett gäng nissar som spelar musik, sjunger och har utställnngar i galleriorna. De är säkert jätte duktiga men dagen till ära tillägnar jag hellre till att festa som många andra. Fjortis natt, so bee, men det är sjukligt med folk på krogarna och där "borde" inte fjortisarna hålla till.

Grannen (Bert Westin )tittade förbi igår, nybliven farfar. Innebär att min gammla klasskompis Anna Westin blivit moster och Martin Westin blivit pappa. Grattis :) Sonen deras har inte blivit tilldelad någe namn men tydligen var Isak aktuellt. Bibliskt och fint , eller hur vare nu Welléns (A) Han berättade även att han skulle till Italien idag och se på formellet med jobbet. Så coolt. Billigaste biljetterna går på 2500 kr, alltså dom billigaste! Deras platser var vid mål och startrakan, vilket trissar upp priserna till mer än de dubbla. Pappas jobbar kompis ska till Wisconse eller vare var och bila 8 killar och spela golf och slutligen se på Ryder Cup. Ännu coolare! Vad ska jag göra i höst? Inte mycket=(

Lagfest iofs i oktober. Efter våran match mot Tobo-Örbyhus. Kan juh hoppas på buss i år igen, haha. Gula-Villan vid emil är iaf bokad!

Göran Zachrisson:
Nu står han där och ser ut som en bläckfisk som nyss fallit ner från ett träd.


Skön låt


Måste ses !

Klippet handlar om hur två killar tar hand om ett övergivet lejon från mycket tidig ålder.
Så småningom blir lejonet för stor för att de skall kunna ha kvar honom. Han måste därför släppas ut i det fria. Efter över ett år letar de två killarna upp lejonet för att träffa honom ... Se vad som händer :O
 

Göran Zachrisson citat:

En lång och gänglig spelare, en och åttiofem centimeter lång!

Misstakes

Everybody makes misstake. 
And the most important thing about misstakes are 
that you stop them from reapeting themself.
If you don't .. you want get accepted.


I´m sorry, I'll do better

Over ? It´s not !

Jag har väntat, väntat lite till och sedan så har jag väntat ytterligare. Idag hörde de äntligen av sig. Kl 10.06 ringde en av del-ägarna på Reflex och talade om för mig det sorgliga beskedet om att jag inte skulle få jobbet hos dem. De vågade nämligen inte sattsa på en färsking som jag. Jag hade för "lite" kött på benen och de hade inte resurser i dagsläget att anställa mig och "ta hand om mig". Trist när det står på deras anställnings-ansökningan att dom söker en NYEXAMINERAD BYGGINGENJÖR. Förväntar dem sig att man pluggar OCH jobbar samtidigt ??? Hmmm. Nej det var riktigt tåkigt. Får nu istället bli plugga om inget annat jobb turligt skulle dyka upp. Fan det enda jag vill är nu att flytta och börja plocka vuxen poäng. Men vad är meningen med att flytta till en sketen 1:a , bo som en jävla mus och äta som en jävla råtta !? nej jag vägrar, ska jag flytta ska jag flytta till något som är bättre än det jag har nu och ha någerlunda med pengar.

När jag fick beskedet idag blev jag självklart ledsen. Konstigt nog kom jag på mig själv njuta och tycka om skolan och tralla på en Amarican Pie låt när jag förstod ett matte tal. På vägen hem på tåget kom jag på mig själv vara jätte arg och ville bara strypa kärringen som ringt mig. Humöret svänger till både höger och vänster. Något som står fast dock är att jag nu klarar av att plugga men om 2 år då ? Jag tror inte det och är därför väldigt skeptisk till att studera vidare. Visst titeln Civilingenjör rimmar lätt i mun, men pengar i fickan just nu lockar nästan mer. Långsiktigt korkat och tänka så men jag vill ha pengar. Aldrig haft det juh! :(

Inte nog med den tunga dagen. När man kommer hem bjuds det på korvstroganoff. Gaaah ! Snälla , Jag hatar juh det !
Men snälla föräldrar som man har erbjuder de sig att betala resorna till skolan som ligger på 2400 kr i månaden iaf. Så korven smaka ganska gott iaf.


Saken är den att man känner sig så splittrad. Man tycker synd om sig själv och blir sur på människor som inte förstår hur man känner. Man vill att folk ska lyssna och tycka synd om en. Men när dom väl gör det så blir man ändå bara grinigare och tycker dom inte ska bry sig så mycke. man beter sig som ett ass när man inte vet varför man är sur eller vad man är sur på. Jag vet nu vad man är sur på, och det är sig själv, man försöker bara hitta en syndabock. Man får helt enkelt ta sig i kragen, söka nya jobb, plugga hårt för vad gör saken bättre av att ligga hemma och tycka synd om sigsjälv ? Jag fick trots allt mat idag! Jag behövde inte betala den, Jag behövde inte laga den, jag klagar på att jag inte fick ett jobb på ett ARKITEKT kontor och TVINGAS plugga på KTH. Nej, det är så synd om mig så jag ska gå och hänga mig i en äkta Schasmir halsduk.


I helgen är det iaf cup och paintball som gäller. Anna ska till Åland och se på A-laget i L-100 spela match mot Mariehamn. Lutar åt en nykter men inte speciellt lugn helg då det är far och fläng överallt + ev. avsatt tid för studier. Nej nu tycker jag så synd om mig själv så skulle varit skönt om Anna varit här och lyft mitt humör en gnutta till det bättre :$ . En mys kväll med chipz, p-corn, dipp, cola, vindruvor etc imorn with my love ska nog få mina tankar på ett positivare spår. :)

It´s not over. I´ll just try do it right next time !

Peace Out !


Waiting !!

Första dagen i skolan på KTH igår.
Börjar med att vi inte hittade salen vi skulle vara i, vilket resulterade i 10 minutes försening. Det var inte så pinsamt dock. Det var bara 143 st andra studenter I TID där. Kände även mycket bättre när man inser att hela kursen går på engelska. Investment Analys. Fatta inte allt han sa men de matematiska termerna verkade lätta iaf. (Var faktiskt inte sarkastisk där).

Efter första lektionen bar det av till Programmeringen. Det var en salig blandning av n00bs och vattenkammade lockar. Såg ett par emo´s också. Kommer bi lite halv tufft att plugga. Många ämnen går nämligen paralellt vissa dagar vilket medför att vi måste prioritera vilken lektion vi ska gå på.

När jag satt där igår på Investment Analys och lyssnade på ett kille som såg ut att vara från Fab 5 och hade en Sven Göran Eriksson accent, så kände jag ångest. Jag vill inte plugga. Inte nu. Jag orkar inte. Den här veckan skulle de ringa om jag fick jobbet. Varje sekund känns som en vecka. Waiting !

Peace out !

Fördelen med det här bunkerslaget är att man inte får all sand i ansiktet.
Göran Zachrisson kan få någe positivt ur alla lägen och situationer, man borde försöka göra detsamma :)


RSS 2.0